Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Test sonuclarim biraz yüksek alçak çıktı ama İnslalah o da düzelir değerimi öğrenemedim doktor bakmamış bile
Yüksek alçak ne ki kübüşüm bozma moralini lütfen sen hamilesin belki dalgalanmalar normaldir Kıbrıs'taki Dr unamı attın sonucunu ona mı git en yoksa türkiyede ki Dr un mu takip etcek?

Benimde kasık batmam var m ve adet agrisi gibi kasık ve belime vuruyor insallah tutunmadir yasadiklarimiz
Ay hadi bakalım inşallah benimde çok fazla oluyor kasık ağrısı arada bir adet gibi arada hafif. Bel agirisi dün bugun baş dönmem ve miğde bulantım oluyor arada .Buyuk ihtimal tutunuyor insllalah

Tsh gebelikte çok yükselenler var canım ilaçla hemen kontrol altına alınır endişe edilcek birşey değil. İdrarda çok birşey yok aslında ama sen bol su içmeye devam et Doktorun söyler zaten yapman gerekeni

130 olmuş, iki günde zamlanmış iki gözümün çiçeği bekliyorum yapmak için annemide heycanlandirdim kadini , hayatimiz çizgi oldu diye geziniyo evin icinde kiziyor bana bu testler için
Aman yapma geçsin bikaç gün daha canım valla ya tedavilerde o 2 gırmızı çizgiyi görmek için neler vermezdim offff ne can sıkıcı o çizler çıkıverseler ne var sanki şakkk deye

Yüksek alçak ne ki kübüşüm bozma moralini lütfen sen hamilesin belki dalgalanmalar normaldir Kıbrıs'taki Dr unamı attın sonucunu ona mı git en yoksa türkiyede ki Dr un mu takip etcek?
Vala kuzum bozmaya çalışıyorum kötü değilmiş o kadar sanırım da bebeği etkiler diye üzülüyorum sadece .Kıbrıs'ta ki doktoruma attım canım henüz cevap vermedi.Ama İstanbul'da devam edeceğim artık oraya gitmem artık imkansız Burada takip olucak

Ayyy Kübra yanma sende de varmı hala o dertten müzdaribim enfeksiyon varmış gibi. Geliyor banada idrar yaparken yanıyor bide içi fitili koyduğum yer yanma var adet olmama rağmen geçmedi hala offf çok can sıkıcı senin troit değerinmi yükselmiş Hcg mi onu anlamadım ben.

Kuzum bende de yanıyor fitili koyduğumda daha çok hissediyorum zaten .idrarda enfeksiyon varmış benim tiroidbte yükselmiş sanırım ilaçlar yaptı çok fazla kullandım.

Kuzum bende de yanıyor fitili koyduğumda daha çok hissediyorum zaten .idrarda enfeksiyon varmış benim tiroidbte yükselmiş sanırım ilaçlar yaptı çok fazla kullandım.
Yaaa kaçla girmiştin troit değerin transferde kaçtıki burda yazıyorlar estrofem yükseltiyormuş galiba korkma ilaç dozun yükselir zaten normal de bile hamile kalanlarda çıkıyormuş troit gebelik te yükseltiyor olalir değeri.

Betaya hiç bakmamış dengesiz onu yaomamis yani sadece bu kan testlerini yapmışlar değerim yükseldimi diye özellikle istedim zaten ama yapmamışlar o kadar bekledim üzüldüm yani değerimi falan etkilemez dimi
Tiroid ile şeker önemli canım kendi druna gönder sonuçları zaten ilaç diyet ne gerekiyorsa söyler bozma kalbini ferah tut içini daha başında her şey

Vala hiç bilmiyorun transferde ne kadardı değer . estrofem günde 5 defa kullanıyorum belki o yapmış olabilir.İnslalah bir sorun çıkmaz

Eşinize maşallah kıymetini bilin derim biz aynı işi yapıyoruz eşimle aymı kurumun farklı şubeleri diyelim, evden aynı anda çıkar, aynı anda döneriz ama eve gelir gelmez uzanır tv izler beyefndi ben yemek hazırlarım arada çağırıp bişey istesem söylenir durmadan bi uzanmama izim vermedin diye, günlük kıyaget değiştirir kirlileri sepete atmaya dahi üşenir banyoya yere bırakır, ütü desen hak getire 2 yılda bi kere bike görmedim elinde ütüyü. Mutfağa girip bi makarna yapması için benim aşırı hasta olmam lazım bi kaö kere o sebeple girip makarna yaptı ama mutfağı ayapa kaldırdı o günlerde de. Şuan beyefendi içerde uyuyor hatta hasta olmuş erken çıkmış gripmiş ben mutfakta ona öorba yapıyorumki geçen haftada ben griptim ama erken çıkmadım hastayım dahi demedim benimki de böyle bi ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…