- 12 Mart 2019
- 16.355
- 35.843
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.981
Sabah ilk idrarla yap modun düşmeyecekse tabiBen gece yatip ta sabah kalkmiyorum. Suyu cok tükettiğim icin idrara sık cıkıyorum. Beş saatten fazla zaten sürmüyor. Hani desem ki idrarda beta hcg miktari artar diyecegim
Kararsiz kaldim. Bi yanim deli test yap sonucu gör diyor bir yanim gününü bekle...
Benimde transfer sonrasi 3. Gun bende de mniik kasik agrisi disinda hicbisry yok ama okudugum yerlerde belirti aramayin tup bebekte hicbir belirti olmaz diyor.Bugün 3. Günüm ama hiç belirti yok normal mi ya
Bende kasık ağrısı bile yok o yüzden çok negatif düşünmeye başladım bile şimdidenBenimde transfer sonrasi 3. Gun bende de mniik kasik agrisi disinda hicbisry yok ama okudugum yerlerde belirti aramayin tup bebekte hicbir belirti olmaz diyor.sizin kacinci gun embriyosuydu.
Hiç bu kadar zor geçeceğini düşünmemiştim valla
Neyse fotoğrafı aldım ona bakarım
Benimde 5.gün embriyosu transferin 6.günü halen tık yok doktora sordum bugün normal dedimBende kasık ağrısı bile yok o yüzden çok negatif düşünmeye başladım bile şimdiden5. Gün embriyosu 3 tane sizin?
ay ne zor yaaaBende 11 de içmeye başladım 14.30 da ancak aldılar dokturun işi bitmedi. Bana da bir bardak boşalt dediler ancak .
Bana ördek getirdiler hiç kalkmadim
Ona da 10 dk zor dayandım
Böyle kivranma görmedim
Opunun hiç biseyi yokmuş
Transfere bile odaklanamadim sürekli bitti mi bitti mi kaç dk kaldı
Doktor en son aparatları çıkartırken kaçırdım biraz
Doktor serbest bırak kendini diyor hocam birakirsam gider diyorum onu da hallet diyor
Ben idrarımı hep tutarım normaldede liseden beri oyleyım o yuzden tutmada ustayım cok şükürBende 11 de içmeye başladım 14.30 da ancak aldılar dokturun işi bitmedi. Bana da bir bardak boşalt dediler ancak .
Bana ördek getirdiler hiç kalkmadim
Ona da 10 dk zor dayandım
Böyle kivranma görmedim
Opunun hiç biseyi yokmuş
Transfere bile odaklanamadim sürekli bitti mi bitti mi kaç dk kaldı
Doktor en son aparatları çıkartırken kaçırdım biraz
Doktor serbest bırak kendini diyor hocam birakirsam gider diyorum onu da hallet diyor
Hamilemiymişsin pekiBen ilk denememde 7. Gün idrarda negatif gördüm 8. Gün gittim kan verdm negatif cıktı yine
Doktoruma yükselirmi demiştim cok zor demişti. Kan her zaman daha önemli canım teste güvenmeyin
Normal demesine sevindim ya yoksa transferden sonra hemen gittiler heralde diye düşünüyordumBenimde 5.gün embriyosu transferin 6.günü halen tık yok doktora sordum bugün normal dedim
Aslında evde test yapsan az çok fikir veriyorNormal demesine sevindim ya yoksa transferden sonra hemen gittiler heralde diye düşünüyordum
Şimdiden belli olur muAslında evde test yapsan az çok fikir veriyor
5. Gun negatif ya da pozitif gormek için erken degıl mi?Yarın test günüm ama hiç ümidim yok :/ Yine b-hcg <1.2 göreceğim biliyorum, 5.günde çıkmayan yarın imkansız çıkmaz.
Öyle düşünmeyin yaaBiz fotoğraf fln almadık ya ,halen hiç bir şey hissetmiyorum acaba transfer olmadı mı ki diye düşündüm birden beklemek çok sıkıcı ya
HayırHamilemiymişsin peki
Ahh canımHayır
İlk denemem o şekilde negatif olmuştu canım
Valla tutabilene helal olsunBen idrarımı hep tutarım normaldede liseden beri oyleyım o yuzden tutmada ustayım cok şükürama hocayla böyle bi muhabbet komık olmuş sıkı sıkı tutunsunlar sana inş
Ama ne oldu altı ay sonra hemen ikinciyi denedimAhh canım
En korktuğum şey şimdiden stresi aldı beniValla tutabilene helal olsun
Transfer esnasında karın kaslarını kasmamak kipirdamamak lazım mıs
Doktor istediği yere koyması için
Bide bacakları zaten catallara koyuyoruz gel de tut ört da soğuk
2 kere kaçtı özür dilerim falan dedim olur öyle şeyler herkes de oluyor dediler
Opu sonrası ağrı olmuştu ama o ne ki dedim yaniay ne zor yaaa
çok sukur atlattın darısı bızlere olsun..
opuda ben bısey anlamamıstım ya uyudum guzelce uyandım
evde de devam ettım.
rapor aldın mı hastaneden?
Bastırıyolar ya yerını bulmak için o cok fena agrı giriyo o zaman baya baskıdan bi de orda kasmım diyede tribe giriyo insan. Olur tabi doktora karşı ayıp olmaz kiValla tutabilene helal olsun
Transfer esnasında karın kaslarını kasmamak kipirdamamak lazım mıs
Doktor istediği yere koyması için
Bide bacakları zaten catallara koyuyoruz gel de tut ört da soğuk
2 kere kaçtı özür dilerim falan dedim olur öyle şeyler herkes de oluyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?