Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

ay
sıkışık olmak cok fena ya, bırde çok beklemişsinn.
hadi inşallaahh saglıkla gelsın sımsıkı tutunsun,ılac ıgne neler kullancaksın aynı devam mı?

bende rapor alcam yazarlarsa tabı
opudan sonra almıştım yazmışlardı..

En korktuğum şey şimdiden stresi aldı beni
Diğer denemelerimde ben de zorlanmıştım kaçırma falan olmadı ama odaya gelir gelmez titremeye başladım artık tutamıyordum 20 dakika tutup Ördek istedim
Zaten 20 dk tutmak yeterli degıl mi ben cok su içmiştim daha az içicem bu defa zaten dolmadıysa su içmeye gonderıyolar tekrardan

Yazarlar canım
Ben gizli yaptırıyorum rapor alırsam doktor falan adı yazıyor diye yıllık izin kullanicam ilaçlar aynen devam ilave olarak progestran verildi 3 günde 1 kalçadan

Yazarlar canım
Ben gizli yaptırıyorum rapor alırsam doktor falan adı yazıyor diye yıllık izin kullanicam ilaçlar aynen devam ilave olarak progestran verildi 3 günde 1 kalçadan
aa doğru unutmuşum onu,
4-5 gun alırım hangı gune transfer olursam bakalım,
onu devlet karsılıyor sanırım, kalçadan progestanı..
hadi şifa olsun canım on gun sonr buyuk gun

aa doğru unutmuşum onu,
4-5 gun alırım hangı gune transfer olursam bakalım,
onu devlet karsılıyor sanırım, kalçadan progestanı..
hadi şifa olsun canım on gun sonr buyuk gun
Valla karşılıyor mu bilmiyorum ama bana reçete görseli attı hastane bende eczaneye gösterdim 200 TL dedi
Bence özel kendi fiyatına aldım
Test 12 gün sonra dedi hastane

Valla karşılıyor mu bilmiyorum ama bana reçete görseli attı hastane bende eczaneye gösterdim 200 TL dedi
Bence özel kendi fiyatına aldım
Test 12 gün sonra dedi hastane
Bitince aile hekimine gidip yazdıra biliyorsun devlet onu karşılıyor canım
Kalçadan olan progestan ve progestan fitili aile hekimine yazdırıp aldım ben hep az bir miktar ödemesi oluyor

Bende kasık ağrısı bile yok o yüzden çok negatif düşünmeye başladım bile şimdiden 5. Gün embriyosu 3 tane sizin?
Valla 2 gundur de regli agrim vardi ama ne kotuye ne de iyiye yormak istemiyorum. 3. Gun embriyosu benimki. Siz kotuyu cagirmayin stres en buyuk dusman iyi dsunun konusun onlarla orda olduklarini hayal edin surec su gibi alsin insallah

En korktuğum şey şimdiden stresi aldı beni
Diğer denemelerimde ben de zorlanmıştım kaçırma falan olmadı ama odaya gelir gelmez titremeye başladım artık tutamıyordum 20 dakika tutup Ördek istedim
Beni transfer sonrasi indirdi hadi yuru odaya dedi mal mal bakiyorum sedye yokmu der gibi oyle yurudum. 10 dakka sonra wc ye gidebilirsin dedi 15 dakka sonra gittim valla. Bi oncekinde sedyeyle gittim 45 dakka bekledim tutmadi yani sanirim onunla alakasi yok

Alakası yok diyorlar evet yinede sedye ile gitmek psikolojik olarak çok daha rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…