- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.801
Anladim kuzumBende onlardan yapıyorum canım
İlk defa duydum ben kullanmadım transferde bir serum bana takıldı ama orda yaptılar ben almadım hiçKizzlar trasfer için intralipid serum kullanan varmı neden bulunmuyor bu serum
Yani ne diyebilirim senin olmayan yumurta kullanılıyor cok şaşırdım inancını bilmiyorum ama dinimizce nekadar doğru onu da araştırmak lazımYok yok alınmadı hiç bişey sadece dondurma işlemi oldu aynı tüp bebek gibi
Aaaa bende kasetlere guvenemedıgım için boşuna beklemişimBen bir kere aynı anda erken gebelik ve normal testi yaptım erken gebelikte çok silik çıkmıştı kaset teste daha iyi görmüştümonun için erken gebelik yapmıyorum genelde
O erken gebelik testi de yanıltıcı olabiliyor hem de en iyi marka.Daha net sonuc mu verıyo peki bazen kaset testler dogru cıkmıyo diyolar
Ben kullanmıştım geçen denemem de.Kizzlar trasfer için intralipid serum kullanan varmı neden bulunmuyor bu serum
Amin canım yumurtaligim yok zaten o yüzden hiç bir şekilde yumurlayamiyorum.Ve başka seçenek yokYani ne diyebilirim senin olmayan yumurta kullanılıyor cok şaşırdım inancını bilmiyorum ama dinimizce nekadar doğru onu da araştırmak lazım
Hakkında Hayırlısı olsun canım.
Bir tane bile mi yumurta oluşturamadınız da bu yönteme başvurdunız
Hımmm ben anlamamışım fazla test alıp yapmak daha mantıklı o zamanO erken gebelik testi de yanıltıcı olabiliyor hem de en iyi marka.
Onun için diyorum ya 2 3 test birden alacağız diye
Kizlar en iyisi ben almim gününü beklimO erken gebelik testi de yanıltıcı olabiliyor hem de en iyi marka.
Onun için diyorum ya 2 3 test birden alacağız diye
AhahahAaaa bende kasetlere guvenemedıgım için boşuna beklemişimya ama hamıleliğimi kanda gordum ya zevk için gidip 5 adet test almıştım hep yapıyodum o çift çizgiyi gormek için
Anladım kusura bakma bilmiyordumAmin canım yumurtaligim yok zaten o yüzden hiç bir şekilde yumurlayamiyorum.Ve başka seçenek yok
Kizlar ya ben bişey sorucam kaç gündür belirtim yoktu fazla bugün kaşık agrim karın agrim ve mide bulantım var biraz normal miHımmm ben anlamamışım fazla test alıp yapmak daha mantıklı o zaman
Al al senin gününe cok var okadar nasıl bekliyorsunKizlar en iyisi ben almim gününü beklim
Sorun değil canımAnladım kusura bakma bilmiyordum
Başka seçenek kalmamış evet sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Aynen öyleHımmm ben anlamamışım fazla test alıp yapmak daha mantıklı o zaman
Vala bende bilmiyorum annemler bile aldırmıyor gününü bekle diye erken diyeAl al senin gününe cok var okadar nasıl bekliyorsun
Normaldir canım takılma belirtilere ilaçlarda yaparKizlar ya ben bişey sorucam kaç gündür belirtim yoktu fazla bugün kaşık agrim karın agrim ve mide bulantım var biraz normal mi
Bekleyebilirsen bekle canımVala bende bilmiyorum annemler bile aldırmıyor gününü bekle diye erken diyeBurda okudukça hevesle diyorum vala Beklemek zor
Böyle birşeyi Türkiye de yapıyorlar mı kiBaşka bir kişiden alıp donasyon olucak kisye anneye transfer ediliyor.Erkekten sperm alınıyor .Aynı tüp bebek farkı yok zaten .Sadece başka bir kişinin yumurtalıklarından kendi yumurtandan olmuyor devletteki gibi farkı sadece o diğer süreçleri aynı birde doktor bana sizin kanınız canınız olucak dedi öyle babadan ve taşımadan kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?