Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Donasyon tam olarak nasıl oluyor?
Başka bir kişiden alıp donasyon olucak kisye anneye transfer ediliyor.Erkekten sperm alınıyor .Aynı tüp bebek farkı yok zaten .Sadece başka bir kişinin yumurtalıklarından kendi yumurtandan olmuyor devletteki gibi farkı sadece o diğer süreçleri aynı birde doktor bana sizin kanınız canınız olucak dedi öyle babadan ve taşımadan kaynaklı

Evet aynen kuzum Bende 5 yaşından beri kullanıyorum.Ne kadar ortak yönümüz varmış tek yol malesef bizim gibi arkadaşlara bu başka yol yok çok araştırdım ama yok .Eşimle evlenmeden önce ilk konuşmuştuk Allah razı olsun başkası olsa bu şekilde kabul etmezdi belki ama eşim çok iyi biri o konuda hep destekcim aşkım ya Rabbim nasip etsin inşallah

15 yaş yazicaktim rakam yazmamış,

Yumurta senin yumurtan değil ama doğru anladım değil mi

Kuzum sen mühendis misin? meslektaş mıyız diye merak ettım

Galıba erken gebelik testi daha net sonuc verıyor ve kasetten daha erken cıkıyor bende tam bılmıyorum en iyi karamel Latte bilir
Ben bir kere aynı anda erken gebelik ve normal testi yaptım erken gebelikte çok silik çıkmıştı kaset teste daha iyi görmüştüm onun için erken gebelik yapmıyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…