- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.161
Yani evet zamanla alisiyorsun benim de 5.Sene 3 .denemem5. Sene 4. Deneme nasıl bekleyeceğim nasıl sabredeceğimben artık alıştım bana cok normal bişey miş gibi geliyor
Aynen vala inşallah bu sene güzel haberler alarak geçer hepimiz içinOo başlayanlar çok bakalım nasıl olcak benm gibi başlamakla bitirmek arasında olanalr yokmu
Benim 11 yazmışlar o gün gidip vereceğim. Bişey yapmıyorum ilk 3 gün daha dikkatliydim de artık saldım yani bi yerden sonra sıkıyor artık. Evdeyim ama hiç çıkmadım yani benim evim de asansör yok merdiven çıkmak istemedim gene de. Ama ev hali yani eğildiğim zaman da oluyo oturuyorum kalkıyorum sadece uzanmıyorum. bu şekildeSenin test gününde 12 ocak mi. Nasil geciyor neler yapiyorsun
Benimde test günüm 19 da gidip vericem dün transfer oldum daha erken bı kaç gün bende yatip dinlenicem ondan sonra oturmaya başladım artıkBenim 11 yazmışlar o gün gidip vereceğim. Bişey yapmıyorum ilk 3 gün daha dikkatliydim de artık saldım yani bi yerden sonra sıkıyor artık. Evdeyim ama hiç çıkmadım yani benim evim de asansör yok merdiven çıkmak istemedim gene de. Ama ev hali yani eğildiğim zaman da oluyo oturuyorum kalkıyorum sadece uzanmıyorum. bu şekildesizin nasıl geçiyor
Yavaş yavaş çıkmayı denersiniz. Yani bende ilk gün öyle yaptım yavaşçaBenimde test günüm 19 da gidip vericem dün transfer oldum daha erken bı kaç gün bende yatip dinlenicem ondan sonra oturmaya başladım artıkbenimde evimde yok asansör merdiven var .Ama bana annem bakicam orada da yok asansör nasıl cikicam diye düşünüyorum.Ama eğilmek ağır kaldırmak asla yok dedi dikkat ediceksin dedi
Şuan hastahanedeyim bekliyorum canım doktor işlemdeİnşAllah canım hayırlısıyla pazatesi giderim ilk muayneye. Sen muayne oldun mu ilaç başladı mı
Benim tutan denemelerim de lekelenmem oluyor du.Yani evet zamanla alisiyorsun benim de 5.Sene 3 .denememBazı iğneler ilaçlar ağır geliyor ya ben zorlanıyorum biraz ağrım ara ara oluyor bugün biraz daha fazla sanki geçer diye düşünüyorum ama benim hiç kanamam olmadı
Haber edersin canımŞuan hastahanedeyim bekliyorum canım doktor işlemde
Aynen bende de yok maalesef karnım acıyo sadece iğnelerden. Başka da bişeyim yok iyi mi kötü mü bilmiyorum. Yok ya 5. Günde de zor çıkar iğne etkisi felan diyorlar aldatabilir.
Benimde 14ocak test tarihi şimdilik erken yapmaya niyetim yok inşallahama haftayı doldurunca da kurtlanmam inşallah
Daha 7 gün var azıcık daha bekle bencede cnmBenimde 14ocak test tarihi şimdilik erken yapmaya niyetim yok inşallahama haftayı doldurunca da kurtlanmam inşallah
Ayy evet var daha ya en iyisi kurtlarımı oyalayayım benDaha 7 gün var azıcık daha bekle bencede cnm
Her iki türlü de öğrenecekler tedavi var gelmeyin demek mantıklı sanki, ben olsam öyle derdim daha doğrusu,çünkü benimkiler hizmet beklerlerdi, ama sana yardımcı oluyorlarsa ne âlâKaynanamlar illa gelicekmis kızlar esim hastane işlerimiz var diyeyim diyor ama bu sefer herkes ogrenicek nabicam ya bilmiyorumöyle desekte gelelim nolcak diyecekler yine..
Ya tam olarak ne olduğunu söylemem işte canım eşime transferi iptal edelim diyorum oda kızıyor bu sefer. Yani tam transfer olcam gelicekler ve 10 gün kalırlar düşünsene hizmet vs mecbur olucak iğne var sürekli gidip gelme olucak yani çok saçma oldu bu durum strese girdim şuan bı suru.. eşimde sanki benm ailem geliyormus gibi bana hayiflaniyor.Her iki türlü de öğrenecekler tedavi var gelmeyin demek mantıklı sanki, ben olsam öyle derdim daha doğrusu,çünkü benimkiler hizmet beklerlerdi, ama sana yardımcı oluyorlarsa ne âlâ
Salgın var gelmeyin diye bahane bulamaz mı eşiniz. Hastalıkla yalan olmaz hani siz hasta olduğunuzu felan söylemeyin de. Hani böyle çevre kötü salgın var size de bulaşır felan Allah muhafaza diye konuşsa mesela covidden daha kötüymüş felan siye en azından bi kaç hafta daha ertelenebilirseKaynanamlar illa gelicekmis kızlar esim hastane işlerimiz var diyeyim diyor ama bu sefer herkes ogrenicek nabicam ya bilmiyorumöyle desekte gelelim nolcak diyecekler yine.. stresime stres eklendi resmen.
Aynen canım öyle tabiki inşallah güzel haber alırızYavaş yavaş çıkmayı denersiniz. Yani bende ilk gün öyle yaptım yavaşça
Çıktım. Ama açıkçası şey düşünüyorum ne kadar sakınırsak o kadar çöp batabilir biraz akışına bırakmak istiyorumAllah’ın takdiri artık
BEnimde ilk denememde tuttu ama 2 yine yoktu ne lekelenme ne kanama bu 3 dede olmadı anlamadım inşallah tutar bu seferBenim tutan denemelerim de lekelenmem oluyor du.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?