Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet haklısın, eğilmemeye uzanmamaya dikkat etmek lazım alışmaya çalışıyorum birkaç kez yerden bir şey aldım farkında olmadan

Erkeklerde bu sürecte stres oluyo hatta transfer zamanım yaklaşınca ben uyurken eşim bütün gece gezıyodu stresten uyuyamıyomuş hatta sinirleride gerılmişti dedım sen bana destek olcagına bana laf soyluyosun senın bedenine bişey olmuyo olan ben bi de ceneni cekemem valla falan sustu sonra

Ahahah benm transfer günü yasadıklarımı bi bilsen

Ya kizlar ben inanilmaz yiyorum yaaa, şuan mesela anlamamis olabilirsiniz adeta bir oburum adeta bir boğaz, napicam ya daha simdiden. bu ilaçlar beni asiri istahlandiriyor, yani ilaçlardandir dimi ya yoksa arsizmiyim ahahah

Benimkimde sabır diye bişey yoktur benim isteklerime hiç katlanamıyo rahatı bozuluyo çünkü

İnşallah olumludur. Sağlıcakla görelim minnoşlarımızı

Hahahaha ya çok komik ben sanki ekmek almaya gider gibi gittim. Gidiyom ben dedim güle güle dedi geldiğimdede anasıyla konuşuyodu

Durduk yere senide strese sokuyo hey Allahım

Benim bugün karnımda kasılma gibi oldu. Arada bi adet ağrısı gibi tatlı bi ağrı gelşyo gidiyo bende size sorcaktım ilk günlerde böyle olan var mı diye bide eczaneye gittm geldim
Benim ilk günden beri adet ağrım var canım
İlaçlardan olabilir

Ya kizlar ben inanilmaz yiyorum yaaa, şuan mesela anlamamis olabilirsiniz adeta bir oburum adeta bir boğaz, napicam ya daha simdiden. bu ilaçlar beni asiri istahlandiriyor, yani ilaçlardandir dimi ya yoksa arsizmiyim ahahah
İlaçlardan ötürü. Bende kilo almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…