Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Tabi canım daha baya erken zaten

Bende aşırı uyku hali başladı bi de ağrı işte sabah da söylemiştim iki durum var kimyasalda da aşırı uykum vardı adet günümden önce sonu benzemesin inşallah
ay Allah korusun kuzum vala benimde kasık ağrım çok sabah ve akşamları sık oluyor bu saatlerde uykum da oluyor cok inslalah güzel sonuca işarettir

Evet farkli test, farkli saatlerde idrar testi pismanliktir. Ben ilk erken testle aksam yapmistim silikti. İkinci test sabah ilk idrarla cok netti, ertesi gün 3.farkli testle bu da ilki gibiydi cok belirgin degildi
Evet cnm bu çok yaşaniyor aslında zaten yeterince hassasis ufak bı pürüz sinirimizi bozuyor

ay Allah korusun kuzum vala benimde kasık ağrım çok sabah ve akşamları sık oluyor bu saatlerde uykum da oluyor cok inslalah güzel sonuca işarettir
Ayy inşallah güzel sonuç alırız hepimiz benim vücudum uykuyla tepki veriyo zaten hepimiz şuan tutunmaya çalışan bi bebişe sahibiz yeni transferi olanlar olarak inşallah hayırla tutunurlar kuzum Bol bol uyu bebiş dinlensin
Insallah belirtidir
Ayy inşallah ama bugün deprem oldu burda ve ben biraz k
İnşallah canım bende uyuyorum ama benimki sabah erken kalkmaktan
O belli olmaz belki bebiştendirrr

İnşallah Allahım

Kızlar bişey sorcam pıhtılaşma testi yapıldımı sizlere INR Diye bir testmiş ben PLT diye biliyordum o testi hep Bakıyorum son testlerime hiç yapılmamış bana ama zaten kan sulandırıcı kullanıyoruz transferden sonra acaba bende azmı geldi ondanmı hiç tutmadı.. Benim kuzenim Hemetolog Dr u ona sormuştum PLT testi nedir diye pıhtılaşma sınırda demişti o değer benim hep 340 karda falan çıkıyor fikirkeniz neler anlıyanınız varmı???

Ama gebeliğin başi daha ilerleyen haftada daha da dusucek demektir. Benmde 13
Ben 10 da baya üşüyorum hamileyken öyle olmuştum
Hımm demekki düşüyor o değer de bol bol et ciğer pekmez kuru siyah üzüm yencekmiş ay o demir hapıda fenaymış boş bol et yiyin yükselsin ablacım

Ooo harika çıkmış canım kat kat artsın bende sana baktım hep kan verdim deyince

Ay canım maysa nasıl mutlu oldum..
İki test bozuktu bence birinde yine silik görmüştüm..
İyi ki test verdin .. sağlıkla ilerlesin canım benim

Ayy yarım yazmışım o kısmı Sevm57 bugün deprem oldu burda biraz korktum inşallah bişey olmamıştır hemen fitil koydum önlem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…