- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.301
BenBelirtisi olmadan pozitif gören varmıydı kızlar
Aaa benım düşen bebeğim sağ kasıktan vurmuştu bana baya şiddetli bi kramptıHatta bu batmanin sagmi solmu olsugundan cinsiyet tahmini bile yapiyorlardi
Pgt li embrıyo nasıl boyle oluyo ya kafayı yıcemBenim test negatif olmus
Eki Görüntüle 3197095
Nasıl yapılıyor kızlar merak ettimBende yapmıştım doğru çıkmıştı
Aaaa ne oluyor cinsiyet merak ettımBende yapmıştım doğru çıkmıştı
Biri erken gebelik diğeri kaset kaset testler 50 beta ve üstünü ölçüyor ilk yaptığınla yap bi canım belki test bozukBenim test negatif olmus
Eki Görüntüle 3197095
Belki test farkıdır canım , inşallah sorun yoktur yaBenim test negatif olmus
Eki Görüntüle 3197095
Bende 6. Günü beklicemMecburm daha erken yapamam 5. Gün olucak işte
Korkmaya başladımPgt li embrıyo nasıl boyle oluyo ya kafayı yıcem
Sağ sa erkek sol sa kız dıAaaa ne oluyor cinsiyet merak ettım
Bende öyle diyodum 5 e cektim transfer oluncaBende 6. Günü beklicem
Valla ben bi ara pgtli emb transferi sayfasına baktım orda tutmayan cok vardı hatta şaşırmıştım orda tanışmıştık maysa ile hattaKorkmaya başladım
Benım sağ tarafımdıSağ sa erkek sol sa kız dı
Ya diyorum elimizden gelen herseyi yaptık doktorlarında yapacak bişeyi kalmadı olursa olucak olmazsa bişey yokValla ben bi ara pgtli emb transferi sayfasına baktım orda tutmayan cok vardı hatta şaşırmıştım orda tanışmıştık maysa ile hatta
Benmkide sağ dı bebegim erkekti doğduğun daBenım sağ tarafımdı
Evet o 3-4 saat sonraydı negatif diye bırakıp gitmiştim sonra burdaki testleri görünce eşime gösterdim. eşim baktı çizgi var dedi size attım. Bugün attığım da 2 saat sonraydı. Başından beri kuruma çizgisiymiş yani. Bak mesela resimdeki bugün 5. SaatCanım sen dün attığın testi sonra dan mi cekip attın ki . Pozitifti çünkü
İnsan dayanamıyoBende öyle diyodum 5 e cektim transfer olunca
Evet günler geçmiyoİnsan dayanamıyo
Oradı oyle ben doktoruma sordum pgt yaptırınca neden tutmuyo diye zaten tutacak dıyemem sadece ihtimali arttırıyoruz dedi, tutmama nedenini bizde tam bulamadık hala araştırılıyo cok etken var falan dedi. Rahım içindeki bakteriler bagısıklık sistemının embrıyoyu kabul etmesi o kadar cok etken var ki dediYa diyorum elimizden gelen herseyi yaptık doktorlarında yapacak bişeyi kalmadı olursa olucak olmazsa bişey yok
Belli olma maysa zaten cumaya şurda ne kaldı her testin hassasiyeti farklı. Belki bazıları bozuk. Bir çok ihtimal var negatif testler hatalı olabilir ama pozitif test hatalı çıkmazBenim test negatif olmus
Eki Görüntüle 3197095
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?