- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.601
Sabaha test yapmayı düşünmezmisinVe 7.gün bitiyor halen bir belirti yok bende meraktan ölecem benim gibi bekleyenler var mı ki
Bana duphaston verilmediŞükür acımamış benim fenaydıhala acıyor sakin geçirmek daha iyi bence de. İlaç saatleri sıkıcı ama sabah 8 de 4 te gece 12 de duphaston, bide progestan fitil var.. Tam uyku saatleri saat kurup kalkıyorum
Sabaha test yapmayı düşünmezmisin
Napsam ki bilemedim ya çıkmazsaHemde nasıl ya ama korkuyorum ya
Korkuyosan modum düşer diyorsan yapma canım strese sokma kendiniHemde nasıl ya ama korkuyorum ya
Cıkmayabilir beta daha idrara karısmamış olabilirNapsam ki bilemedim ya çıkmazsa
Napsam ki bilemedim ya çıkmazsa
Ay zaten öyleyim ya gece uyuyamıyorum uyuyuncada hep bebek rüyaları görüyorumKorkuyosan modum düşer diyorsan yapma canım strese sokma kendini
Canım ya gercek olur umarım rüyalarınAy zaten öyleyim ya gece uyuyamıyorum uyuyuncada hep bebek rüyaları görüyorum
Eczane karşımda test bile alamıyorumAy zaten öyleyim ya gece uyuyamıyorum uyuyuncada hep bebek rüyaları görüyorum
Napsam ki bilemedim ya çıkmazsa
Benim de karşimda var ama ben fizana gidiyorum almak için çünkü eczanedeki tüm testleri ben bitiriyormusum gibi oluyor yüzüm kalmıyorEczane karşımda test bile alamıyorum
Sağol cnm kötüyü düşünmek istemiyorum,bu kulüpte yanlız olmadığımı biliyorum sizlerle daha iyiyim yaniCanım ya gercek olur umarım rüyaların
Ben yapardım ama sana yap diye zorlayamam pozitif düşünmeyi bırakmıyosun kötü bişeyde cıksa
Bı tamam olsunda orda hesaplanıyor zaten keseye göre bebeğe göre canmKızlar birşey danışcam size şimdi tüp bebekle pozitifi gördük diyelim kese kalp atışı fln tamamsa ne kadarlık gebe sayılıyoruz bilginiz var mı?
Ben aldm bitane kenarda duruyo bitane daha alıcamBenim de karşimda var ama ben fizana gidiyorum almak için çünkü eczanedeki tüm testleri ben bitiriyormusum gibi oluyor yüzüm kalmıyor
Benim de karşimda var ama ben fizana gidiyorum almak için çünkü eczanedeki tüm testleri ben bitiriyormusum gibi oluyor yüzüm kalmıyor
Cok tatlısınSağol cnm kötüyü düşünmek istemiyorum,bu kulüpte yanlız olmadığımı biliyorum sizlerle daha iyiyim yani
Her gün bitane at kemaraBen aldm bitane kenarda duruyo bitane daha alıcamnot. Daha transfer olmadım
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canımKızlar birşey danışcam size şimdi tüp bebekle pozitifi gördük diyelim kese kalp atışı fln tamamsa ne kadarlık gebe sayılıyoruz bilginiz var mı?
2 tane yeter yaHer gün bitane at kemaraben de bir açiliş yapacagim bakalım ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?