- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.441
Evet kuzum çok ilaç kullandım ondan olabilir özellikle şeker bebeği etkiler diye düşünüyorum . İnsllalah halleder doktorum attım sonuçları dönüş yapmadi hala kaç saattir .Bekliyorum.bakalim hayırlısı inşallahTiroid ile şeker önemli canım kendi druna gönder sonuçları zaten ilaç diyet ne gerekiyorsa söyler bozma kalbini ferah tut içini daha başında her şey
Ben baktım TSH 4 kusur olmuş değeri ilaçlar yapıyor heral ya ama muhtemelen Dr u dozu yükselticek..Kübra cnm biraz net yazsan yüksek mi çıktı akçak mı bir de hangi değerin
Bu yanma bende de oldu kaşıntı da yapıyorKuzum bende de yanıyor fitili koyduğumda daha çok hissediyorum zaten .idrarda enfeksiyon varmış benim tiroidbte yükselmiş sanırım ilaçlar yaptı çok fazla kullandım.
Hadi ya bende ne zaman biraktiricak diye düşünüyordum .2 hafta sonra bazılarını kesicez dedi çünküBen baktım TSH 4 kusur olmuş değeri ilaçlar yapıyor heral ya ama muhtemelen Dr u dozu yükselticek..
Himm yok kaşıntı yapmıyor ama yanma var bakalim inşallah sıkıntı olmazBu yanma bende de oldu kaşıntı da yapıyor
Endişe edip doktoruma yazdım
Bebeği etkileyecek bir durum yok geçmezse ilaç yazarız dedi
Ayyy erkekler böle işte kuzum uzak dur bulaş olmasın dikkat et bazen işlerine geleni yaparlar çooook şükür eşim pijamadını dahi katlar koyar çekmecesine bazen yorgunum derse ses çıkartmam yemek konusunda benim eşimde de maharet yok ama ekmek ısıtır masayı hazırlar Allah başımdan eksik etmesin bekarken çok yanlız yaşamış ondan galiba böle anne ile kalmış erkekler malesef hiç bişey yapmıyorlar çevremde de çok benim eşim gurbetlik yaşamış halada öyle ailelerimiz gurbette.. Birazda bizim elimizde yaptırcazEşinize maşallah kıymetini bilin derimbiz aynı işi yapıyoruz eşimle aymı kurumun farklı şubeleri diyelim, evden aynı anda çıkar, aynı anda döneriz ama eve gelir gelmez uzanır tv izler beyefndi ben yemek hazırlarım arada çağırıp bişey istesem söylenir durmadan bi uzanmama izim vermedin diye, günlük kıyaget değiştirir kirlileri sepete atmaya dahi üşenir banyoya yere bırakır, ütü desen hak getire 2 yılda bi kere bike görmedim elinde ütüyü. Mutfağa girip bi makarna yapması için benim aşırı hasta olmam lazım bi kaö kere o sebeple girip makarna yaptı ama mutfağı ayapa kaldırdı o günlerde de. Şuan beyefendi içerde uyuyor hatta hasta olmuş erken çıkmış gripmiş ben mutfakta ona öorba yapıyorumki geçen haftada ben griptim ama erken çıkmadım hastayım dahi demedim benimki de böyle bi ayı
Canım troit ilacı kesilmez hamilelik öncesi kullanıyordun dimi sen troit varmı normalde bende var msl bekarlığımdan beri kullanıyorum.. Şuan insilün direnci içinde matofin 500 mg kullanıyorum hatta sormuştum transfer sonrası Dr uma buna devammı diye tabi tabi hamilelik olursa bile devam edicez ona demişti triioit ve şeker önemliymiş gebelikte o ilaç benim şekerim de dengede tutuyor şeker yok ama her ihtimale karşı kullanıcaksın demişti.Hadi ya bende ne zaman biraktiricak diye düşünüyordum .2 hafta sonra bazılarını kesicez dedi çünkü
Oleeeeyyy haydi yap yap bakalımEvetttt kızçelerim basın açıklaması yapıyorum
Manzaranın güzelliğiEki Görüntüle 3197268
Yani testler arasinda bukadar fark oldugunu asla tahmin edemezdim. Kesinlikle predictor cok baskaymis
Ben sana ne dedimEki Görüntüle 3197268
Yani testler arasinda bukadar fark oldugunu asla tahmin edemezdim. Kesinlikle predictor cok baskaymis
Ayy cok güzel cokEki Görüntüle 3197268
Al ama lütfen sende farklı farklı testler alma yüreğimize indirmeBitane erken alıcam ya ben pahalı yada ucuz hangisi olursa bunda korkuyorm çünkü
Aynen kaşıntı yok yanma fazla çiş yaparkende sonda takılan yer fenaydı şukür o azaldı ama fitil yaptığım yer fena yanma var aman bu kadınlık zor beHimm yok kaşıntı yapmıyor ama yanma var bakalim inşallah sıkıntı olmaz
Bekliyoruz tatlımEvetttt kızçelerim basın açıklaması yapıyorum
Sonda bende çok takildim ama yapmadı bence taktıkları hijyenik filanmi değildi acaba bı doktora gitsen tahlil ver en iyisiAynen kaşıntı yok yanma fazla çiş yaparkende sonda takılan yer fenaydı şukür o azaldı ama fitil yaptığım yer fena yanma var aman bu kadınlık zor be
Yok be bunu bir kez alırım 2. De almam yazıkAl ama lütfen sende farklı farklı testler alma yüreğimize indirme
Bekleeeeee cnmm daha gelmedi haberBekliyoruz tatlım
Vala sorma hemde nasıl zor ama napalim rabbim ona göre veriyor işte allahim sağ sağlim sağlıkla nasip etsin katlanicaz artık sonu güzel olur inşallahAynen kaşıntı yok yanma fazla çiş yaparkende sonda takılan yer fenaydı şukür o azaldı ama fitil yaptığım yer fena yanma var aman bu kadınlık zor be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?