- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.281
Çok açıklayıcı aydınlatıcı bir bilgi oldu canım teşekkür ederimEvet pozitif te gördüm negatif te ikisinde de agrım vardı♀
Yok hayır 10. Güne kadar hiç.Kasık gögüs hassasiyeti bşey olmadı mı
İçime hep kız doğuyor nedendir bilmem
Ooo fanteziye gelBenim elime dünden bugüne biraz kalınlık geldi, birde ayakta deniycem
Anladım canım sağlıcakla gelsin inşallahYok hayır 10. Güne kadar hiç.
Ki 10.gün artık kan testi verdim.
Hiçbir belirti olmadı.
Geçmiş yazılarda vardır bende yazmıştım
Belirti görmeden pozitifi gören var mı diye
Çok endişe etmiştim stres yapmıştı
10. Günden sonra başladı ama
Canım yasak sitede bu cezası üyelik siliniliyorKizlar ya bu gebeliklerimiz olusur ve saglikli ilerlerse whatsapp grubuda yapalimmi ya , çok yakin gidicez cok güzel olur bence ne dersiniz
Kusura bakma vallaÇok açıklayıcı aydınlatıcı bir bilgi oldu canım teşekkür ederimYani gayet normalmiş
Cumartesi yaparm ama yinedeİsabet olur al al
Cok üzgünüm canım cokkaramel Latte canım üzülerek negatifle ayrılıyorum gruptan
Gönül isterdi yeni bebek topiclerinde buluşmak. Nasip değilmiş
Allahım burada pozitifi bekleyen arkadaşlarımın yüzünü güldürsün sizleri seviyorumher zaman dualarımdasınız
Emin misinCumartesi yaparm ama yinede
Kaçıncı gündü bugünBenim test negatif olmus
Eki Görüntüle 3197095
Mecburm daha erken yapamam 5. Gün olucak işteEmin misinburdaki baskılardan durabilcen mi
Benimde sağda oluyor iğne batması gibi.Eee hangi yön hangi cinsiyet . Benim hep sağ da oluyorşimdiden kız hissediyorum
Allah tez vakitte yüzünü güldürsün müjdeyle gel inskaramel Latte canım üzülerek negatifle ayrılıyorum gruptan
Allahım burada pozitifi bekleyen arkadaşlarımın yüzünü güldürsün sizleri seviyorumher zaman dualarımdasınız
Rabbim en kiza zamanda nasip etsin canım.karamel Latte canım üzülerek negatifle ayrılıyorum gruptan
Erken gebelikte bı çizgi var gibi, kaçıncı günün bugün ? Önceki testin daha koyuydu değil mi ?Benim test negatif olmus
Eki Görüntüle 3197095
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?