- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.321
Canim niye bozuldu ki.Moralim bozuldu şuan
Böyle diyince hemşire
Yooo ben çok güzel görüyom gayet güzel kaçıncı gün bugun canım git kan ver ayyy nasıl duruyonuz bu 2. Çizgiyi görenler ben hemen hastanede alırdım soluğuÜstteki bugün alttaki dün kafayı yedim iyice bence kurcala kurcala beklesem daha iyi ama durduramıyorum kendimi
Emriyoyu vermeden once rahime verilen bir yapıştırıcı bende istemiştim Dr um yapmadı daha çok Bi güvenirliği yok diye onu yapıp üstüne embriyoları veriyorlar yapıştırıcı o glueBeni yarınki transfer için hastaneden aradılar da. embriyo glue da yaptıracak mısınız dediler ekstra 3500₺ miş. Nedir bu işe yarayan bir şey mi zaten çok masraf olduçözmesi bile 7500₺ olmuş
Evet canım yapıştırıcı glue yapıştırıcı demek benim Dr um yapmadı bana bende çok istemiştimRahim İçine bişey mi enjekte ediyorlar o yöntemde embriyo glue dediğinizde yani
7. gün oluyor sanırım 16 ocak transfer 27 tahlil 25 ocakta bi ön kan vericem 2 günlük artış var mı diyeYooo ben çok güzel görüyom gayet güzel kaçıncı gün bugun canım git kan ver ayyy nasıl duruyonuz bu 2. Çizgiyi görenler ben hemen hastanede alırdım soluğu
AnneliikkAmin canm benimmmmmsimdide kese heycani kan degerleri yukselirmi heycani sonrasinda 2 li test heycani derken basladi maraton insallah tabi
Kötüyü düşünme hiç, doktorlar illa bir açık kapı bırakıyorlar..Kızlar beni cuma günü muayene ye çağırıyorlar bende değerlerim nasıl yüksek geldi dedim .
Hemşire de evt değerler yüksek çıkmış dedi . İkiz olabilir mi dedim
Yani tek olmuştur umarım bölünme durumu var tabi ama bilemeyiz bunu ultrasonda bakicaz artıkdedi . Umarım niye dediki bu şimdi kötü bişey mi
BuDunyaninMukafatiOlmali
Evt geç çağırıyorlar tee 5 gün sonraKötüyü düşünme hiç, doktorlar illa bir açık kapı bırakıyorlar..
İnşallah saglikla gelsin dünyaya
Cuma dan önce cagirsalardi ozaman , sonuçta değer yüksek kese vs görünür..
Aksilik çıkması risk olması korkutuyorCanim niye bozuldu ki.
Ama gerekli görmemiş demekki burdaki deneyimleyenlerde pek iyi olduğunu düşünmüyorEvet canım yapıştırıcı glue yapıştırıcı demek benim Dr um yapmadı bana bende çok istemiştim
Evet baya geç yani..Evt geç çağırıyorlar tee 5 gün sonra
Suna kese görülür desen ya salı çarşamba gelumarım tekdir demesi olmadı yani
Maşallah canım ilk denemede tüm olanakları kullanmak istemiş Dr un o Dr u bırakma 9 kez tüp bebek denemiş biri olarak ne yapıştırma ne aşı ne pgt hiç biri yapılmadı bana ve yaşım 40 oldu Dr una denk gelmek önemli senin olumlu çıkar sonucun içini ferah tutEvet 9 tane yumurtayla 7.tane 5.gün elde ettiğimiz için güveniyorum da doktoruma. Ama embriyo yapıştırıcı fazla bence de haklısınız. Transferim için yarın 13.30’da çağırdılar
Çoğul gebelikler riskli gebelik sayılıyor bildiğim kadarıyla ondan demiştir belki bozma moralini sanki çift embriyo transfer oldun da dördüz oldu gibi konuşmuş hemşire sıkma canını inşallah sağlıkla alacaksın kucağınaEvt geç çağırıyorlar tee 5 gün sonra
Suna kese görülür desen ya salı çarşamba gelumarım tekdir demesi olmadı yani
İnşallah bu defa güEl sonuç alırsın canım. Benim şuan ilk denemem olcak. Tekrarlayan düşüklerim var bu sebeoten tüp yaptırıyorum.Ayyy o kan sonucunu beklemek de stresli oluyo demi Dr um korkuttu bikere beni dur bakalım bazen kan sonucu da iyi gelmiyor transfer iptal olabiliyor demişti tutulmuştum o 2 saat hiç geçmedi dua etmekten başka çare yoktu ve sonuç güzel gelmişti ama ne yazıkki sonuç kocaman bir negatifti sonrakilerde rahattım kan sonucu iyi gelicek ve ben transfer olucaktır gözüyle bakmıştım oylede olmuştu ana sonu hep negatifle sonuçlandıkuzum bazen benim 3 ay 4 ay kalınlasmıyırdu hep erteleniyordu transfer ama sonunda çıkan o vajinal fitil sayesinde ilk kontrolde istenilen kalınlığı yakalıyorduk son tedavilerim de Tomaksifen diye bir ilaç onun yan etkisi rahim duvarını kalınlaştırmaya yarıyor önemli olan ilaç viegra fitil estrofem karışımlı bunu sadece belirli eczaneler hazırlayıp satıyor birde estrofem içiyoruz ya aç karnına onu ben hep 1 saat önce içtim yemeklerden sorunsuz kalınlaşmıştı 8.7 olmuştu transferde 10 a yakındı.. Benim de 7 kusur bazen 6 kusur da kalırdı benim Dr um 7 ml kalınlıkta transfer yapmıyor..
Transfer gününü sayma canım sonraki günden sayılıyor gayet iyi o güne göre 12 gün sonra bidaha yap bak nasıl koyulacak..7. gün oluyor sanırım 16 ocak transfer 27 tahlil 25 ocakta bi ön kan vericem 2 günlük artış var mı diye
Güzelimmm benim Rabbim rast getirsin al kuzucukları gelDua edin kızlar
Çişi bekliyorum hepinize tek tek dönemiyorum kusura bakmayın sadece cok duaEki Görüntüle 3196081
Amin canımmGüzelimmm benim Rabbim rast getirsin al kuzucukları gel
Peki doktor kesicek mi ilaçları konuştun muBu ikinci transferim öncesinde 11. Haftada bir bebeğimi kaybettim. Tiroid im yükseldi haşimato teşhisi koyuldu. Genetik testte 2 Pıhtılaşma faktörü heterozigot çıktı. Oksapar kullanıyorum. Progestan Estrofem Duphaston Proluton Corasprin Euthyrox hepsi birden mahvoluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?