Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok olmadım hala.
Bugün bi test alıp son kez daha yapıp rafa kaldıracağım bu meseleyi
Dişçideydim gebelikten önce bakıma girdim
İyi yapmışsın bende dişlerimi elden geçirmiştim tedaviden önce ağzım da kanla dolaştım bir ay:)) yap ya merak ettim bende bak şimdi o test nasıl güzel çift çizgiydi öyle

Benmde geçen sefer öyle yapıldı onda 10.gun 5mm idi mesela canm sora 14.gun 8mm idi transfer olunca 14mm oldu. Yumurtlamadan 9 gün sora transfer olmustum şimdi ilaçla başladım tekrar
Ben en son işte kontrole gittiğimde 8.2 gibi bişet dediler. Çatlatma iğnesi vurdular 6 gün sonra transfer oldum biraz da o arada kalınlaşmıştır muhtemelen. transfer günü de hiç sormak aklıma gelmedi onlarda baktıklarını sanmam ben ilk kez olduğum için biraz acemiyim yani dikkat neye edilir de bilmiyorum pek onlar böyle diyor tamam deyip geçiyorum

Ben hiç böyle sorunum yokken de rahim kalinlasmiyo

Hee ben sorarım mutlaka canm doktor bilir beni tek tek açıklar ilk olunca normal öyle olman gayet iyi merak etme kalinlasmistir o iyice sağlıkla Güzel sonuçlar alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…