Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Allah korusun canım bendede egzama var bebişlerimiz allaha emanet doktor tavsiyesiyle gebeliğe bi zararı olmayan ilaçlar kullanarak atlatacaz inşallah canım dua edelim birbirimize

Allah korusun canım bendede egzama var bebişlerimiz allaha emanet doktor tavsiyesiyle gebeliğe bi zararı olmayan ilaçlar kullanarak atlatacaz inşallah canım dua edelim birbirimize
Aynen canım dua edelim :) ilaç kullanmaya başladım yakın doktor takibiyle inş sağlıklı bir süreç yaşarız hepimiz

Kızlar benim moralim çok bozuk. Doktorla görüşmemiz çok güzel geçti iyi bi kontrol etti taa göğüste kist felan varmı diye muane etti sonra alttan muane edip gebeliğimi tespit edene kadar herşey iyidi. Manyak karı tuttu hazır burdayken bide PAP testi yapiyim diye Rahim ağızından örnek aliyim derken rahim ağızını kanattı çok sinirlendim o an sinirden ağlamaya başladım bişey olmaz dedi az bişey kanar sonra geçer dedi ama güvenmiyorum ya kendini aklamak için söylüyorsa. Düşük yapma olasılığı var mı ya beni rahatlatın nolur

İnşallah yoktur canım şimdiden stres olup kendini yorma stres en çok etkileyen şey , o yaptığı testi ya da kanamayı hiç bilmiyorum ama umarım bebek sağlıkla büyümeye devam ediyordur sen içini ferah tut

Sağol canım teşekkür ederim simir testi de deniliyormuş rahimin oralarını çok kurcaladı şuan hafif bi sancı var inşallah bişey olmaz

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı oluşturmaz bu durum. Konu hakkinda bilgim yoktu ama biraz inceleme yaptım meraktan. Gebeliğin erken dönemlerinde yapılabiliyormuş smear testi ve bir soruna sebep olmaz diyor. İnşallah bir sorun olmaz içini ferah tut stres yapma bence. Doktor neden böyle bir şey yaptı akıntın falan mı vardı?

Teşekkür ederim genel bi tarama yaptı gebeliğimi tespit ederken aynı zamanda o tesi yapmak istedi yoksa hiç bir şikayetim yoktu

Teşekkür ederim genel bi tarama yaptı gebeliğimi tespit ederken aynı zamanda o tesi yapmak istedi yoksa hiç bir şikayetim yoktu
Bence uzan dinlen bir şey yapma hiç. inşallah hiç bir şey olmaz
Bence dinlenmeye çalış kötü şeyler düşünme ayağa kalkma uzan. Allah'ın izni ile birsey olmaz inşallah.

Merhaba kızlar, ben de yeni öğrenenlerdenim. Sat'ım 6 nisan. Doğum tarihimiz 11 Ocak. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım inşallah.

Inşallah canım teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum

Merhaba,
Geçen perşembe gebeliği netleştirmek için doktora gittiğimde hazırken muayene etti ve benden de smear testi için örnek aldı. Riskli bir şey olsa yapmazlar bence. Sen içini ferah tut. Sonuçta kanama rahim içinde değil. Çok kısa sürede iyileşecektir.

Kızlar Bir sorum olacak bebeğin kaç haftalik olduğunu sata göre mi takip ediyorsunuz doktorun USG sine göre mi? Usg de ki haftalik zamanla değişebilir mi? Yoksa geç döllenme olmuştur deyip Usg yi mi dikkate almalıyım?

Canım geç döllenme olabilir usg baz al

İnşallah ya ağlamaktan gözlerim şişti baya kurcaladı bulamadı rahimi sonra parmağıyla buldu daha bi küçük alet lazımmış dedi küçük aleti kullandı fırcanın üstü hep kan olmuştu başımdan kaynar sular aktı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…