- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Benimde ilk deneme olucak ocağı bekliyorımSelamlar ben de ocakta 5. gün embriyosu transferi olacağım cok heyecanlıyım ilk denemem
Kesinliklee çok güzel olurListe mi yapsak kimin kaçıncı gun embrıyosu gebelik pozitif gibi
Ya da daha müsait olan varsa yapabilir mi ben bilmiyorum yapmayı
Bize öyle bir şey yapılmadı o nasıl bir test kiArkadaşlar birşey soracağım benim opu zamanimdan bir gün önce E2 bakıldı o zaman değerim 9583ng/ L çıktı bu değer normali mi
Arkadaşlar birşey soracağım benim opu zamanimdan bir gün önce E2 bakıldı o zaman değerim 9583ng/ L çıktı bu değer normali mi
Çok yumurtanın geliştiğini gösteriyor kaç yumurta toplandı 20 var mıydı. Benimde yüksekti. Zaten yumurtada çok çıkmıştı sonrasında ohss oldumArkadaşlar birşey soracağım benim opu zamanimdan bir gün önce E2 bakıldı o zaman değerim 9583ng/ L çıktı bu değer normali mi
Canım sen ohss olmuşsun sanırım benım degerım 4500 olmuştu bende ohss olmuştumArkadaşlar birşey soracağım benim opu zamanimdan bir gün önce E2 bakıldı o zaman değerim 9583ng/ L çıktı bu değer normali mi
Bende bılmıyorumYa da daha müsait olan varsa yapabilir mi ben bilmiyorum yapmayı
Değerin çok yüksek ohss olursun büyük ihtimal benm 6500 ile 28 yumurta oldu.Arkadaşlar birşey soracağım benim opu zamanimdan bir gün önce E2 bakıldı o zaman değerim 9583ng/ L çıktı bu değer normali mi
Ohss ne demek canım evet 27 yumurtam toplandı Kasım ayıydı ama doktorum beşinci güne gitmekte israr edince dört tane gidebildi üçüncü gün 24 taneydi beşinci gün 4 tane kaldı dedi şimdi iki ay geçti acaba düşmüş müdür değerDeğerin çok yüksek ohss olursun büyük ihtimal benm 6500 ile 28 yumurta oldu.
Bu önceki değerinmiydi şuan geçti sanırım rahim dinlendirilmis öyleyse transfer olunabiliyor e sağlıkla tutunsularOhss ne demek canım evet 27 yumurtam toplandı Kasım ayıydı ama doktorum beşinci güne gitmekte israr edince dört tane gidebildi üçüncü gün 24 taneydi beşinci gün 4 tane kaldı dedi şimdi iki ay geçti acaba düşmüş müdür değer
Ya da daha müsait olan varsa yapabilir mi ben bilmiyorum yapmayı
Nick Name | Dondurulan Yumurta Sayısı | Kaçıncı Gün Embriyosu | Opu Tarihi | Transfer Adeti | Transfer Tarihi | Sonuç |
Gelincik | 7 | 5.gün | 21 Kasım | 2 adet | Ocak ayı içinde | |
Selam ,bende ocakta taransfer olacağım inşallah.Bir tablo yaptım kızlar, bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim isterseniz.
Nick
NameDondurulan Yumurta Sayısı Kaçıncı
Gün EmbriyosuOpu Tarihi Transfer
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde
Nick Name | Dondurulan Yumurta Sayısı | Kaçıncı Gün Embriyosu | Opu Tarihi | Transfer Adeti | Transfer Tarihi | Sonuç |
Gelincik | 7 | 5.gün | 21 Kasım | 2 adet | Ocak ayı içinde | |
Papatyam | 12 | 5. Gün | - | 1 adet | Ocak ayı içinde | |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?