- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Canım sende mi bu ay transfer oluyosun bende oyleMerhaba hanımlar bende ocak ayında transfer olacagım embriyolarım genetikteydi onların sağlıklı gelmesini bekledik
Bu benim 4. Transferim olacak daha önce 2 gebelik geçirdim devamı gelmedi inşallah bu son olur.
Adaçayı mı içsem doktorum istersen adaçayı iç demişti işe yarar mıKızlar benim boş gebelik var hala düşük yapmadım 2 gündür şeffaf parçalar düşüyor ama kanama yok coraspirin kullanıyorum düşük nasıl oluyor bile yazabilir mi ilaçları keseli 6 gün oldu doktorum 10. Güne kadar bekle 10. Gün kanama olmazsa gel demişti
Beni de ekleyebilir misiniz benim de Ocak ayında transferim
Ben yazdırdım aldım sknti olmadı.Arkadaşlar bu estrofem 2 mg yi sağlık ocağına yazdirdiginiz zaman sgk kapsamina girmiyor mu acaba? Siz nasıl aldınız sadece kadın doğum yazarsa indirimli alabilirsin diyorlar da merak ettim..
Günde 3 demekle alakası yok hopecimYazdırırken günde 3 kullanıyorum diyin öyle reçete etsin bana bu ay doktor yazdı günde 1 yazdğı için reçeteye yenisini vermediler
Günde 1 hiç içmedim nerdeyse 3 tane içiyorum şuanda kendim almak zorunda kaldım malesef
Beta degerin düşmeye başladımi kese buyuyormu yoksaKızlar benim boş gebelik var hala düşük yapmadım 2 gündür şeffaf parçalar düşüyor ama kanama yok coraspirin kullanıyorum düşük nasıl oluyor bile yazabilir mi ilaçları keseli 6 gün oldu doktorum 10. Güne kadar bekle 10. Gün kanama olmazsa gel demişti
Evet canım bende bu ay transfer olucam inşallahCanım sende mi bu ay transfer oluyosun bende oyle2 sene oncede birlikteydık
Yaa gercekten miCanım sende mi bu ay transfer oluyosun bende oyle2 sene oncede birlikteydık
Ederim tabiki kendimle beraber emek veren herkes için ederim.Yeni yılda hepimizin kalpleri de kucakları da dolsun inşallahCanım hayırlı olsun inşallahgüzel haberler alırız .Bende 6 Ocakta transfer olacağım dua edermisiniz
Merhaba, Benim de 4. transferim olacak.4 embrıyom dondurulmusta beklıyo onlar transfer olacak.Daha once ıkı pozıtıf sonuc aldık fakat kalp durmasıyla kaybettık.Doktor bıze de genetık onerdı.Bu sansımızı da degerlendırıp oyle genetık dusunduk.Genetık surecınden bıraz bahseder mısınız sız de sonuclar nasıl cıktı?Merhaba hanımlar bende ocak ayında transfer olacagım embriyolarım genetikteydi onların sağlıklı gelmesini bekledik
Bu benim 4. Transferim olacak daha önce 2 gebelik geçirdim devamı gelmedi inşallah bu son olur.
Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ Ecealya Kübraavci
Busra992 6.gün 2-3 ocak
Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ Ecealya Kübraavci
Yok kuzum yeni adet oldum yarın doktora gitcem bakalım inşallah başlıcazEvet canım bende bu ay transfer olucam inşallahsen oldun mu transfer
Evet kuzumYaa gercekten mi
Seni hatırladım sen beni hop diye tanımıştın
Kuzum benım ilk kanamam başladı 5 6 saat sonra belim cok agrımaya başladı ilk bi parca geldi biraz rahatlattı o bebeğin rahıme tutundugu parçaymış sanırım sonra bi agrım daha oldu ondada kese bütün olarak cıktı ve düşüğüm bitti fakat kanamam 10 gun sürdü içerde parca kalmıştı doktor ilaç verdi o ilaçlada parcaları attım ama benım 6+5 te kalbı durmuştu. İlaçları kestıkten 5 gun sonra falan mı ne olmuştu benımKızlar benim boş gebelik var hala düşük yapmadım 2 gündür şeffaf parçalar düşüyor ama kanama yok coraspirin kullanıyorum düşük nasıl oluyor bile yazabilir mi ilaçları keseli 6 gün oldu doktorum 10. Güne kadar bekle 10. Gün kanama olmazsa gel demişti
Merhaba canım.Merhaba, Benim de 4. transferim olacak.4 embrıyom dondurulmusta beklıyo onlar transfer olacak.Daha once ıkı pozıtıf sonuc aldık fakat kalp durmasıyla kaybettık.Doktor bıze de genetık onerdı.Bu sansımızı da degerlendırıp oyle genetık dusunduk.Genetık surecınden bıraz bahseder mısınız sız de sonuclar nasıl cıktı?
İnşallah canım benimEvet kuzuminşallah bu ay bize ugurlu gelir bebişleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?