- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.321
Aaa ne guzelBenmkide sağ dı bebegim erkekti doğduğun da
Canım bi kan testi mi versen aslındaBenim test negatif olmus
Eki Görüntüle 3197095
Aynen öyle canım herseyi yaptık gerisi Rabbime emanetOradı oyle ben doktoruma sordum pgt yaptırınca neden tutmuyo diye zaten tutacak dıyemem sadece ihtimali arttırıyoruz dedi, tutmama nedenini bizde tam bulamadık hala araştırılıyo cok etken var falan dedi. Rahım içindeki bakteriler bagısıklık sistemının embrıyoyu kabul etmesi o kadar cok etken var ki dedidoktorda bişey diyemıyo.. Valla bu dünyaya dıl gelmişim nasıl oluşmuşum hayret edıyorum bazen hele elim kolum hepsi var diyorum rabbım nasıl yaratmışsın ya cok şükür
Valla rabbim yanımızda olsunAynen öyle canım herseyi yaptık gerisi Rabbime emanet
Ayy yumurtaya ne olmuş ben hergün yedimHe evet onu ben asla yemem zatende bu süreçte riskl
Hımm bende farklı oldu demekki ya mantar ta enfeksiyon takarken çok fena ağrı olmuştu çıkarırken deBenim sadece sondayı takarken bide çıkarırken yanma oldu o kadar sonrasında normale döndüm ben ama fitil kaşıntı yapıyo. Arada bi kaşınmıyo değil
Aynen valla ne yesek de tutsa diyoruz çok öyle kadın çok izledim mügede hep de kızar olmayanlar hastane kapısındalar diye bugun de izledim kadına getirdi 150 bin TL yardım etti babanneyeValla rabbim yanımızda olsunbi kadın var müge anlıya cıktı dun kadın 4 cocuk mu ne doğurmuş bırakıp gitmiş babaannesine coxuklar perişan halde, kadın yıne evlenmişbu eşindende 2. Ye mi 3.ye mi ne yıne hamıle. Müge anlı bıle dedi millet hastane kapılarında cocuk için gezıyo sen burda 4 cocugna bakmadan hala 2. Adamdan 3. Ye hamılesın dıye.. nasıl oluyor bu iş anlamış degılım kadının dişi bile yok patır patır doğuruyo bizde ne yesekte tutunsun diye birbirmze soruyoruz
Oo canım daha 2. Gündesin sorun yok o zman. Bende 4.Gün adet olacak gibi hissediyorum demişimAhsen555 okudum şimdi üçüncü günüm de belirtisizim demişim.
5. Gün test yapıcam ama hiç ümidim yok yazmışım
Kanı ne zman veriyorsun canımBenakıntı bulantı vs yoktu karnımda batmalar olmuştu onu da belirtiden saymadım çünkü ilaç çok fena kabız yaptığı için içtiğim duphalac yüzünden dedim. Pozitifi gördüm inşallah darısı kanda pozitif
Hadi hayrlısı canım ne zman çıkarmışKan testi verdim kizlar
Dün gördüm bende ,6cocugu vardıValla rabbim yanımızda olsunbi kadın var müge anlıya cıktı dun kadın 4 cocuk mu ne doğurmuş bırakıp gitmiş babaannesine coxuklar perişan halde, kadın yıne evlenmişbu eşindende 2. Ye mi 3.ye mi ne yıne hamıle. Müge anlı bıle dedi millet hastane kapılarında cocuk için gezıyo sen burda 4 cocugna bakmadan hala 2. Adamdan 3. Ye hamılesın dıye.. nasıl oluyor bu iş anlamış degılım kadının dişi bile yok patır patır doğuruyo bizde ne yesekte tutunsun diye birbirmze soruyoruz
Hatta müge öyle deyince biraz ağladımAynen valla ne yesek de tutsa diyoruz çok öyle kadın çok izledim mügede hep de kızar olmayanlar hastane kapısındalar diye bugun de izledim kadına getirdi 150 bin TL yardım etti babanneye
Aynen babaannesi bakıyomuş cocuklaraAynen valla ne yesek de tutsa diyoruz çok öyle kadın çok izledim mügede hep de kızar olmayanlar hastane kapısındalar diye bugun de izledim kadına getirdi 150 bin TL yardım etti babanneye
Katı yiyoruz canım sarısı iyi pişmişAyy yumurtaya ne olmuş ben hergün yedim
Patır patır doğuruyo umrunda degıl bi de. Üstüne bi de esrar içiyomuş ama 6 cocugu var kadınınDün gördüm bende ,6cocugu vardı
En iyisini yapmışsın heyecanla beklıyoruzKan testi verdim kizlar
Evet şok oldum gerçekten..Patır patır doğuruyo umrunda degıl bi de. Üstüne bi de esrar içiyomuş ama 6 cocugu var kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?