- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.401
Tahriş olmuştur belki geçmiş olsunHımm bende farklı oldu demekki ya mantar ta enfeksiyon takarken çok fena ağrı olmuştu çıkarırken de
Aynen vala bizimde öyle günler geçmiyor sıkıcıKızlar gün gecmiyo heycandan yaneler yapiyorsunuz sizlerde durum nasil belirti falan var mi ?
Bir şey olduğu yok canım aksine çok faydalı sadece iyi pişmemiş yendiği zaman riskliAyy yumurtaya ne olmuş ben hergün yedim
Yani korkucak bişey yok sakinizOo canım daha 2. Gündesin sorun yok o zman. Bende 4.Gün adet olacak gibi hissediyorum demişim
CanımsınnAllahım inşallah Yasemin Anne olur bu tedavisinde bebepi kucağında olmuş olur inşallah seneye bu vakitlerde
Hadi bakalım geliyorsun arkamızdanKızlar merhaba herkese, az önce rahim kalınlığına baktırdım 9.4 cm çıkmış 3 çizgi de görünüyormuşşimdi sırada transfer tarihini öğrenmek var
Test ile alakalıdır canım kötü düşünmeKizlar presictor test yapmistim 5.gün hatirlarsaniz renk bayada koyuydu. Bugun awex marka erken gebelik denedim ama hayaletimsi bisey belirdi , keske yapmasaydim, acaba test faktorlumudur yoksa degermi dusuyor aklimda deli sorular
Aaaa neden canım bozma moralini ne oldu kiKizlar dün kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmıştım moralim bozuldu ya
Belirti sıfır (2.günden)Kızlar gün gecmiyo heycandan yaneler yapiyorsunuz sizlerde durum nasil belirti falan var mi ?
Paraya kıyıcam diyosun yaniiiKuzum tutmakmi gerekiyor idrarı, aticam simdi disardayim ilk markadan alicam
Yaptığım aynı marka değildi bu etkilerin cizgiyine zaman çıkacak kan testin, geçen günkü testin baya koyuydu aynı marka mıydı yaptığın?
Test sonuclarim biraz yüksek alçak çıktıAaaa neden canım bozma moralini ne oldu ki
Benimde sadece arada batma oluyo ve kasik bel agrisi ama arada hafifBelirti sıfır (2.günden)
Yatmalı oturmalı sıkıcı geçiyor
Hayvansal gıdaları et tavuk yumurta gibi iyi pişirerek yememiz gerekiyor canım bakteri falan kapmayalım diye sebzeleride bol bol yıkayarak. Benim doktorum bunun için özellikle uyardıZarar mı veriyormuş ben ona göre yemeyeyim 2. Transferde
Doktoruma attım kuzum henüz dönüş yapmadi çok ilaç kullanıyorum ondan mı acaba yükseldi tahmin etmiştim idrarı çünkü çok yanıyor içi falan .Aç karnına verdim hepsini canım birde İnsalalh düzelircanım istersen bir doktorunla görüş yada dahiliyeye git. Tsh yüksek çıkmış hamilelikte 2.5 altı isteniyor ilaç vaşlatır büyük ihtimal. Birazda idrarda enfeksiyon var bol su iç. Birde şeker bir tık yüksek kan verdiğin zaman yediklerindende kaynaklı olabilir yediklerine dikkat etK Kubra Avci
Benimde kasık batmam var m ve adet agrisi gibi kasık ve belime vuruyor insallah tutunmadir yasadiklarimizAynen vala bizimde öyle günler geçmiyor sıkıcıDün bugün biraz başım dönüyor miğde bulantım var kasık ağrım yoğun oluyor arada öyle geçinip gidiyoruz sen neler yapiyosun nasılsın?
130 olmuş, iki günde zamlanmış iki gözümün çiçeğiParaya kıyıcam diyosun yaniii
İnşallah canımKanın düşük o düşük olduğu için kandaki alyuvar akyuvar değerleride düşmüş biraz ama kötü değil toparlanır hemen. Birazda idrarınıza kan karışmış ama korkmayın değerleriniz ne o kadar yüksek nede o kadar düşük. Çok hafif inişli çıkışlı tahliliniz. Geçmiş olsun. Düzelir içinizi rahat tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?