- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.701
Yok ya gaz ağrısı doğru oluyor ama en çok ilaçlardan ağrı yapıyor herşeyi gaza bagliyolar gaz çıkıyor yine ağrı var anlamadım bu işiAdet olacak gibi kasık ağrım var. Daha önce ki transferde doktora söylediğmde bana gaz ağrısı demişti
Diyorum ya nasıl yedim yarım ekmek anlamadım ama nasıllll lezzetli dediğin gibiHahaha kız vala aynı şekilde bende çok fazla zeytin bitirdim hele sabahları çok yiyorum bide akşam çay faslında o onkadar güzel lezzetli geliyor ki anlatamam
Keske yarım ekmekle cozulse haha hahah 1 ekmekten azıcık kalıyor genelde ama hala hep açımDiyorum ya nasıl yedim yarım ekmek anlamadım ama nasıllll lezzetli dediğin gibi
İstisnasız her sorduğumda gaz ağrısı dedi. Hamileyken de benim kasık ağrım oldu hep o zman gaz ağrısı dedi ne gazmış bendeki bitmedi gittiYok ya gaz ağrısı doğru oluyor ama en çok ilaçlardan ağrı yapıyor herşeyi gaza bagliyolar gaz çıkıyor yine ağrı var anlamadım bu işi
Yaaaa insallah hayırla güzelliklerle geçsin hepimizin gebeligi , minnaklarin ultrason fotolarini paylasalimCidden bazı insanların enerjisi çok derin hissediliyor neden bilmem ama öyle geliyor bana sende onlardan birisingüzel bi gebelik geçir inşallah sağlıcakla al bebeğini kucağına
Vala bacı çok gazin var galibaİstisnasız her sorduğumda gaz ağrısı dedi. Hamileyken de benim kasık ağrım oldu hep o zman gaz ağrısı dedi ne gazmış bendeki bitmedi gitti
Yaaaaa çabuk bana bakın hem listedeyim hemde hamile emojilii ayyy bir hoşuma gitti beMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptal@Papatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptalAhsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak K Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak sihaymihay 5. Gün Ocak @MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak @Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
@ecedaily 5. Gün 24 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak @Sevm57 5.Gün 23 ocak @Hayalinpesinden 5.Gün 17 ocak benarya 5.Gün 18 ocak @partalina_ 5.Gün 24 ocak @cerenay000 5.Gün 14 ocak
Evet canım günde 3 tane estrofem kullanıyorm. Günde 6 tane progestan fitil kullanıyorm. Günde 1 tane oksapar. B12 ve folik asit bu kadarVala bacı çok gazin var galibaHamileyken ki şu anda yasiyorum felaket kasık ağrısı bel ağrısı baş dönmesi ve mide bulantısı var ve hep açım Bence gazla pek ilgisi yok ama ilaçlardan kullanıyorsun dimi
Sen yoksun tatlım , grubu okuyorum ama birbirine karistiriyorum sen hangi aşamadisin?Yaaaa insallah hayırla güzelliklerle geçsin hepimizin gebeligi , minnaklarin ultrason fotolarini paylasalimsenide merak ettim listeye bakicam
Onlar yapar seninde benim gibi baya var ya ilacın bende günde 5 defa estrofem kullanıyorum 2 vajina 3 ağızdan progestan günde 3 defa vajinal hepsi hemde günde bir defa iğnesi 1 defa oksapar günde 1 defa İmom ve levantron unuttuğum da olabilir bazen ağır geliyorEvet canım günde 3 tane estrofem kullanıyorm. Günde 6 tane progestan fitil kullanıyorm. Günde 1 tane oksapar. B12 ve folik asit bu kadar
Yaaa ne güzel bende çok mutlu oldumYaaaaa çabuk bana bakın hem listedeyim hemde hamile emojilii ayyy bir hoşuma gitti be
Estrofem ya bence herseyi o yapiyorEvet canım günde 3 tane estrofem kullanıyorm. Günde 6 tane progestan fitil kullanıyorm. Günde 1 tane oksapar. B12 ve folik asit bu kadar
Benimde hep göbekten canım morardı ama geçiyor yavaş yavaş benimki. Estrofem artık hiç sevmiyorum mahvediyor bizi ama mecburumEstrofem ya bence herseyi o yapiyorgobekten hormon yokmu? Ya benim göbegim asiri morardi neden boyle oluyor bilmimm
Yani yönetim kararı canım. Ama aslında bir yönden iyi cünkü bu durumu kötüye kullananlar olabilir. Sitede kadın gibi görünüp erkek çıkan çok oldu numaralarımızı açık açık paylaşmak doğru olmaz.Ay vala güzel olur bence de neden yasak ki
Göbekten 1 tane oksapar var canımEstrofem ya bence herseyi o yapiyorgobekten hormon yokmu? Ya benim göbegim asiri morardi neden boyle oluyor bilmimm
Aynen oda doğruYani yönetim kararı canım. Ama aslında bir yönden iyi cünkü bu durumu kötüye kullananlar olabilir. Sitede kadın gibi görünüp erkek çıkan çok oldu numaralarımızı açık açık paylaşmak doğru olmaz.
Buradaan devam etmekte güzel bence
nasil yani sayfanadanmi paylasmislar ya numaralarini anlayamadim, özel mesajla neden atmamislarki?Yani yönetim kararı canım. Ama aslında bir yönden iyi cünkü bu durumu kötüye kullananlar olabilir. Sitede kadın gibi görünüp erkek çıkan çok oldu numaralarımızı açık açık paylaşmak doğru olmaz.
Buradaan devam etmekte güzel bence
Ay numara kpnusunda bilmiyorum ben öyle olabilir dedim canımnasil yani sayfanadanmi paylasmislar ya numaralarini anlayamadim, özel mesajla neden atmamislarki?
Bu sitede erkegin dolasmasida bir tuhafmis
Bana çayı çok fazla içmemem söyledi. Günde 2 bardak en fazla ve çok açık olmalıymış. Size demediler mi?Hahaha kız vala aynı şekilde bende çok fazla zeytin bitirdim hele sabahları çok yiyorum bide akşam çay faslında o onkadar güzel lezzetli geliyor ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?