- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.461
Bunu nasıl yapıyosun kız kaç dakka bekletiyosun idrardaEki Görüntüle 3197268
Yani testler arasinda bukadar fark oldugunu asla tahmin edemezdim. Kesinlikle predictor cok baskaymis
Valla bilmem sende sora gelip niye silindi demeeeeYok be bunu bir kez alırım 2. De almam yazıkben bi erken bi kaset yaparım yeter zaten 1 in de kan vericem
Yok demem zaten varsada silik cıkıcak benimki 5. Gün olduğu içinValla bilmem sende sora gelip niye silindi demeeee
Markası ne canım bununEki Görüntüle 3197268
Yani testler arasinda bukadar fark oldugunu asla tahmin edemezdim. Kesinlikle predictor cok baskaymis
Predictör canım klasikMarkası ne canım bunun
Sağlıkla gelsin kuzum inşallahBen sana ne dedimfarklı test yapmayın hepsinin hasssasiyeti farklı kafa karisir hadi sağlıkla hayırla tutsun cnmm
Hadi insalllahhhhhYok demem zaten varsada silik cıkıcak benimki 5. Gün olduğu için
Silik milik çıksın da silik çıksın gülümYok demem zaten varsada silik cıkıcak benimki 5. Gün olduğu için
Buna benzer bende yaptım kuzum en iyisi buEki Görüntüle 3197268
Ay inşallahHadi insalllahhhhh
İnşallah cıksındaSilik milik çıksın da silik çıksın gülümne bunun markası alıp koysammı Bi gün lazım olur belki ama korkarım yapmaya ben
Hadi ya ben bilmiyodum evet hamilelik öncesinde de tedavimde kullandım sürekli hiç bırakmadım.Seker için ne yapar bilmiyorum.Dikatte ediyorumCanım troit ilacı kesilmez hamilelik öncesi kullanıyordun dimi sen troit varmı normalde bende var msl bekarlığımdan beri kullanıyorum.. Şuan insilün direnci içinde matofin 500 mg kullanıyorum hatta sormuştum transfer sonrası Dr uma buna devammı diye tabi tabi hamilelik olursa bile devam edicez ona demişti triioit ve şeker önemliymiş gebelikte o ilaç benim şekerim de dengede tutuyor şeker yok ama her ihtimale karşı kullanıcaksın demişti.
Senin şekerini ben orda yüksek goremedim negatif yazıyor ben mi göremedim niye yüksek diyorsunHadi ya ben bilmiyodum evet hamilelik öncesinde de tedavimde kullandım sürekli hiç bırakmadım.Seker için ne yapar bilmiyorum.Dikatte ediyorumTatlı yemiyorum şekersiz çay içiyorum yani genelde sebze ağırlıklı besleniyorum ama anlamadım neden çıktı bu kadar hamilelik öncesi 99 falandı
111 125 olarak gördüm ama yanlış mı gördüm bilemedimSenin şekerini ben orda yüksek goremedim negatif yazıyor ben mi göremedim niye yüksek diyorsun
Nasıl yani benim pazartesi yaptığım pozitif bugün başka markayla yaptım negatifEki Görüntüle 3197268
Olur olur belkide belirtisizdir senn bebis gizlenmeyi seviyodurSende batma var bende o da yok
111 125 olarak gördüm ama yanlış mı gördüm bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?