Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aynen valla adam benim yerime ölüp ölüp diriliyor onlara da hak vermek lazım ya çok istiyorlar baba olmayı ay benim kocişim ayaklarımı ovalar hizmetimi yapar sağolsun ama bazen canına tak da eder evi süpür camaşır ser masayı hazırla yemekleri ısıt onlar içinde hiç kolay değil bütün gün çalış çalış akşam gel bide evde çalış eşim derdi mesaim başlıyor kollarını da sıvardı hey gidi günler hey olmadımı da o benden daha çok üzüyor ama belli etmiyor ben ağlıyorum hüngür hüngür o beni teselli ediyor

Kızlar tranfsef bitimi sonda taktıranlar sizde yanma acı hissi oluyormu evdeki süreç de hala sıkıntı yaşıyorum adet oldum hala fitil koyduğum yer de yanma acıma hissi var mantarmı oldum acaba bide afedersiniz adet kanaması da yakıyor ilaçların etkisimi sizce bu durum yaşayan varmı aranızda mafetti beni bu fitil ve sonda

Benim adet ağrım sadece 4.5. gün olmuştu.
5 gün çok artmisti adetin ilk günü gibiydi
Benimde ilk günden beri var,
Hafif hafif ama hissediyorum..
Belirtiye takılıyorum çok ama ağrı kendini hissettiriyor arada bir kuzum..
Gaz vs de çok oluyor belki de onun sancısı bilemiyorum

Benimde ilk günden beri var,
Hafif hafif ama hissediyorum..
Belirtiye takılıyorum çok ama ağrı kendini hissettiriyor arada bir kuzum..
Gaz vs de çok oluyor belki de onun sancısı bilemiyorum
Ahh o gaz çok fena yaa hele akşamları
Sen şimdi hangi ilaçları kullaniyorsun

Ahh o gaz çok fena yaa hele akşamları
Sen şimdi hangi ilaçları kullaniyorsun
Valla eşime habire çok pardon çok pardon diyorum , oda maşallah iyi saliyorsun diyo napim tutamıyorum
Sadece progestan fitil kullanıyorum :))

Canm benim üzüntünü yaşa ve en kısa sürede toparla İnsallah enkisa surede güzel haberlerinide haliriz testini görünce inan içim cız etti, üzüldüm senin haberine kuzum doktorun kim? Hangi merkezdesin?
Alle klinikteyim serkan aydoğdu doktorum. Bu henüz ilk denemem. Cumaya saklıyorum üzüntümü test yaptığımı duyarsa eşim kızar. Bilmiyorum ya vardır her şerde bir hayır. Allah zamanı gelince en güzelini verir. Zamanım gelmemiş

Benim sadece sondayı takarken bide çıkarırken yanma oldu o kadar sonrasında normale döndüm ben ama fitil kaşıntı yapıyo. Arada bi kaşınmıyo değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…