Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Avokadoyu yumurtayla ye canım öyle güzel oluyo ki ben transferden öncede yiyodum. Avokadoyu limon ve tuzla ez püre olsun ekmeğe sür onun üstünede yağda yaptığın yumurtayı koy ye birbirini hafifletiyo çok güzel gidiyo

Ben az önce bi eczaneye gittim geldim kasma kendini yavaş yavaş hareket ediyorum ben ah bu erkekler

Kızlar ben ağda yaptirmaya korkuyorum. E malum her seyden korkuyoruz bu sürecte. Doktorlar ağdadan ya da onun acisindan bi sey olmaz diyorlar ama
Doktorlar bir şey olmaz diyor ama ben de ilk zamanlar korkarım.. Bir süre jiletle idare etmek daha güvenilir sanırım..

Bende hergün elma portakal falan yiyorum kefir içiyorum bintane çiğ badem fındık kabakçekirdeği yiyorum

Valla haklısın, ah bu erkekler :)
Dün adam akıllı iğne ucu alsaydı yormucaktı beni. Erkekler düz bakıyo olaya biz gibi ince düşünemiyo. Dün taksi bekliyoruz geçti oturdu sandalye ye bana gel otur bile demedi gelde ümüğünü sıkma daha yeni transferden kalkmışım dimi

Bizim gibi hassas düşünemiyorlar canım

Canm benim üzüntünü yaşa ve en kısa sürede toparla İnsallah enkisa surede güzel haberlerinide haliriz testini görünce inan içim cız etti, üzüldüm senin haberine kuzum doktorun kim? Hangi merkezdesin?

Benim beyim o kadar sabirli sinirsiz hosgorülü bana da hizmeti normal zamanda bile keyifle yapan adam önce ki transferde canavar kesilmisti
Normali de oyle mi esinin bilmem ama hormonu alan biz islemleri gören biz ama bu sürecler onlari da aksilestirebiliyor, hircinlastirabiliyor. İns bi de onlardan yana stres yasamayiz bizim stresimiz bize yetiyor

Yaa inşallah dua et ne olur yaseminin bebişi tutsun diye
Yarın kandil birbirmize cok dua edelim
Bizde dua bekleriz cnm daha süreç çok uzun inşallah dualarim tüm arkadaşlarla hep aklımda bu yolda uğrasanlar şu güzel günler aylar hurmetine skntilarimiz bitsin

Benim bugün karnımda kasılma gibi oldu. Arada bi adet ağrısı gibi tatlı bi ağrı gelşyo gidiyo bende size sorcaktım ilk günlerde böyle olan var mı diye bide eczaneye gittm geldim
Agrı hep oluyor adet agrısı cok oluyo hemde
Yavaş yavaş gidip geldiysen sorun olmaz
Kızlar benim de aynı durum oldu doktoruma sordum olumlu olabilir tutunma aşaması olduğu için dedi bir de progesteron bakalım ne olur ne olmaz dedi hafif ağrı ve minicik kasılma hepimizde varsa tahlile gerek yok sizde de oldu dimi yani

Canım ben onceki pozitifimde gezdımde dısarıda cıktım hiç bişey olmadı tuttu. Sadece egılmeleri uzanmalar yoktu diğer herşeyı yaptım. İnsan doğası zaten hareket üzerne kurulmuş normal hamılelikte insanlar cinsel ilişkiye giriyo bırak yürümeyi bebeğe bişey olmuyo

Ya bunlar neden böyle Ben de dün transfere giricem bekliyoruz odada. Benimki wc’ye girdi heyecanlanmış çünkü. Beni götürdüklerinde hala içerideydi son anda çıktı . Hiç hayal ettiğim gibi romantik olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…