Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benmkide sağ dı bebegim erkekti doğduğun da
Aaa ne guzel ben hep kız bebegım olsun istedım ama artık eli yüzü tam olsun saglıklı olsun diyorum bir insan oluşuyo cok degişik bişey diyorum ya kendıme bıle şaşırıyorum rabbim tam yaratmış şükür elim var ayagım var

Aynen öyle canım herseyi yaptık gerisi Rabbime emanet

Aynen öyle canım herseyi yaptık gerisi Rabbime emanet
Valla rabbim yanımızda olsun bi kadın var müge anlıya cıktı dun kadın 4 cocuk mu ne doğurmuş bırakıp gitmiş babaannesine coxuklar perişan halde, kadın yıne evlenmişbu eşindende 2. Ye mi 3.ye mi ne yıne hamıle. Müge anlı bıle dedi millet hastane kapılarında cocuk için gezıyo sen burda 4 cocugna bakmadan hala 2. Adamdan 3. Ye hamılesın dıye.. nasıl oluyor bu iş anlamış degılım kadının dişi bile yok patır patır doğuruyo bizde ne yesekte tutunsun diye birbirmze soruyoruz

Aynen valla ne yesek de tutsa diyoruz çok öyle kadın çok izledim mügede hep de kızar olmayanlar hastane kapısındalar diye bugun de izledim kadına getirdi 150 bin TL yardım etti babanneye

Kanı ne zman veriyorsun canım

Dün gördüm bende ,6cocugu vardı

Aynen valla ne yesek de tutsa diyoruz çok öyle kadın çok izledim mügede hep de kızar olmayanlar hastane kapısındalar diye bugun de izledim kadına getirdi 150 bin TL yardım etti babanneye
Hatta müge öyle deyince biraz ağladım
Millet hastane kapılarında geziyor deyince duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…