- 14 Temmuz 2021
- 109
- 81
- 28
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Selam canm ilkinin tutmamasinda bir sebep yoktu. Her sey duzgundu doktorum hatta baya umutluydu oncesinde hormon testleri yapildi rahim kontrol edildi. Gen testi disinda herseyi yaptik ama olmadi. Doktorumun dedigi seyde hersey duzgun olsa bile yuzde elli sansi var dedi . Simdide ilaclarda hicbir degisiklik yapmadan tekrar deniyoruz bakalm. Transferde tek zorlandigim sey idrari tutma konusu. Catlicaktim artik. Uyutulmadan yapildi o kadar aci veren birsey degil cunku :))Slm cnm ilki neden tutmadı acaba doktorun bir şey demedi mi birde transfer nasıldı ağrısı fln oldu mu uyutulmadan yapılan bir işlemmis galiba
İnşSelam canm ilkinin tutmamasinda bir sebep yoktu. Her sey duzgundu doktorum hatta baya umutluydu oncesinde hormon testleri yapildi rahim kontrol edildi. Gen testi disinda herseyi yaptik ama olmadi. Doktorumun dedigi seyde hersey duzgun olsa bile yuzde elli sansi var dedi . Simdide ilaclarda hicbir degisiklik yapmadan tekrar deniyoruz bakalm. Transferde tek zorlandigim sey idrari tutma konusu. Catlicaktim artik. Uyutulmadan yapildi o kadar aci veren birsey degil cunku :))
bu defa güzel sonuçlanir .Bende heyecanla bekliyorum umutluyum inşSelam canm ilkinin tutmamasinda bir sebep yoktu. Her sey duzgundu doktorum hatta baya umutluydu oncesinde hormon testleri yapildi rahim kontrol edildi. Gen testi disinda herseyi yaptik ama olmadi. Doktorumun dedigi seyde hersey duzgun olsa bile yuzde elli sansi var dedi . Simdide ilaclarda hicbir degisiklik yapmadan tekrar deniyoruz bakalm. Transferde tek zorlandigim sey idrari tutma konusu. Catlicaktim artik. Uyutulmadan yapildi o kadar aci veren birsey degil cunku :))
Merhaba,Bende kullandım bunları hiç böyle bir etki olmadı üşütmüş fln olabilirsin dikkat et tam hastalık mevsimiMerhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?
Amin canim insİnş
bu defa güzel sonuçlanir .Bende heyecanla bekliyorum umutluyum inşdualarımızı kabul etsin Rabbim bizde anneliği tadalim
canım sen hasta olmayasın?Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?
Rabbım saglıkla ıkıncı transferde nasıp etsın canım ınsallahh..Kızlar ben de ekim de opu oldum donduruldu kadım da ilk transferimi oldum ama dün kalbi gözükmediği için düşük olacak boş gebelik çıktı ocakta transfer olacağım inşallah önce bir hsg çekilecek sorun çıkmazsa transfer olacak şimdi düşük için regli bekliyorum
Sağol canım inşallah yeni yol hepimize şanslı gelirRabbım saglıkla ıkıncı transferde nasıp etsın canım ınsallahh..
gecmıs olsun cok
Liste mi yapsak kimin kaçıncı gun embrıyosu gebelik pozitif gibiMerhabalar ben geçen ay opu oldum ve embriyolarim donduruldu. Ocak ayında nakil olunacak. Embriyo dondurma ve rahim dinlendirme olan Ocak ayında nakil olacak olan arkadaşlar var mı acaba
Bende Allah izin verirse Ocak ayında transfer olucam inşallah hepimiz pozitif sonuç alırızMerhabalar ben geçen ay opu oldum ve embriyolarim donduruldu. Ocak ayında nakil olunacak. Embriyo dondurma ve rahim dinlendirme olan Ocak ayında nakil olacak olan arkadaşlar var mı acaba
Liste mi yapsak kimin kaçıncı gun embrıyosu gebelik pozitif gibi
Evet en azından kimin hangi gun transfer olacagıda gorulurBencede bir liste olursa takip daha kolay olur
Amin canim inskac tane embriyon var ka
inci gün embriyosu
4embriyom var beşinci gün embriyosu 2tane tranfer olacak inş sorunsuz geçerAmin canim inskac tane embriyon var kacinci gun embriyosu?
4embriyom var beşinci gün embriyosu 2tane tranfer olacak inş sorunsuz geçeron gün kaldı
Ins4embriyom var beşinci gün embriyosu 2tane tranfer olacak inş sorunsuz geçeron gün kaldı
İnş kızlar hepimizin rahat ve sorunsuz geçer şu an ne ilaçlar kullanıyorsunuz benim estrofem şu an diğerlerine ay sonunda basliyacakmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?