- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.481
Nabtin cnm kan çıktımıNasıl yani benim pazartesi yaptığım pozitif bugün başka markayla yaptım negatif
100 çıkması sınırda deniliyor canım glikoz açlık şeker hastası adayısınız deniliyor benimde hep 100 105 fln çıkardı ekimde Bi tahlil istedi Dr um onda 80 çıkmış sanırım kullandığım şeker ilacından kaynaklıHadi ya ben bilmiyodum evet hamilelik öncesinde de tedavimde kullandım sürekli hiç bırakmadım.Seker için ne yapar bilmiyorum.Dikatte ediyorumTatlı yemiyorum şekersiz çay içiyorum yani genelde sebze ağırlıklı besleniyorum ama anlamadım neden çıktı bu kadar hamilelik öncesi 99 falandı
Yanlış mı gördüm acabaEki Görüntüle 3197275
Hani nerde? Kansızlığın var biraz dikkat et daha çok bastasin kan yapıcı seylerle beslen c vitamini al etle filan.
Canım kansızlık testi HGB diye biliyorumEki Görüntüle 3197275
Hani nerde? Kansızlığın var biraz dikkat et daha çok bastasin kan yapıcı seylerle beslen c vitamini al etle filan.
Himm ben şeker ilacı kullanmıyorum hicde kullanmadım ama doktor hep sınırda dedi şeker için100 çıkması sınırda deniliyor canım glikoz açlık şeker hastası adayısınız deniliyor benimde hep 100 105 fln çıkardı ekimde Bi tahlil istedi Dr um onda 80 çıkmış sanırım kullandığım şeker ilacından kaynaklı
Ben anlamıyorum test sonuçlarındanCanım kansızlık testi HGB diye biliyorum
Bende de seyirme ve hafif ağrı var kızlar bu belirti mi oluyoduSende batma var bende o da yok
Yok bu dosya dakini demiyorum bu dosyadaki glikozu gösterdim diğer dosyasında gördüm hgb yi onu dedim cnmCanım kansızlık testi HGB diye biliyorum
Burda işte canm kendin baksana glukoz şeker işteYanlış mı gördüm acaba
Daha erken dur bakalımOlur olur belkide belirtisizdir senn bebis gizlenmeyi seviyodur
Ben artık bişey bilmiyorum valla
Evet farkli test, farkli saatlerde idrar testi pismanliktir. Ben ilk erken testle aksam yapmistim silikti. İkinci test sabah ilk idrarla cok netti, ertesi gün 3.farkli testle bu da ilki gibiydi cok belirgin degildiBen sana ne dedimfarklı test yapmayın hepsinin hasssasiyeti farklı kafa karisir hadi sağlıkla hayırla tutsun cnmm
Tabi canım daha baya erken zatenDaha erken dur bakalım
Bende aşırı uyku hali başladı bi de ağrı işte sabah da söylemiştim iki durum var kimyasalda da aşırı uykum vardı adet günümden önce sonu benzemesin inşallahBen artık bişey bilmiyorum valla
Hayırlı olsun canım inşallah çıkar tabiki daha artar İnsalalhCatladim meraktan kızlar yeni çıktı sonuç cuma günü tekrar kan verecem artış olur inşallah
Oh cok güzelCatladim meraktan kızlar yeni çıktı sonuç cuma günü tekrar kan verecem artış olur inşallah
Maşallah canım kat kat sağlıkla artsın inşallahCatladim meraktan kızlar yeni çıktı sonuç cuma günü tekrar kan verecem artış olur inşallah
İnşallah canım bende uyuyorum ama benimki sabah erken kalkmaktanTabi canım daha baya erken zaten
Bende aşırı uyku hali başladı bi de ağrı işte sabah da söylemiştim iki durum var kimyasalda da aşırı uykum vardı adet günümden önce sonu benzemesin inşallah
HGB kaç çıkmış ablacım benimde arkadasımın o değer 6 çıkmış kan ilacı içiyor ama mide bulantısı yapmış..Yok bu dosya dakini demiyorum bu dosyadaki glikozu gösterdim diğer dosyasında gördüm hgb yi onu dedim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?