Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet evet onunla alakası yok zaten rahımden embrıyo düşmüyo anca adetle atılıyo o sadece işim psikolojik tarafı

Bitince aile hekimine gidip yazdıra biliyorsun devlet onu karşılıyor canım
Kalçadan olan progestan ve progestan fitili aile hekimine yazdırıp aldım ben hep az bir miktar ödemesi oluyor
İçinde 5 tane varmış size yeterli bu dediler canım ilerde gerek olursa yine dediğin gibi yapayım bari

Valla karşılıyor mu bilmiyorum ama bana reçete görseli attı hastane bende eczaneye gösterdim 200 TL dedi
Bence özel kendi fiyatına aldım
Test 12 gün sonra dedi hastane
Reçete ile değilde sağlık ocağı vs yazınca kasılıyor..
Yani e reçete gibi sistemden olmalı

Evet evet onunla alakası yok zaten rahımden embrıyo düşmüyo anca adetle atılıyo o sadece işim psikolojik tarafı
Oncekinde cift transfer olmustum tuvalete gittim 45 dakka sonra afedersin idrarimda baloncuklar oldu yavrumularimi mi dusurdum acaba demistim o derece psikolojim gidikti sonra sacmalama alik misin dedim tabi kendime

Aile hekimide yazsa o parayı buluyor.
Oksapar pahalı
Bana serum verirse haftalık oda cok pahalı
lutinus la progestan dex te çok pahalı. Benim lutinus 5 günde bitiyor. Progestanda 7 günde. Yani 5 günde bir ikisini alıp 1000 tl ödeme yapıyorum. Estrofem climara redostimdw işin içine girince hesaplamaya yüreğim bile dayanmıypr

Allahtan ki devletin karşıladığı iğneleri fitilleri veriyo benimki canım.
Yoksa cok zor olur oksapar serum kaç para kimbilir

Allahtan ki devletin karşıladığı iğneleri fitilleri veriyo benimki canım.
Yoksa cok zor olur oksapar serum kaç para kimbilir
Bende devlet karşılayanı ver dedimde en azından tutana kadar bunlar olcak dedi
Oksapar yazılmamış hali 10 lu kutu 670 ti ama rapor çıkarttımda rahatladım ona yoksa raporun çıkarttır canım

Oncekinde cift transfer olmustum tuvalete gittim 45 dakka sonra afedersin idrarimda baloncuklar oldu yavrumularimi mi dusurdum acaba demistim o derece psikolojim gidikti sonra sacmalama alik misin dedim tabi kendime
yalnız idrarı araştırmışsın embrıyo var mı diye cunku ben yaparken hiç idrarıma bakmadım yani embrıyo baloncuk degıldir zaten offf gercekten cok başkayız 1 sene sonra bu halime gülmek istıyorum

Oksapar yazılmamış hali 10 lu kutu 670 ti ama rapor çıkarttımda rahatladım ona yoksa raporun çıkarttır canım
Ya ben oksapar 6000 kullanıyorum gecen gun sordum fiyatı 270 lira ve içinde 2 adet iğne var kadın doğumdan cıkarıyoruz raporu degıl mi

Benim pıhtılaşma sorunum yok ki canım tedbir amaçlı veriliyor ilk üç ay.
Aile hekimin de yazdırıp öyle alıyorum.
Yine de gebeliğim devam ederse gebelik takibini yapan özel hastanede çıkarttırıcam oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…