Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Arkadaşlar transferin dolu dolu 7.gününün sonunda kaset ya da erken testin negatif cikip pozitif olma ihtimali var midir??
Aksam idrar testi yapabilirim belki, simdiden bileyim istiyorum
Bende merak ediyorum aslında benim baya negatif çıktı da aslında da acaba pozitif gören var mı ki ? Bence yoktur ya idrarda iyi kötü 7. Günü belli ediyor bence hep gördüklerime göre.

Arkadaşlar transferin dolu dolu 7.gününün sonunda kaset ya da erken testin negatif cikip pozitif olma ihtimali var midir??
Aksam idrar testi yapabilirim belki, simdiden bileyim istiyorum
Akşam testlere güvenmem her zaman sabah yaparım canm beta daha cok düşük oldugu için yanılma payı olabilir bence sabah yap

Bende merak ediyorum aslında benim baya negatif çıktı da aslında da acaba pozitif gören var mı ki ? Bence yoktur ya idrarda iyi kötü 7. Günü belli ediyor bence hep gördüklerime göre.
Ben ilk denememde 7. Gün idrarda negatif gördüm 8. Gün gittim kan verdm negatif cıktı yine
Doktoruma yükselirmi demiştim cok zor demişti. Kan her zaman daha önemli canım teste güvenmeyin

Ben ilk denememde 7. Gün idrarda negatif gördüm 8. Gün gittim kan verdm negatif cıktı yine
Doktoruma yükselirmi demiştim cok zor demişti. Kan her zaman daha önemli canım teste güvenmeyin
Aslinda senin tecrübenden, testlere güvenmeliyiz sonucu çikmaz mi

Ben gece yatip ta sabah kalkmiyorum. Suyu cok tükettiğim icin idrara sık cıkıyorum. Beş saatten fazla zaten sürmüyor. Hani desem ki idrarda beta hcg miktari artar diyecegim
Kararsiz kaldim. Bi yanim deli test yap sonucu gör diyor bir yanim gününü bekle...

Amin
Kaç kere yanlarına gittim hadi transferi yapın diye
Soğuk terler döktüm buz. Gibi oldum
Ağzımin tadı ile transfer anina bile odaklanamadim bile
En son 10 dk daha bekledim transfer den sonra ördek getirdiler
Ben de hiç öyle olmadı sadece 3 4 bardak su için yeter dediler hatta eğer çok sıkışıksanız biraz boşaltın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…