Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar gün gecmiyo heycandan ya neler yapiyorsunuz sizlerde durum nasil belirti falan var mi ?
Aynen vala bizimde öyle günler geçmiyor sıkıcı Dün bugün biraz başım dönüyor miğde bulantım var kasık ağrım yoğun oluyor arada öyle geçinip gidiyoruz sen neler yapiyosun nasılsın?

Kanın düşük o düşük olduğu için kandaki alyuvar akyuvar değerleride düşmüş biraz ama kötü değil toparlanır hemen. Birazda idrarınıza kan karışmış ama korkmayın değerleriniz ne o kadar yüksek nede o kadar düşük. Çok hafif inişli çıkışlı tahliliniz. Geçmiş olsun. Düzelir içinizi rahat tutun

canım istersen bir doktorunla görüş yada dahiliyeye git. Tsh yüksek çıkmış hamilelikte 2.5 altı isteniyor ilaç vaşlatır büyük ihtimal. Birazda idrarda enfeksiyon var bol su iç. Birde şeker bir tık yüksek kan verdiğin zaman yediklerindende kaynaklı olabilir yediklerine dikkat et K Kubra Avci

Zarar mı veriyormuş ben ona göre yemeyeyim 2. Transferde
Hayvansal gıdaları et tavuk yumurta gibi iyi pişirerek yememiz gerekiyor canım bakteri falan kapmayalım diye sebzeleride bol bol yıkayarak. Benim doktorum bunun için özellikle uyardı

Doktoruma attım kuzum henüz dönüş yapmadi çok ilaç kullanıyorum ondan mı acaba yükseldi tahmin etmiştim idrarı çünkü çok yanıyor içi falan .Aç karnına verdim hepsini canım birde İnsalalh düzelir

Aynen vala bizimde öyle günler geçmiyor sıkıcı Dün bugün biraz başım dönüyor miğde bulantım var kasık ağrım yoğun oluyor arada öyle geçinip gidiyoruz sen neler yapiyosun nasılsın?
Benimde kasık batmam var m ve adet agrisi gibi kasık ve belime vuruyor insallah tutunmadir yasadiklarimiz

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…