Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar merhaba ara ara burayı okuyordum ama yazmamıştım. Çok tatlı muhabbetiniz var.
Ayyy benim sol batıyor ara ara yanlış yazdım sağ diye. İnşallah olursa yavrum anası sağı solu hep karıştırıyor
Benim transferin 2. Günü sadece ara ara kasık ağrısı oluyor minicik bide sol tarafta batma.
Benden 4 yumurta toplanmıştı. 2 gün sonra biri genetiği çift bişeyli çıkmış onu kullanamadılar. 1 transfer oldu 2 tanesini de dondurucuya koyduk
Rabbim cümlemize hayırlı mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah. Hayırla sağlıkla dünyaya getirebilelim yavruları.

Bende hicbirsey olmadi ama yanlis anlamadiysam o sondayla alakali olabilir benim doktorum bebek sondasıyla yaptı işlemi ben iceri girdigini bile hissetmemistim sizde oyle bi his oldu mu belki tahris etmistir

Tiroid ile şekeriniz yüksek onlar da ilaç ile çözülebilecek şeyler canini sıkma beta göremedim düzenli artış varsa yine sıkıntı yok diğerleri için bir şey diyemem bilmiyorum
Betaya hiç bakmamış dengesiz onu yaomamis yani sadece bu kan testlerini yapmışlar değerim yükseldimi diye özellikle istedim zaten ama yapmamışlar o kadar bekledim üzüldüm yani değerimi falan etkilemez dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…