- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.781
Başka bir kişiden alıp donasyon olucak kisye anneye transfer ediliyor.Erkekten sperm alınıyor .Aynı tüp bebek farkı yok zaten .Sadece başka bir kişinin yumurtalıklarından kendi yumurtandan olmuyor devletteki gibi farkı sadece o diğer süreçleri aynı birde doktor bana sizin kanınız canınız olucak dedi öyle babadan ve taşımadan kaynaklıDonasyon tam olarak nasıl oluyor?
Evet aynen kuzum Bende 5 yaşından beri kullanıyorum.Ne kadar ortak yönümüz varmışPost menapoz diyorlar galiba ne çekiyoruz biz kadınlar Allah yardımcımız olsun Hayır bebek dışındada hayati oluyor bizim için bu hormonlar. Bende 15 yaşımdan bu yana kullanıyorum o mereti şuan 29 yaşındayım. Ben başka hiç bir yol denemedşm zaten evlenirken de biliyorduk tek yol donasyon onu da Allah nasip ederse inşallah
Bence markadan markaya değişiyordur canım onun için aynı markayla devam etmek önemliArkadaşlar test markalari arasinda koyuluk belirginlik farki olur mu sizce de?
Her markanin idrarda ki b-hcg düzeyini anlama kapasitesi ayni olur mu?
15 yaş yazicaktim rakam yazmamış,Post menapoz diyorlar galiba ne çekiyoruz biz kadınlar Allah yardımcımız olsun Hayır bebek dışındada hayati oluyor bizim için bu hormonlar. Bende 15 yaşımdan bu yana kullanıyorum o mereti şuan 29 yaşındayım. Ben başka hiç bir yol denemedşm zaten evlenirken de biliyorduk tek yol donasyon onu da Allah nasip ederse inşallah
Yumurta senin yumurtan değil ama doğru anladım değil miBaşka bir kişiden alıp donasyon olucak kisye anneye transfer ediliyor.Erkekten sperm alınıyor .Aynı tüp bebek farkı yok zaten .Sadece başka bir kişinin yumurtalıklarından kendi yumurtandan olmuyor devletteki gibi farkı sadece o diğer süreçleri aynı birde doktor bana sizin kanınız canınız olucak dedi öyle babadan ve taşımadan kaynaklı
Kuzum sen mühendis misin?Post menapoz diyorlar galiba ne çekiyoruz biz kadınlar Allah yardımcımız olsun Hayır bebek dışındada hayati oluyor bizim için bu hormonlar. Bende 15 yaşımdan bu yana kullanıyorum o mereti şuan 29 yaşındayım. Ben başka hiç bir yol denemedşm zaten evlenirken de biliyorduk tek yol donasyon onu da Allah nasip ederse inşallah
Daha çok hangi markada çıkıyor.Birde erken gebelik testiyle kaset aynı değil sanirimBence markadan markaya değişiyordur canım onun için aynı markayla devam etmek önemli
Evet canım doğru ama doktor sakın o şekilde düşünmeyin dedi aynı tüp bebek gibi sizin olucak sizin kanlarinizi tasicak dediYumurta senin yumurtan değil ama doğru anladım değil mi
Erken gebelik testi daha erken öğrenmemizi sağlıyor tek farkı bu.Daha çok hangi markada çıkıyor.Birde erken gebelik testiyle kaset aynı değil sanirim
Kuzum sen mühendis misin?meslektaş mıyız diye merak ettım
O senin yumurtan değilse nasıl senin kanını taşıyor sen sadece eşinin spermiyle başka bir yumurtadan oluşan embriyoyu karnında taşıycaksınEvet canım doğru ama doktor sakın o şekilde düşünmeyin dedi aynı tüp bebek gibi sizin olucak sizin kanlarinizi tasicak dedi
Galıba erken gebelik testi daha net sonuc verıyor ve kasetten daha erken cıkıyor bende tam bılmıyorum en iyiDaha çok hangi markada çıkıyor.Birde erken gebelik testiyle kaset aynı değil sanirim
Yani senden başka bir şey alınmadıysa tabi hücre falan ne bilim o işler nasıl ilerliyor bilmiyorum amaEvet canım doğru ama doktor sakın o şekilde düşünmeyin dedi aynı tüp bebek gibi sizin olucak sizin kanlarinizi tasicak dedi
Hım anladım canım ben hiç erken gebelik yapmadım direk gittim aldım kaset diyolar galiba onlardan yapiyodumErken gebelik testi daha erken öğrenmemizi sağlıyor tek farkı bu.
Marka cok her eczanede farklı marka var
Evet bilen bilgi versin kizlarGalıba erken gebelik testi daha net sonuc verıyor ve kasetten daha erken cıkıyor bende tam bılmıyorum en iyikaramel Latte bilir
Ben bir kere aynı anda erken gebelik ve normal testi yaptım erken gebelikte çok silik çıkmıştı kaset teste daha iyi görmüştümGalıba erken gebelik testi daha net sonuc verıyor ve kasetten daha erken cıkıyor bende tam bılmıyorum en iyikaramel Latte bilir
Yok yok alınmadı hiç bişey sadece dondurma işlemi oldu aynı tüp bebek gibiYani senden başka bir şey alınmadıysa tabi hücre falan ne bilim o işler nasıl ilerliyor bilmiyorum ama
Bende onlardan yapıyorum canımHım anladım canım ben hiç erken gebelik yapmadım direk gittim aldım kaset diyolar galiba onlardan yapiyodum
Daha net sonuc mu verıyo peki bazen kaset testler dogru cıkmıyo diyolarErken gebelik testi daha erken öğrenmemizi sağlıyor tek farkı bu.
Marka cok her eczanede farklı marka var
Ben o zaman gününü bekleyeyim kararsızım zatenBen bir kere aynı anda erken gebelik ve normal testi yaptım erken gebelikte çok silik çıkmıştı kaset teste daha iyi görmüştümonun için erken gebelik yapmıyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?