- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Evet canm bakalım pazartesi anlaşılır az çokYa sus düşünme öyle
Hergün bir bardak iç gerisini düşünme sorun olsa doktorun söylerdi zaten
Yok hayır benim doğal siklus şekildeydi ilaç kullandırmadılarr.Artık nasip ya rahim inceliği sorunum yok normalde canim bu sefer biraz geç olucak demekki kalınlaşır diye düşünüyorum elbet. Sen ilaclimi yapıyorsun canm
Yok olmadım hala.Evet canm bakalım pazartesi anlaşılır az çok
Susayım bencede bensen adet olucaktin oldun mu
Benmde geçen sefer öyle yapıldı onda 10.gun 5mm idi mesela canm sora 14.gun 8mm idi transfer olunca 14mm oldu. Yumurtlamadan 9 gün sora transfer olmustum şimdi ilaçla başladım tekrarYok hayır benim doğal siklus şekildeydi ilaç kullandırmadılarr.
İyi yapmışsın bende dişlerimi elden geçirmiştim tedaviden önce ağzım da kanla dolaştım bir ay:)) yap ya merak ettim bende bak şimdi o test nasıl güzel çift çizgiydi öyleYok olmadım hala.
Bugün bi test alıp son kez daha yapıp rafa kaldıracağım bu meseleyi
Dişçideydim gebelikten önce bakıma girdim
Ben en son işte kontrole gittiğimde 8.2 gibi bişet dediler. Çatlatma iğnesi vurdular 6 gün sonra transfer oldum biraz da o arada kalınlaşmıştır muhtemelen. transfer günü de hiç sormak aklıma gelmedi onlarda baktıklarını sanmamBenmde geçen sefer öyle yapıldı onda 10.gun 5mm idi mesela canm sora 14.gun 8mm idi transfer olunca 14mm oldu. Yumurtlamadan 9 gün sora transfer olmustum şimdi ilaçla başladım tekrar
Ben hiç böyle sorunum yokken de rahim kalinlasmiyoKızlar bugün 10.gunu adetimin normalde 9 üstleri veya 8mm olur rahim kalınlığı ama bugün 7.6mm çıktı ilk defa böyle oldu pazartesi yine randevum var geç kalinlasicak sanırım biraz daha. Hayırlısı olsun benm gibi olan oldumu bende yıllardır ilk defa yaşıyorum
Bünyem stresli sanırım bu sefer
Bilmem canm 8 yıldır başıma gelmedi canim kalınlaşır ya ama geç olucak demekki olmasa da nasip diğer ay olurBen hiç böyle sorunum yokken de rahim kalinlasmiyo
Hee ben sorarım mutlaka canm doktor bilir beni tek tek açıklarBen en son işte kontrole gittiğimde 8.2 gibi bişet dediler. Çatlatma iğnesi vurdular 6 gün sonra transfer oldum biraz da o arada kalınlaşmıştır muhtemelen. transfer günü de hiç sormak aklıma gelmedi onlarda baktıklarını sanmamben ilk kez olduğum için biraz acemiyim yani dikkat neye edilir de bilmiyorum pek onlar böyle diyor tamam deyip geçiyorum
Yani aslında enfeksiyona da benziyor söylediniğiniz şey ama bence takılmayın kullanılan ilaçlarda akıntı yapıyorKızlar bir bilginiz yok mu acaba
Benimde 18 ocakta dişte randevum varYok olmadım hala.
Bugün bi test alıp son kez daha yapıp rafa kaldıracağım bu meseleyi
Dişçideydim gebelikten önce bakıma girdim
Bozuktu o bozukİyi yapmışsın bende dişlerimi elden geçirmiştim tedaviden önce ağzım da kanla dolaştım bir ay:)) yap ya merak ettim bende bak şimdi o test nasıl güzel çift çizgiydi öyle
2 dolgu ve temizlik yaptırdımBenimde 18 ocakta dişte randevum variyi yapmışsın halletmekle
Amin cümleyle beraber inşallahHee ben sorarım mutlaka canm doktor bilir beni tek tek açıklarilk olunca normal öyle olman gayet iyi merak etme kalinlasmistir o iyice sağlıkla Güzel sonuçlar alirsin insallah
Bozuktu o bozuk
Her transferim de 7-6 tane test yapmış oluyormBende hiç ilk teste inanmam 2 3 4 yaparım muhakkak
Şu testlere yatirdığımız paralara yazık vallahi ben aciyorum artık ,Her transferim de 7-6 tane test yapmış oluyorm
Doğumdan sonra inşallah oda2 dolgu ve temizlik yaptırdım
Diş gıcırdatmam var gece plagı yapalım dedi ama gidemicem ona transfer olduktan sonra git git yapamam
Büyük bir azimle test aldırmamaya çalışıyorumHer transferim de 7-6 tane test yapmış oluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?