- 22 Ocak 2022
- 1.151
- 2.553
- 83
- 38
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.641
Şöyle düşün,yumurta toplandı, besinci gün dondurulmadi da sana transfer oldu. Zaten dondurulmus transferde de rahmi hazirlamalari ayni taze transferde ki tarihe denk geliyor
He iyimiş7 8 ve diğer günler test isteniyor canjm
Ay benide heyecanlandırdınizYap daha güzel
Hergün heyecanla koyulasmasını izlemek pahabiçilemez
Hepimize 9 ay bebeklerimizin gelişimini yaşayarak mutlulukla beklemeyi nasip etsin RabbimYap daha güzel
Hergün heyecanla koyulasmasını izlemek pahabiçilemez
Sen bak bizeAy benide heyecanlandırdıniz
Zaten çok az kalmış kan verir en iyisi
Başladım ben kurabiyem yeniden adet oldum çok şükürNasılsın canımnaptın var mı gelen giden inşallah çabucak gelir hemen tekrar başlarsınız
Nereden baktığınızı hatırlıyormusunuz. Tarım orman bakanlığından baktım ben onay numarası flaan doğru yazıyor tamam. Sadece üretici firma değişik o aklımı kurcalıyor. İthalatcı firmaya mesaj attık cevap gelsin bakcam. Gelmezse eczaneye sorarım birdeBirşeyden bakmıştık dohru cikmisti doktor bilmez canm
Seri numarası gibi birseydi sanki ama canim hatirlamayamadik çok zaman olduNereden baktığınızı hatırlıyormusunuz. Tarım orman bakanlığından baktım ben onay numarası flaan doğru yazıyor tamam. Sadece üretici firma değişik o aklımı kurcalıyor. İthalatcı firmaya mesaj attık cevap gelsin bakcam. Gelmezse eczaneye sorarım birde
Anladım canım ilaçlar değişiyor herkesin. Çok gaz yapıyo ama ilaçlarBana duphaston verilmedi
Fitil olarak fitunus var
İğneler sabah aks
Progestran da 3 günde bir dediler
Ayy bu süper haberBaşladım ben kurabiyem yeniden adet oldum çok şükür
Test günü pozitif çıkarsaKızlar birşey danışcam size şimdi tüp bebekle pozitifi gördük diyelim kese kalp atışı fln tamamsa ne kadarlık gebe sayılıyoruz bilginiz var mı?
Ayyy evet yaa çok gaz yapıyorAnladım canım ilaçlar değişiyor herkesin. Çok gaz yapıyo ama ilaçlarsende de öyle mi
Transfer günü dahil 7. Gün mü canım
4 Ocak transferimTransfer günü dahil 7. Gün mü canım
Ne güzel çıkmış maşallah tebrik ederim
Canım çıplak gözle çok zor görülen testlerde kimyasaldir belki yavaştan siliniyor her halde deriz de bu baya belli4 Ocak transferimyani slik hala cok sevineyimmi bilmiyorum elim ayağım titredi heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?