- 12 Mart 2019
- 16.608
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.161
Yaa inşallah dua et ne olur yaseminin bebişi tutsun diyeOlucak ben inanıyorum
Avokadoyu yumurtayla ye canım öyle güzel oluyo ki ben transferden öncede yiyodum. Avokadoyu limon ve tuzla ez püre olsun ekmeğe sür onun üstünede yağda yaptığın yumurtayı koy ye birbirini hafifletiyo çok güzel gidiyoHadi yaz neler yiyon neler içiyon bize de fikir olsun canım avakado yiyonmu Bi onu sevemedim ben ya sabun gibiburda hep avakado yemiş bayanlar pozitif sonuç alanlar yediklerinizi yazın bize lattem sende pozitif olacağın için Allahın izniyle bizede Bi dip not olur
Ben az önce bi eczaneye gittim geldim kasma kendini yavaş yavaş hareket ediyorum ben ah bu erkeklerKızlar merhaba, bugün 1.günüm. Dün eve gelince çoğunlukla uzandım. Hastaneden çıkmadan eğitim hemşiresi 2 gün dinlen dedi. Ama bugün de mi full yatacağım? Eşim evle ilgili şunu yapar mısın dediğimde 10 kere ofluyor. Kahvaltı hazırlattım peynir koymamış kesmeye üşendiği için. Bir de bir gün peynir yemesen ne olur diye bana söylendi :) Kendimi yormadan 10 dk ayakta kaldım biraz önce. Siz nasıl geçirdiniz? Haftaya da işe başlayacağım tekrar
Doktorlar bir şey olmaz diyor ama ben de ilk zamanlar korkarım.. Bir süre jiletle idare etmek daha güvenilir sanırım..Kızlar ben ağda yaptirmaya korkuyorum. E malum her seyden korkuyoruz bu sürecte. Doktorlar ağdadan ya da onun acisindan bi sey olmaz diyorlar ama
Bende hergün elma portakal falan yiyorum kefir içiyorum bintane çiğ badem fındık kabakçekirdeği yiyorumCanım kuru kayısı her sabah aç ve bir bardak üzerine ılık su gün kurusu olsun ben hiç olmadım kabız o sayede ve hergün salata elma armut havuç kabak çekirdeği ye bunlar kabızlığı önlüyor ve evde bol bol yürüyüş
Valla haklısın, ah bu erkekler :)Ben az önce bi eczaneye gittim geldim kasma kendini yavaş yavaş hareket ediyorum ben ah bu erkekler
Yavaş yavaşa gittim ürkek bi ceylan gibiAgrı hep oluyor adet agrısı cok oluyo hemde
Yavaş yavaş gidip geldiysen sorun olmaz
Dün adam akıllı iğne ucu alsaydı yormucaktı beni. Erkekler düz bakıyo olaya biz gibi ince düşünemiyo. Dün taksi bekliyoruz geçti oturdu sandalye ye bana gel otur bile demediValla haklısın, ah bu erkekler :)
İyi yapmışsınYavaş yavaşa gittim ürkek bi ceylan gibi
Bizim gibi hassas düşünemiyorlar canımDün adam akıllı iğne ucu alsaydı yormucaktı beni. Erkekler düz bakıyo olaya biz gibi ince düşünemiyo. Dün taksi bekliyoruz geçti oturdu sandalye ye bana gel otur bile demedigelde ümüğünü sıkma daha yeni transferden kalkmışım dimi
Canm benim üzüntünü yaşa ve en kısa sürede toparlaTeşekkürler iyi dilekleriniz için. İnşallah bir gün mutlu haberi vermeye dönerim buraya. Bu arada o çizgi kuruma çizgisiymiş 2 saat sonra bu testte de çıktı. İlerde bunları biri okursa diye resmini bırakıyorum. Kuruma çizgisinden umutlanmasınlar
Labneylede guzel oluyorAvokadoyu limon ve balla ezince güzel oluyor
6+1 olduk, bi ay daha sabredicem artikDoktorlar bir şey olmaz diyor ama ben de ilk zamanlar korkarım.. Bir süre jiletle idare etmek daha güvenilir sanırım..
Kuzum bende duphalac a ragmen cıkamamıştım tuvalete hep o progesteron yapıyo kayısı yemiştim bol bol o bıle fayda etmemişti nasıl bişeyse bu progesteronAz kaldı evet
Korku tavan valla napıcaksam
Benim beyim o kadar sabirli sinirsiz hosgorülü bana da hizmeti normal zamanda bile keyifle yapan adam önce ki transferde canavar kesilmistiDün adam akıllı iğne ucu alsaydı yormucaktı beni. Erkekler düz bakıyo olaya biz gibi ince düşünemiyo. Dün taksi bekliyoruz geçti oturdu sandalye ye bana gel otur bile demedigelde ümüğünü sıkma daha yeni transferden kalkmışım dimi
Bizde dua bekleriz cnm daha süreç çok uzun inşallah dualarim tüm arkadaşlarla hep aklımda bu yolda uğrasanlarYaa inşallah dua et ne olur yaseminin bebişi tutsun diye
Yarın kandil birbirmize cok dua edelim
Benim bugün karnımda kasılma gibi oldu. Arada bi adet ağrısı gibi tatlı bi ağrı gelşyo gidiyobende size sorcaktım ilk günlerde böyle olan var mı diye bide eczaneye gittm geldim
Kızlar benim de aynı durum oldu doktoruma sordum olumlu olabilir tutunma aşaması olduğu için dedi bir de progesteron bakalım ne olur ne olmaz dedi hafif ağrı ve minicik kasılma hepimizde varsa tahlile gerek yok sizde de oldu dimi yaniAgrı hep oluyor adet agrısı cok oluyo hemde
Yavaş yavaş gidip geldiysen sorun olmaz
Canım ben onceki pozitifimde gezdımde dısarıda cıktım hiç bişey olmadı tuttu. Sadece egılmeleri uzanmalar yoktu diğer herşeyı yaptım. İnsan doğası zaten hareket üzerne kurulmuş normal hamılelikte insanlar cinsel ilişkiye giriyo bırak yürümeyi bebeğe bişey olmuyo2 gün yat diyince ben de korktum biraz. Çünkü ev 1 günde kontrolden çıkmaya başladı ve ben temizlik hastasıyım
Bana da 2 gün dinlen, sonra hareketlerine dikkat et dediler. Ağır kaldırma, ani hareketler yapma, yarım saatten fazla ayakta durma vs. Ama normalde kadınlar hamile kaldıklarını öğrendiğinde çoktan 1 ayı geçmiş oluyor. Çok üstüne düşmemek lazım bence de
Ya bunlar neden böyleDün adam akıllı iğne ucu alsaydı yormucaktı beni. Erkekler düz bakıyo olaya biz gibi ince düşünemiyo. Dün taksi bekliyoruz geçti oturdu sandalye ye bana gel otur bile demedigelde ümüğünü sıkma daha yeni transferden kalkmışım dimi
Evet fayda etmiyorKuzum bende duphalac a ragmen cıkamamıştım tuvalete hep o progesteron yapıyo kayısı yemiştim bol bol o bıle fayda etmemişti nasıl bişeyse bu progesteron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?