- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.501
ay Allah korusun kuzum vala benimde kasık ağrım çok sabah ve akşamları sık oluyor bu saatlerde uykum da oluyor cok inslalah güzel sonuca işarettirTabi canım daha baya erken zaten
Bende aşırı uyku hali başladı bi de ağrı işte sabah da söylemiştim iki durum var kimyasalda da aşırı uykum vardı adet günümden önce sonu benzemesin inşallah
Insallah belirtidir
10 çıkmış Kübranin ben 10 a dustumu tir tır titriyorum üşüyorum çokHGB kaç çıkmış ablacım benimde arkadasımın o değer 6 çıkmış kan ilacı içiyor ama mide bulantısı yapmış..
Ne güzel maşallah tebrikler canım sağlıkla ilerlesinCatladim meraktan kızlar yeni çıktı sonuç cuma günü tekrar kan verecem artış olur inşallah
Evet cnm bu çok yaşaniyor aslında zaten yeterince hassasis ufak bı pürüz sinirimizi bozuyorEvet farkli test, farkli saatlerde idrar testi pismanliktir. Ben ilk erken testle aksam yapmistim silikti. İkinci test sabah ilk idrarla cok netti, ertesi gün 3.farkli testle bu da ilki gibiydi cok belirgin degildi
Benimde şuan 13.. 10 çok düşük değil ya 10 un altı sıkıntılıymış halsizlik üşüme çok oluyormuş..10 çıkmış Kübranin ben 10 a dustumu tir tır titriyorum üşüyorum çok
Yaa maşallah çok güzel kaçıncı günEki Görüntüle 3197268
Yani testler arasinda bukadar fark oldugunu asla tahmin edemezdim. Kesinlikle predictor cok baskaymis
Ayy inşallah güzel sonuç alırız hepimiz benim vücudum uykuyla tepki veriyo zaten hepimiz şuan tutunmaya çalışan bi bebişe sahibiz yeni transferi olanlar olarak inşallah hayırla tutunurlar kuzumay Allah korusun kuzum vala benimde kasık ağrım çok sabah ve akşamları sık oluyor bu saatlerde uykum da oluyor cok inslalah güzel sonuca işarettir
Ayy inşallah ama bugün deprem oldu burda ve ben biraz kInsallah belirtidir
O belli olmaz belki bebiştendirrrİnşallah canım bende uyuyorum ama benimki sabah erken kalkmaktan
İnşallah AllahımAyy inşallah güzel sonuç alırız hepimiz benim vücudum uykuyla tepki veriyo zaten hepimiz şuan tutunmaya çalışan bi bebişe sahibiz yeni transferi olanlar olarak inşallah hayırla tutunurlar kuzumBol bol uyu bebiş dinlensin
Ayy inşallah ama bugün deprem oldu burda ve ben biraz k
O belli olmaz belki bebiştendirrr
Ama gebeliğin başi daha ilerleyen haftada daha da dusucek demektir. Benmde 13Benimde şuan 13.. 10 çok düşük değil ya 10 un altı sıkıntılıymış halsizlik üşüme çok oluyormuş..
Hangi degerden bahsediyorsunuzBenimde şuan 13.. 10 çok düşük değil ya 10 un altı sıkıntılıymış halsizlik üşüme çok oluyormuş..
Hımm demekki düşüyor o değer de bol bol et ciğer pekmez kuru siyah üzüm yencekmiş ay o demir hapıda fenaymış boş bol et yiyin yükselsin ablacımAma gebeliğin başi daha ilerleyen haftada daha da dusucek demektir. Benmde 13
Ben 10 da baya üşüyorum hamileyken öyle olmuştum
HGB kansızlık değerinden canım.Hangi degerden bahsediyorsunuz
Ooo harika çıkmış canım kat kat artsın bende sana baktım hep kan verdim deyinceKızlarrrr bı basın açıklamasıda benden bugün yaptığım farklı marka test yüzünden negatif görünce şok oldum doktorumda çok üzüldü hemen kan testine gittim sonuç 290 çıktı
Doktorum dedi 2 gün sonra tekrarla şimdi iyi cikmis idrar testine takılma dedi
Ay canım maysa nasıl mutlu oldum..Kızlarrrr bı basın açıklamasıda benden bugün yaptığım farklı marka test yüzünden negatif görünce şok oldum doktorumda çok üzüldü hemen kan testine gittim sonuç 290 çıktı
Doktorum dedi 2 gün sonra tekrarla şimdi iyi cikmis idrar testine takılma dedi
Akşam üstü verdim kanı 21.00 da çıkacakmış sonucuKanı ne zman veriyorsun canım
Ayy yarım yazmışım o kısmıAyy inşallah güzel sonuç alırız hepimiz benim vücudum uykuyla tepki veriyo zaten hepimiz şuan tutunmaya çalışan bi bebişe sahibiz yeni transferi olanlar olarak inşallah hayırla tutunurlar kuzumBol bol uyu bebiş dinlensin
Ayy inşallah ama bugün deprem oldu burda ve ben biraz k
O belli olmaz belki bebiştendirrr
Maşşallahh sağlıkla ilerlesin inşallahhhCatladim meraktan kızlar yeni çıktı sonuç cuma günü tekrar kan verecem artış olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?