Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sabah ilk idrarla yap modun düşmeyecekse tabi

Benimde transfer sonrasi 3. Gun bende de mniik kasik agrisi disinda hicbisry yok ama okudugum yerlerde belirti aramayin tup bebekte hicbir belirti olmaz diyor. sizin kacinci gun embriyosuydu.
Bende kasık ağrısı bile yok o yüzden çok negatif düşünmeye başladım bile şimdiden 5. Gün embriyosu 3 tane sizin?

ay ne zor yaaa
çok sukur atlattın darısı bızlere olsun..
opuda ben bısey anlamamıstım ya uyudum guzelce uyandım
evde de devam ettım.
rapor aldın mı hastaneden?

Ben idrarımı hep tutarım normaldede liseden beri oyleyım o yuzden tutmada ustayım cok şükür ama hocayla böyle bi muhabbet komık olmuş sıkı sıkı tutunsunlar sana inş

Biz fotoğraf fln almadık ya ,halen hiç bir şey hissetmiyorum acaba transfer olmadı mı ki diye düşündüm birden beklemek çok sıkıcı ya
Öyle düşünmeyin yaa
Belirti aramak da doğru değil
Herkesde belirti olacak diye bişey yok sabırla dua ile bekleyeceğiz

Ben idrarımı hep tutarım normaldede liseden beri oyleyım o yuzden tutmada ustayım cok şükür ama hocayla böyle bi muhabbet komık olmuş sıkı sıkı tutunsunlar sana inş
Valla tutabilene helal olsun
Transfer esnasında karın kaslarını kasmamak kipirdamamak lazım mıs
Doktor istediği yere koyması için
Bide bacakları zaten catallara koyuyoruz gel de tut ört da soğuk
2 kere kaçtı özür dilerim falan dedim olur öyle şeyler herkes de oluyor dediler

En korktuğum şey şimdiden stresi aldı beni
Diğer denemelerimde ben de zorlanmıştım kaçırma falan olmadı ama odaya gelir gelmez titremeye başladım artık tutamıyordum 20 dakika tutup Ördek istedim

ay ne zor yaaa
çok sukur atlattın darısı bızlere olsun..
opuda ben bısey anlamamıstım ya uyudum guzelce uyandım
evde de devam ettım.
rapor aldın mı hastaneden?
Opu sonrası ağrı olmuştu ama o ne ki dedim yani
Soğuk terler döktüm abartı gibi ama ağlama derecesine geldim bı almadılar
Sıra sonucu beklemede 12 gün sonra teste çağırdı ya 10 gin sanıyordum
Rapor almadım canım
Yıllık izin aldım 1 hafta

Bastırıyolar ya yerını bulmak için o cok fena agrı giriyo o zaman baya baskıdan bi de orda kasmım diyede tribe giriyo insan. Olur tabi doktora karşı ayıp olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…