- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.201
Bende aynı canım sade e progestan fitil kullanıyorum..Yaaaama ben ekstra farklı bir ilaç kullanmıyorum. Transferden öncekilere devam
Benim adet ağrım sadece 4.5. gün olmuştu.Benim ilk günden beri adet ağrım var canım
İlaçlardan olabilir
Aynen valla adam benim yerime ölüp ölüp diriliyor onlara da hak vermek lazım ya çok istiyorlar baba olmayıBenim beyim o kadar sabirli sinirsiz hosgorülü bana da hizmeti normal zamanda bile keyifle yapan adam önce ki transferde canavar kesilmisti
Normali de oyle mi esinin bilmem ama hormonu alan biz islemleri gören biz ama bu sürecler onlari da aksilestirebiliyor, hircinlastirabiliyor. İns bi de onlardan yana stres yasamayiz bizim stresimiz bize yetiyor
Benimde ilk günden beri var,Benim adet ağrım sadece 4.5. gün olmuştu.
5 gün çok artmisti adetin ilk günü gibiydi
Ahh o gaz çok fena yaa hele akşamlarıBenimde ilk günden beri var,
Hafif hafif ama hissediyorum..
Belirtiye takılıyorum çok ama ağrı kendini hissettiriyor arada bir kuzum..
Gaz vs de çok oluyor belki de onun sancısı bilemiyorum
İnşallah canımm benimİnşallah olumludur. Sağlıcakla görelim minnoşlarımızı
Evet canım normal bi durummuş demek ki sen pozitif görmüştün dimi daha öncelerde o zaman olmuş muyduBende hep vardı adet agrısı
İnşallah inşallahBende aynı canım sade e progestan fitil kullanıyorum..
İnşallah hayırlı şeylerin habercisi olsun
Valla eşime habire çok pardon çok pardon diyorum , oda maşallah iyi saliyorsun diyo napim tutamıyorumAhh o gaz çok fena yaa hele akşamları
Sen şimdi hangi ilaçları kullaniyorsun
Alle klinikteyim serkan aydoğdu doktorum. Bu henüz ilk denemem. Cumaya saklıyorum üzüntümü test yaptığımı duyarsa eşim kızar. Bilmiyorum ya vardır her şerde bir hayır. Allah zamanı gelince en güzelini verir. Zamanım gelmemişCanm benim üzüntünü yaşa ve en kısa sürede toparlaİnsallah enkisa surede güzel haberlerinide haliriz testini görünce inan içim cız etti, üzüldüm senin haberine kuzum doktorun kim? Hangi merkezdesin?
Benim sadece sondayı takarken bide çıkarırken yanma oldu o kadar sonrasında normale döndüm ben ama fitil kaşıntı yapıyo. Arada bi kaşınmıyo değilKızlar tranfsef bitimi sonda taktıranlar sizde yanma acı hissi oluyormu evdeki süreç de hala sıkıntı yaşıyorum adet oldum hala fitil koyduğum yer de yanma acıma hissi var mantarmı oldum acaba bide afedersiniz adet kanaması da yakıyor ilaçların etkisimi sizce bu durum yaşayan varmı aranızda mafetti beni bu fitil ve sonda
Boşver ben hatırlamak istemiyorumSen ne yaşadın canım
Benim gaz sancısı gelmeden salıyorumBenimde ilk günden beri var,
Hafif hafif ama hissediyorum..
Belirtiye takılıyorum çok ama ağrı kendini hissettiriyor arada bir kuzum..
Gaz vs de çok oluyor belki de onun sancısı bilemiyorum
Ay gercekten mi inşallah AllahımmmAdet agrısı varsa tutunma belirtisi bence kuzum
Evet tutulmuyor yaBenim gaz sancısı gelmeden salıyorum
Evet pozitif te gördüm negatif te ikisinde de agrım vardıİnşallah canımm benim
Evet canım normal bi durummuş demek ki sen pozitif görmüştün dimi daha öncelerde o zaman olmuş muydu
Bide onun sancısını çekmeyimEvet tutulmuyor ya
Aha başladı daha 1. GündenBelirtisi olmadan pozitif gören varmıydı kızlar
Pozitifi gordugunde başka belirtilerin oldu mu? Bebiş tutunmuştur zaten sana ilk 2 gun tutunuyorEvet pozitif te gördüm negatif te ikisinde de agrım vardı♀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?