Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hahahhaha vala haklısın tamda öyle

Ben biraz stresliyim bgn kızlar yarın tekrar kan testi vercem ya artış oldu mu olmadı mı diye çok paniğim

Slm kızlar, topiği en başından bu yana okuyorum transfer için gün sayan, transfer olup test sonucunu bekleyen, test yapıp pozitifi gören arkadaşlarım umarım Sürecin sonunda kavuşursunuz hepiniz bebelerinize bide negatif alan bi kaç arkadaş vardı isimleri tam aklıma gelmiyor sizlerde umarım ni an önce tekrar toparlanıp sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişlere kavuşursunuz... Bende bi süreçteyim bi süredir benim yumurta donasyonu olucak ama şuan ilaç kullanma aşamasındayım 12 ocakta bitiyor ilacım ondan sonra adet durumuna göre ilaç başlayıp sonrasında rahim yeterince kalınlaşırsa eğer transfer sürecine başlayacağız aşırı heyacan ve stres var bende herkezde olduğu gibi bakalım Rabbim hepimizi evlatla rızıklandırsın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen dileyen herkese

Sorma 2 bulaşık yıkadı
Bu ne kadar sürer böyle demeye başladı
Ben sana 3, yıldır bakıyorum 3, gün zor bakacaksin her halde dedim

Canım meraba öncelikle hoş geldin Teşekkür ederim kendi adıma insalalh güzel haberler alırız rabbim bizede nasip eder.Bende yumurta Donasyonu yaptirdim Bugün 6 Günüm ilaç süresi ve diğer süreler hızlı ilerliyor bir aksilik olmazsa onda supen olmasın zaten 1 günde işlem bitiyor 1 günde dinlemiyosun Çok stres yapma gayet güzel ve sakin geçiyor merak etme herşey gönlünce olsun

5 hafta gittim kontrole ilaç kullanırken rahim kalınlığı en son 8.6 olmuştu onunla tarnsfer oldum sana ne kadar bir rakam olur bilmiyorum.Doktora göre değişiyor gerçi nerede yaptiriyorsun ?Birde kaç tane koyulucak konuşuldu mu?

Amiiinnn canım benımmm, çok amiiinnn.
sızler benım en yakınlarım oldunuz, burda aılemden daha yakın arkadaslıklarım oldu...
meryoş ile sende sıra dualarım sizinle , Teach_Mavi
evet Rabbiim buyuktur olacak ınanıyorum ...

Teşekkürler canım umarım kavuşursun bebeğine donasyonla süreç takip eden herkese bi umutda sen olursun ne güxel almışsın bebili rahmine inşallah sımsıkı yapışır valla canım acayip stres oluyorum hep bi aksilik çılacak gibi korkuyorum geçen sene de bi sürece girmiştim günler kala eşim vazgeçti istemedi bu sene bismillah diyip başladık tekrar bakalım inşallah su gibi gider

Canım
Şöyle ben henüz daha extra bi ilaç falan kullanmadım, yumurtalıklarım alındı benim hiç adet görmedim ilaç olmadan cylo progtnova benim rutin ilacım zaren normalde onunla 7-8 mm kadar oluyor, adet olumca işte başlıcam ilaca ilaçtan 1 hafta somra bakılacak 7 üzeri ise transfer yapsrız dediler. Ama kaö embriyo koyulacak belli değil ortada embriyoda yok daha henüz, kıbrısta gynolife tayız. İşte eğer yeterli kalınlık olursa gidicez kıbrısa o gün yumurta ve sperm döllenecek duruma göre devam edilecek işte. Doktara hiç sormadım kaç embriyo koyulucak diye. Bi de benim rahmim normalden küçükmüş öyle diyor doktorlar eşimin sperm kalitesi de iyi değil gerçi gynolife spermde sorun yok dedi ama bilmiyorum umarım sonun çıkmaz

Umuram canım benim bende 2 adet koydurdum insalalh bu sene nasip olur bize bu 3 transferim ilk transferim olumluydu tuttu 5 6 haftada kalp atışlarıni duyamadik boş gebelik oldu geçen sene de denedik olmadı tutmadı hiç inşallah bu sefer rabbim nasio ederKorkma olucagi varsa olur canım olmayacagi varsa olmaz . İnşallah tutunur

Canım başladınmı transfer hazırlığına
Kuzummm soonunda regl oldum,
ucuncu gun bugun, dun kontrole gıttım..
dogal sıkulus seklınde basladık , ılac kullanmıyorum ya hıc hazırlıktamıyım anlamıyorum ama basladık

Canım aynısı bende de var inan ben normal adet olamıyorum menopoz olarak adlandırılıyor.Benim yumurtalıklarım var alınmadi ama doğuştan benimde yok denecek kadar küçük ilaçsız adet olamiyorum bırakırsam da hiç olmuyor zaten . Cyclo-Prognova bende hiç kesmeden kullanıyor çok küçük yaştan beri hala da devam ediyorum şu an tedavi sürecinde olduğum için 1 aya yakın almıyorum sadece.Birakinca daha çok kuculuyo rahim zaten sıkıntı oluyor .Doktor bana ilacı asla bırakma ömür boyu kullanicaksin dedi .Benim ilaçla işte 8.6 kadar büyüttüler yeterli olur belki seninde öyledir.Bende Kıbrıs'ta yaptırdım zaten başka yerde yapmıyorlar malesef şansımız o konuda yok en azından benim çok hastane doktor özel devlet gezdim olmadı .En sonunda donasyona karar verdik.Bende yakındığı üniversitesi Hastanesi'nde yaptırdım .

Ayy canım ya inşallah bu olur inşallah ikisi birden sana kalır benim ilk olucak onunda heyacanı var biraz korkuyorum çok olmazsa diye ama dedipin gibi nasip etmişse yaradan bi şekilde gelir bulur bizi. Senin hangi merkez

2 şansı olduğu için tutarsa ikiz olarak 1 tanesini de alicaklar kaldıramazsin bunyen onu kaldırmaz dedi doktor .ama rabbim hayırlısını versin inşallah

Ayy canım ya inşallah bu olur inşallah ikisi birden sana kalır benim ilk olucak onunda heyacanı var biraz korkuyorum çok olmazsa diye ama dedipin gibi nasip etmişse yaradan bi şekilde gelir bulur bizi. Senin hangi merkez
Ay inslalah duan için saol Bi tanesine bile razıyım yeterli pozitif sonuc olsun çok uğraştım.Rabbim sana da nasip etsin inşallah Korkma basit süreç önemli olan tutunması ondan sonraki süreç dikkat sadece Kıbrıs Yakindoğu Üniversitesi Hastanesi'

Donasyon tam olarak nasıl oluyor?

Post menapoz diyorlar galiba ne çekiyoruz biz kadınlar Allah yardımcımız olsun Hayır bebek dışındada hayati oluyor bizim için bu hormonlar. Bende 15 yaşımdan bu yana kullanıyorum o mereti şuan 29 yaşındayım. Ben başka hiç bir yol denemedşm zaten evlenirken de biliyorduk tek yol donasyon onu da Allah nasip ederse inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…