- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.421
Yüksek alçak ne ki kübüşüm bozma moralini lütfen sen hamilesin belki dalgalanmalar normaldir Kıbrıs'taki Dr unamı attın sonucunu ona mı git en yoksa türkiyede ki Dr un mu takip etcek?Test sonuclarim biraz yüksek alçak çıktıama İnslalah o da düzelir değerimi öğrenemedim doktor bakmamış bile
Ay hadi bakalım inşallahBenimde kasık batmam var m ve adet agrisi gibi kasık ve belime vuruyor insallah tutunmadir yasadiklarimiz
Tsh gebelikte çok yükselenler var canım ilaçla hemen kontrol altına alınır endişe edilcek birşey değil. İdrarda çok birşey yok aslında ama sen bol su içmeye devam etDoktoruma attım kuzum henüz dönüş yapmadi çok ilaç kullanıyorum ondan mı acaba yükseldi tahmin etmiştim idrarı çünkü çok yanıyor içi falan .Aç karnına verdim hepsini canım birde İnsalalh düzelir
Aman yapma geçsin bikaç gün daha canım valla ya tedavilerde o 2 gırmızı çizgiyi görmek için neler vermezdim offff ne can sıkıcı o çizler çıkıverseler ne var sanki şakkk deye130 olmuş, iki günde zamlanmış iki gözümün çiçeğibekliyorum yapmak için annemide heycanlandirdim kadini , hayatimiz çizgi oldu diye geziniyo evin icinde kiziyor bana bu testler için
Vala kuzum bozmaya çalışıyorum kötü değilmiş o kadar sanırım da bebeği etkiler diye üzülüyorum sadece .Kıbrıs'ta ki doktoruma attım canım henüz cevap vermedi.Ama İstanbul'da devam edeceğim artık oraya gitmem artık imkansızYüksek alçak ne ki kübüşüm bozma moralini lütfen sen hamilesin belki dalgalanmalar normaldir Kıbrıs'taki Dr unamı attın sonucunu ona mı git en yoksa türkiyede ki Dr un mu takip etcek?
Tamam kuzum cok SaolTsh gebelikte çok yükselenler var canım ilaçla hemen kontrol altına alınır endişe edilcek birşey değil. İdrarda çok birşey yok aslında ama sen bol su içmeye devam etDoktorun söyler zaten yapman gerekeni
Ayyy Kübra yanma sende de varmı hala o dertten müzdaribim enfeksiyon varmış gibi. Geliyor banada idrar yaparken yanıyor bide içi fitili koyduğum yer yanma var adet olmama rağmen geçmedi hala offf çok can sıkıcı senin troit değerinmi yükselmiş Hcg mi onu anlamadım ben.Doktoruma attım kuzum henüz dönüş yapmadi çok ilaç kullanıyorum ondan mı acaba yükseldi tahmin etmiştim idrarı çünkü çok yanıyor içi falan .Aç karnına verdim hepsini canım birde İnsalalh düzelir
Ahhahaha Allah seni napsin kız130 olmuş, iki günde zamlanmış iki gözümün çiçeğibekliyorum yapmak için annemide heycanlandirdim kadini , hayatimiz çizgi oldu diye geziniyo evin icinde kiziyor bana bu testler için
Ben o yüzden hiç pahalı testler yapmam ya gerek yokParaya kıyıcam diyosun yaniii
Kuzum bende de yanıyor fitili koyduğumda daha çok hissediyorum zaten .idrarda enfeksiyon varmış benim tiroidbte yükselmiş sanırım ilaçlar yaptı çok fazla kullandım.Ayyy Kübra yanma sende de varmı hala o dertten müzdaribim enfeksiyon varmış gibi. Geliyor banada idrar yaparken yanıyor bide içi fitili koyduğum yer yanma var adet olmama rağmen geçmedi hala offf çok can sıkıcı senin troit değerinmi yükselmiş Hcg mi onu anlamadım ben.
Yaaa kaçla girmiştin troit değerin transferde kaçtıki burda yazıyorlar estrofem yükseltiyormuş galiba korkma ilaç dozun yükselir zaten normal de bile hamile kalanlarda çıkıyormuş troit gebelik te yükseltiyor olalir değeri.Kuzum bende de yanıyor fitili koyduğumda daha çok hissediyorum zaten .idrarda enfeksiyon varmış benim tiroidbte yükselmiş sanırım ilaçlar yaptı çok fazla kullandım.
Kübra cnm biraz net yazsan yüksek mi çıktı akçak mı bir de hangi değerinTest sonuclarim biraz yüksek alçak çıktıama İnslalah o da düzelir değerimi öğrenemedim doktor bakmamış bile
Tiroid ile şeker önemli canım kendi druna gönder sonuçları zaten ilaç diyet ne gerekiyorsa söyler bozma kalbini ferah tut içini daha başında her şeyBetaya hiç bakmamış dengesiz onu yaomamis yani sadece bu kan testlerini yapmışlar değerim yükseldimi diye özellikle istedim zaten ama yapmamışlar o kadar bekledim üzüldüm yanideğerimi falan etkilemez dimi
Sende batma var bende o da yokBenimde sadece arada batma oluyo ve kasik bel agrisi ama arada hafifinsallah benim kuruntum degildir de tutunma belirtisidir
Yaa cok tatlı130 olmuş, iki günde zamlanmış iki gözümün çiçeğibekliyorum yapmak için annemide heycanlandirdim kadini , hayatimiz çizgi oldu diye geziniyo evin icinde kiziyor bana bu testler için
Bitane erken alıcam ya ben pahalı yada ucuz hangisi olursa bunda korkuyorm çünküBen o yüzden hiç pahalı testler yapmam ya gerek yok
Vala hiç bilmiyorun transferde ne kadardı değer . estrofem günde 5 defa kullanıyorum belki o yapmış olabilir.İnslalah bir sorun çıkmazYaaa kaçla girmiştin troit değerin transferde kaçtıki burda yazıyorlar estrofem yükseltiyormuş galiba korkma ilaç dozun yükselir zaten normal de bile hamile kalanlarda çıkıyormuş troit gebelik te yükseltiyor olalir değeri.
Kuzum bilmiyorum ki bende anlamıyorum değerlerden kizlar baktı anlayanlar ekte gönderdim test sonuçlarını sanırım tiroid ve idrar enfeksiyonu bide şekerimKübra cnm biraz net yazsan yüksek mi çıktı akçak mı bir de hangi değerin
Eşinize maşallah kıymetini bilin derimAynen valla adam benim yerime ölüp ölüp diriliyor onlara da hak vermek lazım ya çok istiyorlar baba olmayıay benim kocişim ayaklarımı ovalar hizmetimi yapar sağolsun ama bazen canına tak da eder evi süpür camaşır ser masayı hazırla yemekleri ısıt onlar içinde hiç kolay değil bütün gün çalış çalış akşam gel bide evde çalış eşim derdi mesaim başlıyor kollarını da sıvardı hey gidi günler hey olmadımı da o benden daha çok üzüyor ama belli etmiyor ben ağlıyorum hüngür hüngür o beni teselli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?