Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok ya gaz ağrısı doğru oluyor ama en çok ilaçlardan ağrı yapıyor herşeyi gaza bagliyolar gaz çıkıyor yine ağrı var anlamadım bu işi
İstisnasız her sorduğumda gaz ağrısı dedi. Hamileyken de benim kasık ağrım oldu hep o zman gaz ağrısı dedi ne gazmış bendeki bitmedi gitti

Cidden bazı insanların enerjisi çok derin hissediliyor neden bilmem ama öyle geliyor bana sende onlardan birisin güzel bi gebelik geçir inşallah sağlıcakla al bebeğini kucağına
Yaaaa insallah hayırla güzelliklerle geçsin hepimizin gebeligi , minnaklarin ultrason fotolarini paylasalim senide merak ettim listeye bakicam

İstisnasız her sorduğumda gaz ağrısı dedi. Hamileyken de benim kasık ağrım oldu hep o zman gaz ağrısı dedi ne gazmış bendeki bitmedi gitti
Vala bacı çok gazin var galiba Hamileyken ki şu anda yasiyorum felaket kasık ağrısı bel ağrısı baş dönmesi ve mide bulantısı var ve hep açım Bence gazla pek ilgisi yok ama ilaçlardan kullanıyorsun dimi

Yaaaaa çabuk bana bakın hem listedeyim hemde hamile emojilii ayyy bir hoşuma gitti be

Evet canım günde 3 tane estrofem kullanıyorm. Günde 6 tane progestan fitil kullanıyorm. Günde 1 tane oksapar. B12 ve folik asit bu kadar

Evet canım günde 3 tane estrofem kullanıyorm. Günde 6 tane progestan fitil kullanıyorm. Günde 1 tane oksapar. B12 ve folik asit bu kadar
Onlar yapar seninde benim gibi baya var ya ilacın bende günde 5 defa estrofem kullanıyorum 2 vajina 3 ağızdan progestan günde 3 defa vajinal hepsi hemde günde bir defa iğnesi 1 defa oksapar günde 1 defa İmom ve levantron unuttuğum da olabilir bazen ağır geliyor

Ay vala güzel olur bence de neden yasak ki
Yani yönetim kararı canım. Ama aslında bir yönden iyi cünkü bu durumu kötüye kullananlar olabilir. Sitede kadın gibi görünüp erkek çıkan çok oldu numaralarımızı açık açık paylaşmak doğru olmaz.

Buradaan devam etmekte güzel bence

nasil yani sayfanadanmi paylasmislar ya numaralarini anlayamadim, özel mesajla neden atmamislarki?
Bu sitede erkegin dolasmasida bir tuhafmis

nasil yani sayfanadanmi paylasmislar ya numaralarini anlayamadim, özel mesajla neden atmamislarki?
Bu sitede erkegin dolasmasida bir tuhafmis
Ay numara kpnusunda bilmiyorum ben öyle olabilir dedim canım
Tabi kız çok çıkmış zamanında eskiler bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…