Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhabaaa benimde sanırım Ocak ayının başında gerçekleşecek Kasım ayında opu olmuştu dinlendirme felan derken bu ay tekrar tedaviye başladım. Size bir soru soracağım transfer öncesi yada sonrası dikkat gerektiren bi durum var mı acaba ? Yani yenilecek besinler işte istirahat süresi gibi

Arkadaşlar birşey soracağım benim opu zamanimdan bir gün önce E2 bakıldı o zaman değerim 9583ng/ L çıktı bu değer normali mi

Ben pek dikkat etmiyorum ama ilaçları zamanında içmeniz gerekiyormuş, düzenli beslenmeye çalışıyorum günde üç dört kez ilaç var kahvaltı fln erken etmek gerekiyor

Arkadaşlar birşey soracağım benim opu zamanimdan bir gün önce E2 bakıldı o zaman değerim 9583ng/ L çıktı bu değer normali mi
Çok yumurtanın geliştiğini gösteriyor kaç yumurta toplandı 20 var mıydı. Benimde yüksekti. Zaten yumurtada çok çıkmıştı sonrasında ohss oldum

Değerin çok yüksek ohss olursun büyük ihtimal benm 6500 ile 28 yumurta oldu.
Ohss ne demek canım evet 27 yumurtam toplandı Kasım ayıydı ama doktorum beşinci güne gitmekte israr edince dört tane gidebildi üçüncü gün 24 taneydi beşinci gün 4 tane kaldı dedi şimdi iki ay geçti acaba düşmüş müdür değer

Bu önceki değerinmiydi şuan geçti sanırım rahim dinlendirilmis öyleyse transfer olunabiliyor e sağlıkla tutunsular
Ohss sıvı birikimi iç organlarda fazla yumurtaya bağlı olarak ama bendende hemen hemen böyle toplandı ohss.olmadim

Bir tablo yaptım kızlar, bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim isterseniz.
Nick
Name
Dondurulan Yumurta SayısıKaçıncı
Gün Embriyosu
Opu Tarihi
Transfer
Adeti
Transfer
Tarihi
Sonuç
Gelincik75.gün21 Kasım2 adetOcak ayı içinde

Selam ,bende ocakta taransfer olacağım inşallah.
tek embriyo transfer edilecek..
5Aa.. 12dondurulmusum var
2adet bekledim..

Güncel tablomuz 2023 şanslı gelsin bize , Sağlıklı ve hayırlı bebişlerle

Nick
Name
Dondurulan Yumurta SayısıKaçıncı
Gün Embriyosu
Opu TarihiTransfer
Adeti
Transfer
Tarihi
Sonuç
Gelincik75.gün21 Kasım2 adetOcak ayı içinde
Papatyam125. Gün-1 adetOcak ayı içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…