- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.341
Hayırlı olsunKızlar merhaba herkese, az önce rahim kalınlığına baktırdım 9.4 cm çıkmış 3 çizgi de görünüyormuşşimdi sırada transfer tarihini öğrenmek var
Kizlar dün kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmıştım moralim bozuldu yaNasılsın cnmm
Canim çok güzel değer hayırlı olsunKızlar merhaba herkese, az önce rahim kalınlığına baktırdım 9.4 cm çıkmış 3 çizgi de görünüyormuşşimdi sırada transfer tarihini öğrenmek var
Noldu canım?Kizlar dün kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmıştım moralim bozuldu ya
Değerimin çoğu düşük çoğu yüksek hamileligimi etkiler mi sizce ? Anlamadığım için biseyde yapamıyorumNoldu canım?
Anlayan varsa bana yorumlayabilir mi?Noldu canım?
Hangi testler?Değerimin çoğu düşük çoğu yüksek hamileligimi etkiler mi sizce ? Anlamadığım için biseyde yapamıyorum
Dur atim canım .Hangi testler?
Hangi testler?
Degerime bile bakmamış kanda çıkar dedi bideHangi testler?
Sağol canım inşallah hepimizin güzel geçerHayırlı olsuninşallah güzel rahat geçer tüm süreç
Sağol canım senşnde sorunsuz geçer inşallahCanim çok güzel değer hayırlı olsuninsalalh tarnsferinde güzel geçer
Bende hicbirsey olmadi ama yanlis anlamadiysam o sondayla alakali olabilir benim doktorum bebek sondasıyla yaptı işlemi ben iceri girdigini bile hissetmemistim sizde oyle bi his oldu mu belki tahris etmistirKızlar tranfsef bitimi sonda taktıranlar sizde yanma acı hissi oluyormu evdeki süreç de hala sıkıntı yaşıyorum adet oldum hala fitil koyduğum yer de yanma acıma hissi var mantarmı oldum acaba bide afedersiniz adet kanaması da yakıyor ilaçların etkisimi sizce bu durum yaşayan varmı aranızda mafetti beni bu fitil ve sonda
Tiroid ile şekeriniz yüksek onlar da ilaç ile çözülebilecek şeyler canini sıkma beta göremedim düzenli artış varsa yine sıkıntı yok diğerleri için bir şey diyemem bilmiyorumDegerime bile bakmamış kanda çıkar dedi bide
Betaya hiç bakmamış dengesiz onu yaomamis yani sadece bu kan testlerini yapmışlar değerim yükseldimi diye özellikle istedim zaten ama yapmamışlar o kadar bekledim üzüldüm yaniTiroid ile şekeriniz yüksek onlar da ilaç ile çözülebilecek şeyler canini sıkma beta göremedim düzenli artış varsa yine sıkıntı yok diğerleri için bir şey diyemem bilmiyorum
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz siz kalp atışını duydunuz muCanim sen 5 haftalik falansin. Kacinda transfer olmustun. Rahatlikla kalp atisini duyarsin. Ben 2 ocakta olmustum bugun 6+0 old
Saol kuzum inşallahSağol canım senşnde sorunsuz geçer inşallah
Meraba canim benimle mi aynı gün transfer oldunuz .Ben 6 Ocakta oldumMerhaba aynı gün transfer olmuşuz siz kalp atışını duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?