Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Saol kuzum inşallah değerlerim yükselip düşmüş işte biraz ona biraz üzüldüm sorun yaratmaz inşallah hamileliğimde korkuyorum değerim düşer diye
Canim korkuttun beni he. Deger cikmis yukselmis düsmüs filan derken
Bi sey yok degerlerinde. dr aciklama yapar zaten. Gebeligini etkileyebilecek bi sey yok onlarda

Bi sey yok degerlerinde. dr aciklama yapar zaten. Gebeligini etkileyebilecek bi sey yok onlarda
Ay vala içim rahatladı bende korktum Çok şükür anlamıyorum ya bende acaba kötü bişey falan mı diye düşündüm bir sorayım dedim doktoruma attım daha açıklama yapmadı

Ay vala içim rahatladı bende korktum Çok şükür anlamıyorum ya bende acaba kötü bişey falan mı diye düşündüm bir sorayım dedim doktoruma attım daha açıklama

Nasipse cuma günü canim. Senin sonucunda olumludur ins
Olumlu çok şükür canım ama benim cumadan beri lekelenmem var pembe ve kahverengi hemşire kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ama çok korkuyorum gene de iğne yaptırdım bi tane yarın kontrole gideceğim bakalım inşallah kalp atışını duyarım da rahatlarım dua edin bana da

Ah o korku hic bitmeyecek. Simdiden hazirlikli olmak lazim... Maalesef hep tedirgin gececek Allah yardimcimiz olsun. Kalp atisini duysak bi daha ki randevuya kadar yine endise.. Allahim kolaylastirsin süreclerimizi

Kizlar presictor test yapmistim 5.gün hatirlarsaniz renk bayada koyuydu. Bugun awex marka erken gebelik denedim ama hayaletimsi bisey belirdi , keske yapmasaydim, acaba test faktorlumudur yoksa degermi dusuyor aklimda deli sorular

Ah o korku hic bitmeyecek. Simdiden hazirlikli olmak lazim... Maalesef hep tedirgin gececek Allah yardimcimiz olsun. Kalp atisini duysak bi daha ki randevuya kadar yine endise.. Allahim kolaylastirsin süreclerimizi
Aminn inşallah bide tüp bebek anneleri olunca daha fazla korku endişe barındırıyoruz Rabbim hepimizinkini sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin

Kizlar presictor test yapmistim 5.gün hatirlarsaniz renk bayada koyuydu. Bugun awex marka erken gebelik denedim ama hayaletimsi bisey belirdi , keske yapmasaydim, acaba test faktorlumudur yoksa degermi dusuyor aklimda deli sorular
Başka marka yapmayın cnm aynı testi yapın koyulasmayi öyle takip edin her test aynı hassasiyette olmaz testini buraya at bakalım birde idrarı tutttun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…