- 12 Mart 2019
- 16.606
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.261
Sağ sa erkek diyolardı öyle oldu benimEee hangi yön hangi cinsiyet . Benim hep sağ da oluyorçok pis de şimdiden kız hissediyorum
Bende bi bakayım bakalımBen şimdi gidip bakıcam kendi topiğime okuycam oraya yazmışımdır elbet
Benim bildiğim sarısı iyi pişmemiş yumurta yenmemeli ama bilemedim sadece katı yumurta yeniyorAvokadoyu yumurtayla ye canım öyle güzel oluyo ki ben transferden öncede yiyodum. Avokadoyu limon ve tuzla ez püre olsun ekmeğe sür onun üstünede yağda yaptığın yumurtayı koy ye birbirini hafifletiyo çok güzel gidiyo
Benimki çubuksuz:))elimle hissediyorum düne gire baya kalın geliyor giriş kısmı..Yok valla ben hala fitil çubuğu ile koyuyorum ilk zaman gibi giriyor kolaycaaslında rahim yoluda dardır benim anlamadım
Pozisyon la alakalı olabilir
Gebelik topiği açarız ozaman daKizlar ya bu gebeliklerimiz olusur ve saglikli ilerlerse whatsapp grubuda yapalimmi ya , çok yakin gidicez cok güzel olur bence ne dersiniz
İçime hep kız doğuyor nedendir bilmemSağ sa erkek diyolardı öyle oldu benim
Benim elime dünden bugüne biraz kalınlık geldi, birde ayakta deniycemBenimki iyi gidiyo bi zorluk görmedim
Aa çok ayıp sen böyle önemli bişeyi nasıl bir tane tutarsın rahat 3 tane olmalıydıYok bir tane var evde
Yoo iyi pişmiş yağda yumurta da yeniyo canmBenim bildiğim sarısı iyi pişmemiş yumurta yenmemeli ama bilemedim sadece katı yumurta yeniyor
BennnBelirtisi olmadan pozitif gören varmıydı kızlar
Yarın bitane erken test alıcamAa çok ayıp sen böyle önemli bişeyi nasıl bir tane tutarsın rahat 3 tane olmalıydı
Eylül anne topigi açılmis gunler önce ne ara açtılar anlamadım yeni gördümGebelik topiği açarız ozaman da
Kasık gögüs hassasiyeti bşey olmadı mı
YaparlarEylül anne topigi açılmis gunler önce ne ara açtılar anlamadım yeni gördüm
Elle gitmiyorsa çubukla hiç girmezBenimki çubuksuz:))elimle hissediyorum düne gire baya kalın geliyor giriş kısmı..
Yatarak koyuyorum bir de ayakta deniyim
Anlamadım valla , zorlandim birazElle gitmiyorsa çubukla hiç girmez
Ben yatarak yapıyorum
Omlet olarak ok de diğer türlü göz yumurta olduğunda sarı sıvı kalıyor ondan dedimYoo iyi pişmiş yağda yumurta da yeniyo canm
He evet onu ben asla yemem zatende bu süreçte risklOmlet olarak ok de diğer türlü göz yumurta olduğunda sarı sıvı kalıyor ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?