- 12 Mart 2019
- 16.227
- 35.773
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
İlaçlar sonuç alana kadar devam ediliyorVe 2.gün bitiyor daha pek bir belirti yok, ilaçları kullanmaya devam varmı ilaçlarına devam edenler
İnşallah kuzumDoğumdan sonra inşallah oda
Sağlık olsun adet gelsin bebeğine yer açılsın inşallah canımTesti yaptım kızlar tertemiz bir negatif
Hiç üzülmedim kuzum inşallah hemen olurum da başlarımSağlık olsun adet gelsin bebeğine yer açılsın inşallah canım
İlaçlar uzun süre sonuca kadar kullanılıyor canm artık bebik tutunmaya başladıVe 2.gün bitiyor daha pek bir belirti yok, ilaçları kullanmaya devam varmı ilaçlarına devam edenler
Bir an önce başlarsin umarım canim adet söktürücü veririm dedi mi doktorHiç üzülmedim kuzum inşallah hemen olurum da başlarım
3-4 gün bekle dedi eğer olmazsam vericek canımBir an önce başlarsin umarım canim adet söktürücü veririm dedi mi doktor
Kızlar içinizde lutinus fitil kullanan birisi var mı bişey sormam lazım
Kutunun içinde çubuk çıkıyor ya fitili ucuna koyup vajinaya yerleştiriyoruzBen kullanıyorum canım
ben de kullanıyorum hemşirenin dediğini aktarayım direk. “İçindeki çıkan aparat pek hijyenik olmuyor tekrar tekrar kullanım sağladığınız için (sanırım bunu yıkasak bile de gene de bakteriye müsait yapıda olduğu için söyledi) elinizi yıkayın Olabildiğince ittirin demiştiKutunun içinde çubuk çıkıyor ya fitili ucuna koyup vajinaya yerleştiriyoruz
Ben bunu kullanırken zorlanmiyorum elle koymaktan daha kolay ve hijyenik .
Cubugu neredeyse tamamıni içeri kalıp bırakırsak fitili çok mu ileri bırakmış oluruz ne kadar ittirmek lazım içeri
3 gündür onu kullanıyorumben de kullanıyorum hemşirenin dediğini aktarayım direk. “İçindeki çıkan aparat pek hijyenik olmuyor tekrar tekrar kullanım sağladığınız için (sanırım bunu yıkasak bile de gene de bakteriye müsait yapıda olduğu için söyledi) elinizi yıkayın Olabildiğince ittirin demişti
yani bişey diyemiyorum bende tercihe kalmış bişey olduğu için3 gündür onu kullanıyorum
Yaa elle de daha önce başka fitil kullandım ama sevmedim
Bununla çok kolay geldi
Birde vajina içerisinde bakterilere karşı bı kimya yokmuydu
Elden daha hijyenik gelmişti ama tek kullanımlık olmadigi için sanırım haklılar
Bende elle yapayım artık en iyisiyani bişey diyemiyorum bende tercihe kalmış bişey olduğu içinben elimle yapıyorum. Sizde aparat kullanıyorsanız olabildiğince içe bırakın kendinizi zorlamadan zaten bi şekilde eriyen fazlası çıkıyor
Kutunun içinde çubuk çıkıyor ya fitili ucuna koyup vajinaya yerleştiriyoruz
Ben bunu kullanırken zorlanmiyorum elle koymaktan daha kolay ve hijyenik .
Cubugu neredeyse tamamıni içeri kalıp bırakırsak fitili çok mu ileri bırakmış oluruz ne kadar ittirmek lazım içeri
İşlem sonrası sıcak suda da bekletilebilir bence o geldi aklımaBenim az dışarda kalıyo
Elle denedim ben yapamıyorum ya çok aşağıda kalıyo yıkayıp kullanıyorum mecbur
İşlem sonrası sıcak suda da bekletilebilir bence o geldi aklıma
Ben sevdim bu aparatı ya çok kolayBen ılık suda yıkıyorum bence yıkandıktan sonra sorun olmaz öbür türlü girmiyo yani ben elimle hiç yapamadım
Ben sevdim bu aparatı ya çok kolay
Bı Arkadaş var hiç yapmamış çubukla
Ben sadece aklıma işte fitili çok mu içeri koyuyorum çubuğun yarısını mi koysam diye muallakta kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?