- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.721
Yok canım bana hiç bişey demedi doktor öyle şeyler soylemedi ama ben zaten gunde 1 Ancak içiyorum o da sabahları bazen günde 2 oluyor .Açık iciyorum zaten birde şekersiz kahve de içiyorum ama sütlü bazen hergun değil öyleBana çayı çok fazla içmemem söyledi. Günde 2 bardak en fazla ve çok açık olmalıymış. Size demediler mi?
Kızlar gebelikte bulantı fln ne zmn başlıyor bilginiz var mı
İlaçlardan canımValla bende de tık yok inşallah ilaçlardandır
Ben günde 2 deltacortil kullanıyorum uzun süre kullanicakmişim.Genelde transferden önce bıraktırıyolar ama ilkkez duydum canım hiç bilmiyorum
Latte im beni de unutma 27 Ocak çift transferRabbim sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah bende çok istiyorum o listeye dahil olmayıkaramel Latte benim transfer şubat başında beni bu listeye eklemez misin yoksa ocak transferi olamadığım için
Asıl sormak sitediğimi sormadan msjıma son vermemkilolu birisi değilim yemeğe aşırı düşkün de değilim normal şartlarda yer içerim herneyse transferden bu yana heppp açım yaaa aşırı açım ne yersem yiyeyim midem hep boş bu ne demek normal mi? İlk tüp bebek deneyimim. Transfere kadar herşey normaldi transfer sonrası yemek yemeye aşırı düşer oldum acaba paikolojik mi
Ben de aynı durumdayım benim de ilk denemem kilolu da değilimAsıl sormak sitediğimi sormadan msjıma son vermemkilolu birisi değilim yemeğe aşırı düşkün de değilim normal şartlarda yer içerim herneyse transferden bu yana heppp açım yaaa aşırı açım ne yersem yiyeyim midem hep boş bu ne demek normal mi? İlk tüp bebek deneyimim. Transfere kadar herşey normaldi transfer sonrası yemek yemeye aşırı düşer oldum acaba paikolojik mi
Kahve kesinlikle içmeyeceksin dediler banaYok canım bana hiç bişey demedi doktor öyle şeyler soylemedi ama ben zaten gunde 1 Ancak içiyorum o da sabahları bazen günde 2 oluyor .Açık iciyorum zaten birde şekersiz kahve de içiyorum ama sütlü bazen hergun değil öyle
İnşAllah bebişlere hazırladığımız kıyafetler, hastane hazırlıkları, doğum çantası aylık takip fotoları atar dururuz birbirimizeYaaaa insallah hayırla güzelliklerle geçsin hepimizin gebeligi , minnaklarin ultrason fotolarini paylasalimsenide merak ettim listeye bakicam
Olmaz mı bomba gibi çok hassas..Göğüslerinde şişkinlik olan var mı? Benimkiler 1-2 beden büyümüş gibiler bide arada ağrıyor gibi sizde var mı öyle bi durum?
Transferin kaçıncı günündesin? Benim Salı oldu daha 3. Gün şaşırdım böle olmalarına. Bide zaten 90 bedenim şimdi hepten oldu bombaOlmaz mı bomba gibi çok hassas..
Amin amin inşallah . Hayırlı kandillerGünaydınnhayırlı kandiller kızlar.. Rabbim kalplerimizdekileri yaşamamızı nasipp eylesin.. Tüm transfer olanlar pozitifle gelsinn listemiz dolsun taşsın
Bana kalınlık iyi dedikten 4 gün sonraya gün verdi salı derse şaşırma umudunu yitirme bu güzel kandilde haber alırsın belkiİnşAllah bebişlere hazırladığımız kıyafetler, hastane hazırlıkları, doğum çantası aylık takip fotoları atar dururuz birbirimizeo günler gelsin hayırlısı ile inşallah tez zamanda. Benim eğer sıkıntı çıkmazda transfer olursam (ki ben transfere gidebileceğime dair şüphelerim var) şubatın 2. Haftası belli olur hayırlısı ile
Ayy benden uzak dursun göğüslerim çok acıyo. Benim aklıma gelmediyo da adamın aklından çıkmıyoKızlar bu ilaçlar beni cinsellikten uzaklaştırdıaklıma bile gelmiyor bı ben mi böyleyim
Şöyle diyeyim 4ocakta transfer oldum, 15 gün sıfır belirtiydi, son bir haftadır bomba gibi olduTransferin kaçıncı günündesin? Benim Salı oldu daha 3. Gün şaşırdım böle olmalarına. Bide zaten 90 bedenim şimdi hepten oldu bomba
Senin taze embriyo mu dondurulmuş mu. Güya oksapar kullancam diye düşünüyordum kullanmıcaksın dediler opu zamanı bi kutu aldırdılar taze embriyo olsaydı kullancaktın dedilerEvet canım günde 3 tane estrofem kullanıyorm. Günde 6 tane progestan fitil kullanıyorm. Günde 1 tane oksapar. B12 ve folik asit bu kadar
Bende progesteron biraz yüksek zaten, şimdi de belki daha yükseldi ondan şişkinlik. Bu arada hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsinŞöyle diyeyim 4ocakta transfer oldum, 15 gün sıfır belirtiydi, son bir haftadır bomba gibi oldu
Olmaz mı yataktan kalkarken sanki yere düşecekmiş gibi acı yürürken bile acır mı yaaGöğüslerinde şişkinlik olan var mı? Benimkiler 1-2 beden büyümüş gibiler bide arada ağrıyor gibi sizde var mı öyle bi durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?