Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aminnnnn aminnnnn… Akşama dua etcem canım benım adımda esra dualarda birbirimizi unutmayalım hayırlı kandıller

Gerçekteno öyle heleki transfer olduktan sonrası daha kötüymüş ben geçen denememde böyle olmamıştım
Ya her aşaması zor yok rahım nasıl sorunsuz transfer olcak mı sonra transferde nasıl olcak en zoruda transferden sonra beklemek gercekten belirsiz bi durum bende hiç sevmem belirsiz durumları bende diğer denememde boyle degıldım bu son olsun istıyorum o yuzden daha bi heyecan var

Belkide ondan canm en zoru bu aşama benim için hiç bişey değil gercekten şu çift çizgiyi göreyim rahatlıcam

Hayırlı kandiller Sevgili Kader arkadaşlarım. Kandilimiz mübarek dualarımız kabul evlerimiz çocuk sesiyle dolsun inşallah. Bugün 9. Günüm hiçbir belirtim tıkırtım yok. Umutlarım azaldı. Bu durumda olup pozitif gören var mıdır? Kendimi dinlemek istemiyorum ama maalesef ki engel olamıyorum bu duruma. Bu mübarek günde hepiniz duamdasınız inşallah. Dua eder, dua beklerim

hayırlı kandıller canım,
koç ün. hastanesındeyım Gürkan bozdağ doktorum

amiinnnnn canım benım,
sımdı kalkıp kuran okuycam hepımze dua etcem..
Rabbım hepımızın gonlunden gecenı hayırlısı ıle versın..
yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın..
hayırı kandıller

ah canım senınle adaşızz.,benım ılk adım yasemin, ikincisi özge.
amın butun duaların ıcın çok amiinnnn...
Hayırlı kandıller kuzu

Sana burdaki adınla dua ediyordum hep karamel Latte

hayırlı kandıller kuzumm,
ınan burda kı kızlar hep belırtı olmadan hamıle kaldı, ınsallah sende oyle olursun

Kızlar günaydın, benim de transferden sonraki 2.günüm hiç bir belirtim yok. 5., 6.gün test yapmaya cesaretim de yok o yüzden sizi tebrik ediyorum cesaretinizden dolayı Sadece o kadar çok ilacım var ki onlar zorluyor, saatlerini takip et vs Sabah 2 farklı fitilim var. İkisinin arasının 1.5 saat olması gerekiyormuş. Pazartesi işe başlicam normalde 7’de kalkıyorum sanırım güne 5 gibi başlamam gerekecek bu fitiller yüzünden. İçime koyup 1.5 saat bekleyip diğerini koyacağım Hiç belirtisi olmadan da pozitif çıkan çok gördüm umarım öyledir

kuzu sen ılk testını kacıncı gun yapmıştın?hanı sonradan cızgı cıkmıstı cok az gorunuyodu ya
5. Gün yaptım canım ama onu buraya atmadım .onda çıkmadı sonradan saatler sonra çizgi çıktı umutlandım .sonra 7. Gün yaptım onda çok çok silikti .9. günde yine aynı 11. Gün koyuluk çok az vardı . Sırf saniyesinde çift çizgiyi görmek koyu pozitifi görmek için bu sabah da yaptım beta şuan 8000 falan dir ona rağmen benim test de 2 Çizgi eşit değildi .ben 5-7 gün iyi görmüşüm yine bu testlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…