Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bana çayı çok fazla içmemem söyledi. Günde 2 bardak en fazla ve çok açık olmalıymış. Size demediler mi?
Yok canım bana hiç bişey demedi doktor öyle şeyler soylemedi ama ben zaten gunde 1 Ancak içiyorum o da sabahları bazen günde 2 oluyor .Açık iciyorum zaten birde şekersiz kahve de içiyorum ama sütlü bazen hergun değil öyle

Eger bulanti olacaksa sende yakinda baslar kuzum. Misal ben biraz önce uyandim ilk 20 dk bi sey yoktj bi anda bastirdi geri kayboldu. Son dört gündür kendini gösteriyor. Ama asiri sekilde degil sürekli değil, asiri sekilde bazen oluyor

Ben de aynı durumdayım benim de ilk denemem kilolu da değilim

Kahve kesinlikle içmeyeceksin dediler bana

Yaaaa insallah hayırla güzelliklerle geçsin hepimizin gebeligi , minnaklarin ultrason fotolarini paylasalim senide merak ettim listeye bakicam
İnşAllah bebişlere hazırladığımız kıyafetler, hastane hazırlıkları, doğum çantası aylık takip fotoları atar dururuz birbirimize o günler gelsin hayırlısı ile inşallah tez zamanda. Benim eğer sıkıntı çıkmazda transfer olursam (ki ben transfere gidebileceğime dair şüphelerim var) şubatın 2. Haftası belli olur hayırlısı ile

Bana kalınlık iyi dedikten 4 gün sonraya gün verdi salı derse şaşırma umudunu yitirme bu güzel kandilde haber alırsın belki

Evet canım günde 3 tane estrofem kullanıyorm. Günde 6 tane progestan fitil kullanıyorm. Günde 1 tane oksapar. B12 ve folik asit bu kadar
Senin taze embriyo mu dondurulmuş mu. Güya oksapar kullancam diye düşünüyordum kullanmıcaksın dediler opu zamanı bi kutu aldırdılar taze embriyo olsaydı kullancaktın dediler

Şöyle diyeyim 4ocakta transfer oldum, 15 gün sıfır belirtiydi, son bir haftadır bomba gibi oldu
Bende progesteron biraz yüksek zaten, şimdi de belki daha yükseldi ondan şişkinlik. Bu arada hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…