Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bugün yine konuştuk hava kötü 2 vesait nasıl degisceksiniz zor olucak filan diye yok kararlilar 3 kişi gelicekler. Gelmeyin nasil diyelim hayır tamam süreci de geçtim sürekli iğne vurulmaya etmeye bahane nasıl turetcem ben bilmiyorum yılan hikayesine döndü benm iş gene..

Stres yok stres Nooo... Transfer ertelemekte mantıklı aslında, Geldiklerinde daha çok strese gireceksen eğer. Bilemedim canım Allah kolaylaştırsın şimdiden strese girme

Stres yok stres Nooo... Transfer ertelemekte mantıklı aslında, Geldiklerinde daha çok strese gireceksen eğer. Bilemedim canım Allah kolaylaştırsın şimdiden strese girme
Benm herif iptal edersem yüzüme bakmaz ne olucaksa olsun nabalim yan gelip yatmak yok bize demekki tutmassa suçlu kişi eşim olucak

Yani bilmiyorum her ailenin iletişimi farklıdır ama eşiniz ikna edebilirse gözlerini hastalıkla salgınla korkutup Yani bence de iğne işi zor bide hizmet etmesi çok zor tam tersi onlar etmesi laızm onlar da anlamazlar bide 3 kişinin yükü yemesi içmesi çok sıkıntı. Eşiniz biraz bastırsın şuanda işim yoğun felan dese

Saklarsan öyle olur işte

Yok canım o şekilde hicbir şekilde bahane sökmez bize. Ayarlamış onlar eşimin eniştesi getircekmiş. Bide bunların misafirleri olucak bana gelen tek onla kalsa neysede..

Süreci biliyorlar mı? Ben hastanede tanıdıklara hatta kendi aileme hormon tedavisi görüyorum demiştim aşılama yaptırdığım zaman, değerlerimi düzenleme aşaması demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…