Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar tüp bebek heyet raporu olanlar
Bu estrofem lutinus prolutex gibi ilaçları raporu olanlarda devlet karşılamıyor mu
Lucrin gonal f ovitralla gibi ilaçları karşılıyor

Canım her ay aynı olmuyo rahım kalınlığı fakat bu sürece girince stresten adetler gecıkıyo falan

Ya sonra dedım boyayı 5. Ayda yaptrırım millet catır catır boyatıyo hamıleyken dip boya olmadgı sürece bişey olmaz kesimide erteledım cok bakımlı bir hamılelik gecırmeyı planlıyorum bakalım
Boşver milleti sen boyatma
Benim ombrem var aslında yenilenme zamanı geldi ama tesettürlüyüm nasılsa diye önemsemiyorum şu aşamada
Birde hamileyken ombrenin bakımı fönü uğraşamam aksın saçımdaki de dedim

Aaa bende ombre yaptrmayı planlıyorum aman ne bılıyım zor olunca hamilelik boyle karnımı hayal edip şoyle yaparım boyle gezerım dıyorum hayaller işte belkide korkarım boyatamam dediğin gibi

Aaa bende ombre yaptrmayı planlıyorum aman ne bılıyım zor olunca hamilelik boyle karnımı hayal edip şoyle yaparım boyle gezerım dıyorum hayaller işte belkide korkarım boyatamam dediğin gibi
Ombre fön istiyor makyaj istiyor bakabilirim dersen yaptır
Hamilelik çekimi filan yaptırırsın belki

selamün aleyküm kızlar
Benimde transferim cumartesi günü çok tedirgin heyecanlıyım ama rabbim yar ve yardımcımız herşey onun elinde. Dua edelim kuran okuyalım rabbimize sığınınca herşey güzel olur, rabbim sabır versin bu süreç kolay geçsin. Ben gün aşırı iğne vuruluyorum bu transfer sonrası da devam edecek sanırım ama benim evin yolu çok bozuk bilmiyorum nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…