Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende progesteron biraz yüksek zaten, şimdi de belki daha yükseldi ondan şişkinlik. Bu arada hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet olabilir, transfer günü 18çıkmıştı progesteron, fitil yeter dedi, doğal siklustu, zamanla arttı demekki yeni yeni başlıyor bazı şeyler.
Çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun sağlıcakla inşallah

Doğal siklus ne demek? Benim progesteron bambaşka bir ölçüde ya. Düzen laboratuvarında yaptırdım ve sonuç ; 141 ng/ml . Doktora gösterdi hemşireler lutinusa devam demiş

Ahahaaa aynen bende de öyle gibi bakalım nereye kadar şişecek
9 ay böyle devam ederse yandık. bide estrofeme başladığımdan bu yana kilo almışım mayalı poğaça gibi oldu yanaklarım yaşayan var mı kızlar. Kilo aldınız mı bu süreçte 62-63 gelen ben 66 olmuşum

Doğal siklus ne demek? Benim progesteron bambaşka bir ölçüde ya. Düzen laboratuvarında yaptırdım ve sonuç ; 141 ng/ml . Doktora gösterdi hemşireler lutinusa devam demiş
Transfer aşamasında daha az ilaç kullanılıyor, estrofem kan sulandırıcı gibi ilaçlarım yok mesela, transfer gününden 5gün önce progestan fitil e başladım bir de folik asit. Bana da benim değer düşük gibi geldi ama yeterli gördü fitil i

Hayırlı kandiller kızlar canlarım
Allahım bu mübarek günde tun dualarımızı kabul etsin .
Hepimize sağlıkla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin .müjdeli haberler bekleyenleri en güzel şekilde mükafatlandirsin
Allah'ım 2023 yılında bizlere sağlık mutluluk ve sağlıklı bebişler nasip etsin

Amin canım aminn

Benimde doğal siklus canım, progesteron değerim 17.6 idi :)) doktor yeterli gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…