- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.961
Bende merak ediyorum aslında benim baya negatif çıktı da aslında da acaba pozitif gören var mı ki ? Bence yoktur ya idrarda iyi kötü 7. Günü belli ediyor bence hep gördüklerime göre.Arkadaşlar transferin dolu dolu 7.gününün sonunda kaset ya da erken testin negatif cikip pozitif olma ihtimali var midir??
Aksam idrar testi yapabilirim belki, simdiden bileyim istiyorum
Yok ne sakıncası olucak meraktan sordumEvettbi sakıncası var mı??
Hadi hayırlı olsuuunsonunda regl oldum
Akşam testlere güvenmem her zaman sabah yaparım canm beta daha cok düşük oldugu için yanılma payı olabilir bence sabah yapArkadaşlar transferin dolu dolu 7.gününün sonunda kaset ya da erken testin negatif cikip pozitif olma ihtimali var midir??
Aksam idrar testi yapabilirim belki, simdiden bileyim istiyorum
Ben bu topiği görmeden açtım hem de günlük tutar gibi yazıyorum ilk transferimde de yapmıştımYok ne sakıncası olucak meraktan sordum
İyi yapmışsın canımBen bu topiği görmeden açtım hem de günlük tutar gibi yazıyorum ilk transferimde de yapmıştım
Burada da aktifimİyi yapmışsın canım
Ben burda takılmak istemiyosan cıkarayıp dicektim
Sen kacinci gün yapmistin kiBende merak ediyorum aslında benim baya negatif çıktı da aslında da acaba pozitif gören var mı ki ? Bence yoktur ya idrarda iyi kötü 7. Günü belli ediyor bence hep gördüklerime göre.
Tamam ozamanBurada da aktifim
Ben ilk denememde 7. Gün idrarda negatif gördüm 8. Gün gittim kan verdm negatif cıktı yineBende merak ediyorum aslında benim baya negatif çıktı da aslında da acaba pozitif gören var mı ki ? Bence yoktur ya idrarda iyi kötü 7. Günü belli ediyor bence hep gördüklerime göre.
Aslinda senin tecrübenden, testlere güvenmeliyiz sonucu çikmaz miBen ilk denememde 7. Gün idrarda negatif gördüm 8. Gün gittim kan verdm negatif cıktı yine
Doktoruma yükselirmi demiştim cok zor demişti. Kan her zaman daha önemli canım teste güvenmeyin
Negatif :/
Dualarım her daim seninle çiçeğimAmin abla dualarını bekliyorum
ay sagol kuzumGözün aydın
Ben aslında 6. Gün sabah çok silik gördüm gibi oldu kasette bu sabahta yani 7. Gün erken yapmıştım onda da negatif bence. Olsaydı zaten bi tık koyu bi şekilde belli ederdi.Sen kacinci gün yapmistin ki
Ben de hiç öyle olmadı sadece 3 4 bardak su için yeter dediler hatta eğer çok sıkışıksanız biraz boşaltın dedilerAmin
Kaç kere yanlarına gittim hadi transferi yapın diye
Soğuk terler döktüm buz. Gibi oldum
Ağzımin tadı ile transfer anina bile odaklanamadim bile
En son 10 dk daha bekledim transfer den sonra ördek getirdiler
Cıkar evet ama ilk idrar a kefilimAslinda senin tecrübenden, testlere güvenmeliyiz sonucu çikmaz mi
Gecmiş olsun canımNegatif :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?