Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım sen dün attığın testi sonra dan mi cekip attın ki . Pozitifti çünkü
Evet o 3-4 saat sonraydı negatif diye bırakıp gitmiştim sonra burdaki testleri görünce eşime gösterdim. eşim baktı çizgi var dedi size attım. Bugün attığım da 2 saat sonraydı. Başından beri kuruma çizgisiymiş yani. Bak mesela resimdeki bugün 5. Saat

Ama dün attığım testi ilk yaptığımda da aynıydı bence. Mesela bugünkünde ilk yaptığımda çizgi hiç yoktu sonradan belirginleşti. Dünkünde sanki baştan beri vardı. Ayy ne bileyim delirmiş de olabilirim cuma kan verir öğrenirim artık neyse üzüldüm ağladım negatife hazırım en azından

Eklentiler

• 4976C8F9-FB2F-427D-828E-28C7156D66C7.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 46
Ya diyorum elimizden gelen herseyi yaptık doktorlarında yapacak bişeyi kalmadı olursa olucak olmazsa bişey yok
Oradı oyle ben doktoruma sordum pgt yaptırınca neden tutmuyo diye zaten tutacak dıyemem sadece ihtimali arttırıyoruz dedi, tutmama nedenini bizde tam bulamadık hala araştırılıyo cok etken var falan dedi. Rahım içindeki bakteriler bagısıklık sistemının embrıyoyu kabul etmesi o kadar cok etken var ki dedi doktorda bişey diyemıyo.. Valla bu dünyaya dıl gelmişim nasıl oluşmuşum hayret edıyorum bazen hele elim kolum hepsi var diyorum rabbım nasıl yaratmışsın ya cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…