- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.221
Ama zaten ilk 2 gun tutunuyo ya tutunurken bi belirti aramak daha doğal degıl miAha başladı daha 1. Günden
Uf ya uf anla beniiiAha başladı daha 1. Günden
Evet canım batmalarım vardı bunda henüz başlamadıPozitifi gordugunde başka belirtilerin oldu mu? Bebiş tutunmuştur zaten sana ilk 2 gun tutunuyor
Kuzum birak pozitif gormeyi ben ilk hamileligimde 6 ay bisey hiseetmedim. İlk 3 ay birlikte yola ciktigimiz arkadaslar kusmaktan bıktılar ben kellepaça iciyodumBelirtisi olmadan pozitif gören varmıydı kızlar
Anlıyorum patlıcam sıkıntıdan belirti aramaktanUf ya uf anla beniii
Doğal tabiAma zaten ilk 2 gun tutunuyo ya tutunurken bi belirti aramak daha doğal degıl mi
Hadi test yapalim karamelll ahahAy gercekten mi inşallah Allahımmm
Sanki biraz benziyomuyuz senle neDoğal tabi
Katılıyorum canım haklısın da işte insan da bşeyler arıyor bende gebelik geçirdim. Kasık ağrılarım vardı aşırı derecede gögüs hassasiyetim vardı sıcak basması vardı saç diplerim terliyordu ama bunları tabi kaçıncı gün hissetmeye başladığımı hatırlamıyorumKuzum birak pozitif gormeyi ben ilk hamileligimde 6 ay bisey hiseetmedim. İlk 3 ay birlikte yola ciktigimiz arkadaslar kusmaktan bıktılar ben kellepaça iciyodumYani bunlar çok kisisel seyler herkeste farkli , birde şimdi bizde ilaclarda var bircok etki ilactanda geliyor karin kasilmasi gerilmesi istah acikligi falan
Kız susHadi test yapalim karamelll ahah
Öylemi dersinSanki biraz benziyomuyuz senle ne
Bende bu transferde basdonmesi gibi birsey oluyor ya , dudaklarima biseyler oluyor anlatamiyorum suan ama bir degisikKatılıyorum canım haklısın da işte insan da bşeyler arıyor bende gebelik geçirdim. Kasık ağrılarım vardı aşırı derecede gögüs hassasiyetim vardı sıcak basması vardı saç diplerim terliyordu ama bunları tabi kaçıncı gün hissetmeye başladığımı hatırlamıyorum
Bende kaçıncı gün batma hissettiğimi hatırlamıyorumKatılıyorum canım haklısın da işte insan da bşeyler arıyor bende gebelik geçirdim. Kasık ağrılarım vardı aşırı derecede gögüs hassasiyetim vardı sıcak basması vardı saç diplerim terliyordu ama bunları tabi kaçıncı gün hissetmeye başladığımı hatırlamıyorum
CanımsınAnlıyorum patlıcam sıkıntıdan belirti aramaktan
Tansiyonun düşüyor olmasınBende bu transferde basdonmesi gibi birsey oluyor ya , dudaklarima biseyler oluyor anlatamiyorum suan ama bir degisik
Hatta bu batmanin sagmi solmu olsugundan cinsiyet tahmini bile yapiyorlardiBende kaçıncı gün batma hissettiğimi hatırlamıyorum
Ah canım benimm biz hep burdayız helede ben biliyosun herzaman vardım 7/24 yaz seninleyimCanımsınbenim tedavi gördüğümü kimsede bilmiyor bugun annem geldi gittiler biraz önce çevremde kimseye bişey konuşamıyorum burada olmasa bilmiyorm napardım
Eee sen sadece fitil kullanıp gaz varsa bunun iğnelerle alakası yok o zamanValla eşime habire çok pardon çok pardon diyorum , oda maşallah iyi saliyorsun diyo napim tutamıyorum
Sadece progestan fitil kullanıyorum :))
Niye yazmadık bi kenara acabaBende kaçıncı gün batma hissettiğimi hatırlamıyorum
Gidicem simdi ölcturucem , kanda veririm belkiTansiyonun düşüyor olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?