- 12 Mart 2019
- 16.606
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.241
Bende yapmıştım doğru çıkmıştıHatta bu batmanin sagmi solmu olsugundan cinsiyet tahmini bile yapiyorlardi
Canım sen dün attığın testi sonra dan mi cekip attın ki . Pozitifti çünküAlle klinikteyim serkan aydoğdu doktorum. Bu henüz ilk denemem. Cumaya saklıyorum üzüntümü test yaptığımı duyarsa eşim kızar. Bilmiyorum ya vardır her şerde bir hayır. Allah zamanı gelince en güzelini verir. Zamanım gelmemiş
Benimkide dogruyduBende yapmıştım doğru çıkmıştı
Başımıza onların geleceğini biliyomuydukNiye yazmadık bi kenara acaba
Allah razı olsun canım rabbim nasip etsede 9 ayı da hep birlikte geçirsek ah ahhAh canım benimm biz hep burdayız helede ben biliyosun herzaman vardım 7/24 yaz seninleyim
İnşallah kuzum inşallahAllah razı olsun canım rabbim nasip etsede 9 ayı da hep birlikte geçirsek ah ahh
Bencede yokEee sen sadece fitil kullanıp gaz varsa bunun iğnelerle alakası yok o zaman
Valla benim ki sal gitsin diyortabi arada da dalga geçmeyi ihmal etmiyor
E sen sanki test stoğu yapmıştın yap bi tane nolcakKız sus
Yarın bana 3. Günde test yaptırcan
DoğruBaşımıza onların geleceğini biliyomuyduk
Çok güzel olur aslındaKizlar ya bu gebeliklerimiz olusur ve saglikli ilerlerse whatsapp grubuda yapalimmi ya , çok yakin gidicez cok güzel olur bence ne dersiniz
Maşşallahh canımm6+1 olduk, bi ay daha sabredicem artik
Canım sitede böyle şeyler yasak. Burdan atılıyosun gibi hatırlıyorumKizlar ya bu gebeliklerimiz olusur ve saglikli ilerlerse whatsapp grubuda yapalimmi ya , çok yakin gidicez cok güzel olur bence ne dersiniz
Yok valla ben hala fitil çubuğu ile koyuyorum ilk zaman gibi giriyor kolaycaBencede yokiğne yok bende ama gaz var..
Progesteron yükseldikçe gaz oluyor..
Komikler ya valla
Birde fitili zor ittiriyorum ya , kalınlaşmış baya.
Sizinde mi öyle ?
Benimki iyi gidiyo bi zorluk görmedimBencede yokiğne yok bende ama gaz var..
Progesteron yükseldikçe gaz oluyor..
Komikler ya valla
Birde fitili zor ittiriyorum ya , kalınlaşmış baya.
Sizinde mi öyle ?
Aaaa pardon , yetkililer atmayin beni yani enazindan şuan degil kizlara ihtiyacim var ahahhaCanım sitede böyle şeyler yasak. Burdan atılıyosun gibi hatırlıyorum
Ben şimdi gidip bakıcam kendi topiğime okuycam oraya yazmışımdır elbetDoğrutopiklerde yazmışızdırda araki bulasın
Eee hangi yön hangi cinsiyet . Benim hep sağ da oluyorBende yapmıştım doğru çıkmıştı
Yok bir tane var evdeE sen sanki test stoğu yapmıştın yap bi tane nolcak
Yok artık atmazlar uyardım konu kapandıAaaa pardon , yetkililer atmayin beni yani enazindan şuan degil kizlara ihtiyacim var ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?