- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.621
Bir alsam yapmadan durmam herhalde bende ondan almıyorum biraz daha geçsin diyorumBen aldm bitane kenarda duruyo bitane daha alıcamnot. Daha transfer olmadım
O değilde benm kaynana gelicek test filan yapabilecekmiyim bilmiyorum2 tane yeter ya
Pozitifi erken görürsem alırm bikaçtane daha
Ama ben transfer için 2 ay bekledim ve adet olmadım verdikleri ilaçlardan ne olcakSon adet tarihine göre hesaplanıyor canım
Adetten sayiyor bazisi, bazisi embriyonun kac gunluk olduguna göre üstüne bi sayi ekliyor. Adet gününde ortalama 4 haftalikKızlar birşey danışcam size şimdi tüp bebekle pozitifi gördük diyelim kese kalp atışı fln tamamsa ne kadarlık gebe sayılıyoruz bilginiz var mı?
Bir gün daha bitir ozamanBir alsam yapmadan durmam herhalde bende ondan almıyorum biraz daha geçsin diyorum
Amin seninde kolay başlayıp bitsinIyi aksamlar arjadaslar ben 4. Tup bebek tedavime basladim embriyolarim donduruldu adet bekliyorum transfer icin. Transfer olmus sonuc bekleyen,transfer olacak olan tedaviye yeni baslamis olan herkese allahim hayirli sagliklievlatlarina kavusmak nasip olsun ins guzel haberler alalim
Perşembe evime dönücem artık orada yaparım diyorum yani kendimi erteliyorum biraz dahaCok tatlısın
Sabah güzel haberlerle uyandırırsın belki bizi
Ozaman kese ve bebegin durumuna göre nekadarlık oldugunu söylerler o şekilde hesaplanır artıkAma ben transfer için 2 ay bekledim ve adet olmadım verdikleri ilaçlardan ne olcak
Ben temmuzda aldim o ay tup bebek yapacsktim iptal oldu miyom aldirdim falan bu aya kismetmis ugurlu gelir insallah. Aylardir bekliyorBen aldm bitane kenarda duruyo bitane daha alıcamnot. Daha transfer olmadım
Şöyle düşün,yumurta toplandı, besinci gün dondurulmadi da sana transfer oldu. Zaten dondurulmus transferde de rahmi hazirlamalari ayni taze transferde ki tarihe denk geliyorAma ben transfer için 2 ay bekledim ve adet olmadım verdikleri ilaçlardan ne olcak
Ne alaka seninle tuvalete gircek değil yaO değilde benm kaynana gelicek test filan yapabilecekmiyim bilmiyorum
Bu kız tuvalete girdi çıkmıyor der merak ederNe alaka seninle tuvalete gircek değil ya
7 8 ve diğer günler test isteniyor canjmTransfer sonrası kaç günde çıkıyor bu sonuç
Öyle yap canımPerşembe evime dönücem artık orada yaparım diyorum yani kendimi erteliyorum biraz daha
ay inşallah uğurlu gelirBen temmuzda aldim o ay tup bebek yapacsktim iptal oldu miyom aldirdim falan bu aya kismetmis ugurlu gelir insallah. Aylardir bekliyor
Aynen yarın ola hayrolaBir gün daha bitir ozaman
O uyurken yaparsın sende ilk idrarla belki sabah 6 da yapıcanBu kız tuvalete girdi çıkmıyor der merak eder
Böyle diyince heyecan yaptım Allah'ımO uyurken yaparsın sende ilk idrarla belki sabah 6 da yapıcan
Ben 5 te yapmıştım
Yap daha güzelBöyle diyince heyecan yaptım Allah'ımben test yaptım mi paranoyaya bağlıyorum koyulastimi gerçekten var mı yokmu sabah akşam test yapasim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?