- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.021
Evet evet onunla alakası yok zaten rahımden embrıyo düşmüyo anca adetle atılıyo o sadece işim psikolojik tarafıBeni transfer sonrasi indirdi hadi yuru odaya dedi mal mal bakiyorumsedye yokmu der gibi oyle yurudum. 10 dakka sonra wc ye gidebilirsin dedi 15 dakka sonra gittim valla. Bi oncekinde sedyeyle gittim 45 dakka bekledim tutmadi yani sanirim onunla alakasi yok
İçinde 5 tane varmış size yeterli bu dediler canım ilerde gerek olursa yine dediğin gibi yapayım bariBitince aile hekimine gidip yazdıra biliyorsun devlet onu karşılıyor canım
Kalçadan olan progestan ve progestan fitili aile hekimine yazdırıp aldım ben hep az bir miktar ödemesi oluyor
Bizlerde hasta gibi ya offf gercekten düşününce baya komık yaAlakası yok diyorlar evet yinede sedye ile gitmek psikolojik olarak çok daha rahatlatıyor
Reçete ile değilde sağlık ocağı vs yazınca kasılıyor..Valla karşılıyor mu bilmiyorum ama bana reçete görseli attı hastane bende eczaneye gösterdim 200 TL dedi
Bence özel kendi fiyatına aldım
Test 12 gün sonra dedi hastane
Oncekinde cift transfer olmustum tuvalete gittim 45 dakka sonra afedersin idrarimda baloncuklar oldu yavrumularimi mi dusurdum acaba demistim o derece psikolojim gidiktiEvet evet onunla alakası yok zaten rahımden embrıyo düşmüyo anca adetle atılıyo o sadece işim psikolojik tarafı
Transfer sürecinde hesapladım ilaçlarımaReçete ile değilde sağlık ocağı vs yazınca kasılıyor..
Yani e reçete gibi sistemden olmalı
Bende aynı canım estrofem 3 tane 1 aspirin ve probiyotik alıyorum şimdilikBugun bende muayne oldum. Günde 3 tane estrofemle başladı başka bşey vermedi şuan
Ama cok konforluBizlerde hasta gibi ya offf gercekten düşününce baya komık ya
Aile hekimide yazsa o parayı buluyor.Transfer sürecinde hesapladım ilaçlarıma
5200 TL harcamışim
Yaaa AllahımOncekinde cift transfer olmustum tuvalete gittim 45 dakka sonra afedersin idrarimda baloncuklar oldu yavrumularimi mi dusurdum acaba demistim o derece psikolojim gidiktisonra sacmalama alik misin dedim tabi kendime
lutinus la progestan dex te çok pahalı. Benim lutinus 5 günde bitiyor. Progestanda 7 günde. Yani 5 günde bir ikisini alıp 1000 tl ödeme yapıyorum. Estrofem climara redostimdw işin içine girince hesaplamaya yüreğim bile dayanmıyprAile hekimide yazsa o parayı buluyor.
Oksapar pahalı
Bana serum verirse haftalık oda cok pahalı
Allahtan ki devletin karşıladığı iğneleri fitilleri veriyo benimki canım.lutinus la progestan dex te çok pahalı. Benim lutinus 5 günde bitiyor. Progestanda 7 günde. Yani 5 günde bir ikisini alıp 1000 tl ödeme yapıyorum. Estrofem climara redostimdw işin içine girince hesaplamaya yüreğim bile dayanmıypr
Peki transfer gününü sayıyormusunuz . Hangi ayın kaçında transfer oldunuzve kaçında test yaptınız onu soralım ya da :)Ben 4.gün kaset yaptım çıkmadı canım bugün bile aşırı silik 5i bekle bence
Bende devlet karşılayanı ver dedimde en azından tutana kadar bunlar olcak dediAllahtan ki devletin karşıladığı iğneleri fitilleri veriyo benimki canım.
Yoksa cok zor olur oksapar serum kaç para kimbilir
Öyle düşünmeyin yaa
Belirti aramak da doğru değil
Herkesde belirti olacak diye bişey yok sabırla dua ile bekleyece
Aslında evde test yapsan az çok fikir veriyor
Zaten dayanamiycam ya bugün çok sıkıcı geçti yarın alıp yapicam 7.gün olacak cikarmi bilmemAslında evde test yapsan az çok fikir veriyor
Oncekinde cift transfer olmustum tuvalete gittim 45 dakka sonra afedersin idrarimda baloncuklar oldu yavrumularimi mi dusurdum acaba demistim o derece psikolojim gidiktisonra sacmalama alik misin dedim tabi kendime
Aman ne konfor ne konfor acıncak halimize gülüyoruzAma cok konforlu
Ya ben oksapar 6000 kullanıyorum gecen gun sordum fiyatı 270 lira ve içinde 2 adet iğne varBende devlet karşılayanı ver dedimde en azından tutana kadar bunlar olcak dedi
Oksapar yazılmamış hali 10 lu kutu 670 ti ama rapor çıkarttımda rahatladım ona yoksa raporun çıkarttır canım
Oksapar 600 662 TL olması lazım ben 0.4 lukleri doldurdum eve raporla tabi şimdide 0.6 Lik kullancan dedi dokgor bakalım ne olcak.Allahtan ki devletin karşıladığı iğneleri fitilleri veriyo benimki canım.
Yoksa cok zor olur oksapar serum kaç para kimbilir
Benim pıhtılaşma sorunum yok ki canım tedbir amaçlı veriliyor ilk üç ay.Bende devlet karşılayanı ver dedimde en azından tutana kadar bunlar olcak dedi
Oksapar yazılmamış hali 10 lu kutu 670 ti ama rapor çıkarttımda rahatladım ona yoksa raporun çıkarttır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?