- 16 Aralık 2022
- 205
- 225
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.741
Evet olabilir, transfer günü 18çıkmıştı progesteron, fitil yeter dedi, doğal siklustu, zamanla arttı demekki yeni yeni başlıyor bazı şeyler.Bende progesteron biraz yüksek zaten, şimdi de belki daha yükseldi ondan şişkinlik. Bu arada hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı kandiller. Amin inşallah evlerimiz bebek sesiyle şenlensinGünaydınnhayırlı kandiller kızlar.. Rabbim kalplerimizdekileri yaşamamızı nasipp eylesin.. Tüm transfer olanlar pozitifle gelsinn listemiz dolsun taşsın
Ahahaaa aynen bende de öyle gibi bakalım nereye kadar şişecekOlmaz mı yataktan kalkarken sanki yere düşecekmiş gibi acı yürürken bile acır mı yaa
Doğal siklus ne demek? Benim progesteron bambaşka bir ölçüde ya. Düzen laboratuvarında yaptırdım ve sonuç ; 141 ng/ml . Doktora gösterdi hemşireler lutinusa devam demişEvet olabilir, transfer günü 18çıkmıştı progesteron, fitil yeter dedi, doğal siklustu, zamanla arttı demekki yeni yeni başlıyor bazı şeyler.
Çok teşekkür ederimdarısı sizlere olsun sağlıcakla inşallah
9 ay böyle devam ederse yandık.Ahahaaa aynen bende de öyle gibi bakalım nereye kadar şişecek
Transfer aşamasında daha az ilaç kullanılıyor, estrofem kan sulandırıcı gibi ilaçlarım yok mesela, transfer gününden 5gün önce progestan fitil e başladım bir de folik asit. Bana da benim değer düşük gibi geldi ama yeterli gördü fitil iDoğal siklus ne demek? Benim progesteron bambaşka bir ölçüde ya. Düzen laboratuvarında yaptırdım ve sonuç ; 141 ng/ml . Doktora gösterdi hemşireler lutinusa devam demiş
Ayyy harika inşallah bizimkilerde tutunsun kuzum
Bana yasak dediler canım .biz trasnfer sürecine girdiğinizde adetin 2. Günü demişlerdi hala yasağa devam ediyorum bı daha sormadım bı 40 gün olmusturCinsellik yani , alintiyi almamis
Bende bir anda 2 3 kilo aldim9 ay böyle devam ederse yandık.bide estrofeme başladığımdan bu yana kilo almışım mayalı poğaça gibi oldu yanaklarım yaşayan var mı kızlar. Kilo aldınız mı bu süreçte 62-63 gelen ben 66 olmuşum
Benim için iyide temas bile yok yaniGelmemesi daha iyi değil mi
İnşallah canım benim dua etAyyy harika inşallah bizimkilerde tutunsun kuzumbugun senın kaçıncı gunun
Olmasın harekete geçmeyinBenim için iyide temas bile yok yanibu ben ben değilim
Bahcecide yaptırdım 3 kere şimdi medicalparktayımMerhaba kızlar.Hamile kalanlar sağ salim kucağınıza almayı Allah nasip etsin..bekleyenleri de çift çizgi görmeyi Allah nasip etsin.Size sorum var..aranızda tüp bebek İstanbul'da yapan varmı?varsa kimlere yaptırdınız?
Amin canım aminnHayırlı kandiller kızlar canlarım
Allahım bu mübarek günde tun dualarımızı kabul etsin .
Hepimize sağlıkla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin .müjdeli haberler bekleyenleri en güzel şekilde mükafatlandirsin
Allah'ım 2023 yılında bizlere sağlık mutluluk ve sağlıklı bebişler nasip etsin
O zaman üzülmeyimBende bir anda 2 3 kilo aldim
Ayyyy inşallah tutunuyodur canımİnşallah canım benim dua et
3. Gün bugün
Benimde doğal siklus canım, progesteron değerim 17.6 idi :)) doktor yeterli gördüTransfer aşamasında daha az ilaç kullanılıyor, estrofem kan sulandırıcı gibi ilaçlarım yok mesela, transfer gününden 5gün önce progestan fitil e başladım bir de folik asit. Bana da benim değer düşük gibi geldi ama yeterli gördü fitil i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?