- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.381
Dayanamıyorum bir an önce ne olduğunu merak ediyorumAynen canım sen gittin mi kese için
İnşallah test farkıdırOkadar bilgi birikim gitti zır cahile döndüm son bir saatteçok degisik duygular ya
Haber edicem kuzumİnşallah test farkıdırburaya at yapınca
Happy mom ile Banu Çiftçi yi indirdim ikisi de güzel gayet. 4+6 yız bizde aramızda senle 1 gün varrKi,lar hamilelik uygulamasına göre bugün 5+0 ım ve bebeğin kalbi oluşmuş ve atmaya başlamis bugüntabi henüz cihazlardan duyulmaz
Hadi hayırlısıyla öğrenirsin onuda inş cnmKızlar merhaba herkese, az önce rahim kalınlığına baktırdım 9.4 cm çıkmış 3 çizgi de görünüyormuşşimdi sırada transfer tarihini öğrenmek var
İnşAllah canım haber bekliyorum hastanedenHadi hayırlısıyla öğrenirsin onuda inş cnm
Ay inşallah duyarsın bende sabırsızlıkla bekliyorumHappy mom ile Banu Çiftçi yi indirdim ikisi de güzel gayet. 4+6 yız bizde aramızda senle 1 gün varr
Sağlıkla duyaydık bir de şu müthiş ritmiii
İnşAllah görürsün kuzum kalp sesinidiii de keseyi deDayanamıyorum bir an önce ne olduğunu merak ediyorumdeğerim yükseldimi kalp atışını duyucakmiyim kese goruncek mi diye için içime sığmıyor
İnsalalhİ
İnşAllah görürsün kuzum kalp sesinidiii de keseyi de
Bende bu ikisini indirdim ama happy mom olanı silicem yaa daha açmayla reklam. Çok çıkıyor .Banu çiftçinin ki güzel yeterli .eve aramızda bı gün var cuma kese için gidicem inşallahHappy mom ile Banu Çiftçi yi indirdim ikisi de güzel gayet. 4+6 yız bizde aramızda senle 1 gün varr
Sağlıkla duyaydık bir de şu müthiş ritmiii
Çok güzel haberler alırsın inşallah kuzum çok merak ediyorsan git bi hastanede beta ver değere bakarsın hiç olmazsaİnsalalhkuzum vala şu anda 5+2 olarak gözüküyor ama daha ultrason da belli olucak gidince ogrenicez umarım güzel haberler alirim
Katı yiyoruz canım sarısı iyi pişmiş
Kız erken değil mi niye verdinKan testi verdim kizlar
Amin inşallahÇok güzel haberler alırsın inşallah kuzum çok merak ediyorsan git bi hastanede beta ver değere bakarsın hiç olmazsa
İnşallahh senin kese ile kalp atışı bir olur büyük ihtimalAy inşallah duyarsın bende sabırsızlıkla bekliyorum
Ay inşallahİnşallahh senin kese ile kalp atışı bir olur büyük ihtimal
Sağlıkla görelim o günleri inşallahbugünki tahlil sonuçlarını doktor yorumlar sıkıntı yok bence rahat ol
Evet reklam çok onda.. Hadi inşallahhBende bu ikisini indirdim ama happy mom olanı silicem yaa daha açmayla reklam. Çok çıkıyor .Banu çiftçinin ki güzel yeterli .eve aramızda bı gün var cuma kese için gidicem inşallah
Allahım inşallah Yasemin Anne olur bu tedavisinde bebepi kucağında olmuş olur inşallah seneye bu vakitlerdeYaa inşallah dua et ne olur yaseminin bebişi tutsun diye
Yarın kandil birbirmize cok dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?