- 12 Mart 2019
- 16.596
- 35.979
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.761
İnşallah kuzu dua et cok korkuyorumAyyyy inşallah tutunuyodur canım5. Gun yapcam dıyodun az kalmış zaten
Aminnnnn aminnnnn… Akşama dua etcem canım benım adımda esra dualarda birbirimizi unutmayalımGünaydın canlarım
Bugün kandil birbirmize dua edelim benim ismim yasemin dualarımızda birbirimizi unutmayalım inşallah
Hepimizin yüzünü güldürsün rabbim hepimiz güzel haberler alalım
Bu mübarek günde hepimize annelik duygusunu tattırsın rabbim
Amin bebeğimAminnnnn aminnnnn… Akşama dua etcem canım benım adımda esra dualarda birbirimizi unutmayalımhayırlı kandıller
Ya ben bile korkuyorum canım nasıl bi sürec bu ya cok zor Allahım bizede nasip etsin bu denememiz son olsun cok yoruldukİnşallah kuzu dua et cok korkuyorum
Cumartesi yapıcam
Gerçekteno öyle heleki transfer olduktan sonrası daha kötüymüş ben geçen denememde böyle olmamıştımYa ben bile korkuyorum canım nasıl bi sürec bu ya cok zor Allahım bizede nasip etsin bu denememiz son olsun cok yorulduk
Ya her aşaması zor yok rahım nasıl sorunsuz transfer olcak mı sonra transferde nasıl olcak en zoruda transferden sonra beklemek gercekten belirsiz bi durum bende hiç sevmem belirsiz durumlarıGerçekteno öyle heleki transfer olduktan sonrası daha kötüymüş ben geçen denememde böyle olmamıştım
Belkide ondan canm en zoru bu aşama benim için hiç bişey değil gercekten şu çift çizgiyi göreyim rahatlıcamYa her aşaması zor yok rahım nasıl sorunsuz transfer olcak mı sonra transferde nasıl olcak en zoruda transferden sonra beklemek gercekten belirsiz bi durum bende hiç sevmem belirsiz durumlarıbende diğer denememde boyle degıldım bu son olsun istıyorum o yuzden daha bi heyecan var
hayırlı kandıller canım,Merhaba kızlar.Hamile kalanlar sağ salim kucağınıza almayı Allah nasip etsin..bekleyenleri de çift çizgi görmeyi Allah nasip etsin.Size sorum var..aranızda tüp bebek İstanbul'da yapan varmı?varsa kimlere yaptırdınız?
Evet benımde oyle rn zoru transferden sonra su an bıle korkuyorumBelkide ondan canm en zoru bu aşama benim için hiç bişey değil gercekten şu çift çizgiyi göreyim rahatlıcam
amiinnnnn canım benım,Hayırlı kandiller kızlar canlarım
Allahım bu mübarek günde tun dualarımızı kabul etsin .
Hepimize sağlıkla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin .müjdeli haberler bekleyenleri en güzel şekilde mükafatlandirsin
Allah'ım 2023 yılında bizlere sağlık mutluluk ve sağlıklı bebişler nasip etsin
Valla ben üzülüyorum daha şimdiden böyle isem eyvahO zaman üzülmeyim
Öyleymiş vardır bir bildikleriBenimde doğal siklus canım, progesteron değerim 17.6 idi :)) doktor yeterli gördü
ah canım senınle adaşızz.,benım ılk adım yasemin, ikincisi özge.Günaydın canlarım
Bugün kandil birbirmize dua edelim benim ismim yasemin dualarımızda birbirimizi unutmayalım inşallah
Sana burdaki adınla dua ediyordum hep karamel LatteGünaydın canlarım
hayırlı kandıller kuzumm,Hayırlı kandiller Sevgili Kader arkadaşlarım. Kandilimiz mübarek dualarımız kabul evlerimiz çocuk sesiyle dolsun inşallah.Bugün 9. Günüm hiçbir belirtim tıkırtım yok. Umutlarım azaldı. Bu durumda olup pozitif gören var mıdır? Kendimi dinlemek istemiyorum ama maalesef ki engel olamıyorum bu duruma. Bu mübarek günde hepiniz duamdasınız inşallah. Dua eder, dua beklerim
kuzu sen ılk testını kacıncı gun yapmıştın?hanı sonradan cızgı cıkmıstı cok az gorunuyodu yaValla ben üzülüyorum daha şimdiden böyle isem eyvah
ay benıde bır korku sardı , 6.gun test yapcam sanırım..İnşallah kuzu dua et cok korkuyorum
Cumartesi yapıcam
5. Gün yaptım canım ama onu buraya atmadım .onda çıkmadı sonradan saatler sonra çizgi çıktı umutlandım .sonra 7. Gün yaptım ondakuzu sen ılk testını kacıncı gun yapmıştın?hanı sonradan cızgı cıkmıstı cok az gorunuyodu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?