Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

5. Sene 4. Deneme nasıl bekleyeceğim nasıl sabredeceğim ben artık alıştım bana cok normal bişey miş gibi geliyor
Yani evet zamanla alisiyorsun benim de 5.Sene 3 .denememBazı iğneler ilaçlar ağır geliyor ya ben zorlanıyorum biraz ağrım ara ara oluyor bugün biraz daha fazla sanki geçer diye düşünüyorum ama benim hiç kanamam olmadı

Senin test gününde 12 ocak mi. Nasil geciyor neler yapiyorsun
Benim 11 yazmışlar o gün gidip vereceğim. Bişey yapmıyorum ilk 3 gün daha dikkatliydim de artık saldım yani bi yerden sonra sıkıyor artık. Evdeyim ama hiç çıkmadım yani benim evim de asansör yok merdiven çıkmak istemedim gene de. Ama ev hali yani eğildiğim zaman da oluyo oturuyorum kalkıyorum sadece uzanmıyorum. bu şekilde sizin nasıl geçiyor

Benimde test günüm 19 da gidip vericem dün transfer oldum daha erken bı kaç gün bende yatip dinlenicem ondan sonra oturmaya başladım artık benimde evimde yok asansör merdiven var .Ama bana annem bakicam orada da yok asansör nasıl cikicam diye düşünüyorum.Ama eğilmek ağır kaldırmak asla yok dedi dikkat ediceksin dedi

Yavaş yavaş çıkmayı denersiniz. Yani bende ilk gün öyle yaptım yavaşça
Çıktım. Ama açıkçası şey düşünüyorum ne kadar sakınırsak o kadar çöp batabilir biraz akışına bırakmak istiyorum Allah’ın takdiri artık

Kaynanamlar illa gelicekmis kızlar esim hastane işlerimiz var diyeyim diyor ama bu sefer herkes ogrenicek nabicam ya bilmiyorum öyle desekte gelelim nolcak diyecekler yine..
Her iki türlü de öğrenecekler tedavi var gelmeyin demek mantıklı sanki, ben olsam öyle derdim daha doğrusu,çünkü benimkiler hizmet beklerlerdi, ama sana yardımcı oluyorlarsa ne âlâ

Her iki türlü de öğrenecekler tedavi var gelmeyin demek mantıklı sanki, ben olsam öyle derdim daha doğrusu,çünkü benimkiler hizmet beklerlerdi, ama sana yardımcı oluyorlarsa ne âlâ
Ya tam olarak ne olduğunu söylemem işte canım eşime transferi iptal edelim diyorum oda kızıyor bu sefer. Yani tam transfer olcam gelicekler ve 10 gün kalırlar düşünsene hizmet vs mecbur olucak iğne var sürekli gidip gelme olucak yani çok saçma oldu bu durum strese girdim şuan bı suru.. eşimde sanki benm ailem geliyormus gibi bana hayiflaniyor.

Son düzenleme:
Kaynanamlar illa gelicekmis kızlar esim hastane işlerimiz var diyeyim diyor ama bu sefer herkes ogrenicek nabicam ya bilmiyorum öyle desekte gelelim nolcak diyecekler yine.. stresime stres eklendi resmen.
Salgın var gelmeyin diye bahane bulamaz mı eşiniz. Hastalıkla yalan olmaz hani siz hasta olduğunuzu felan söylemeyin de. Hani böyle çevre kötü salgın var size de bulaşır felan Allah muhafaza diye konuşsa mesela covidden daha kötüymüş felan siye en azından bi kaç hafta daha ertelenebilirse

Aynen canım öyle tabiki inşallah güzel haber alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…