- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.181
Bugün yine konuştuk hava kötü 2 vesait nasıl degisceksiniz zor olucak filan diye yok kararlilar 3 kişi gelicekler. Gelmeyin nasil diyelim hayır tamam süreci de geçtim sürekli iğne vurulmaya etmeye bahane nasıl turetcem ben bilmiyorum yılan hikayesine döndü benm iş gene..Salgın var gelmeyin diye bahane bulamaz mı eşiniz. Hastalıkla yalan olmaz hani siz hasta olduğunuzu felan söylemeyin de. Hani böyle çevre kötü salgın var size de bulaşır felan Allah muhafaza diye konuşsa mesela covidden daha kötüymüş felan siye en azından bi kaç hafta daha ertelenebilirse
Stres yok stres Nooo... Transfer ertelemekte mantıklı aslında, Geldiklerinde daha çok strese gireceksen eğer. Bilemedim canım Allah kolaylaştırsın şimdiden strese girmeYa tam olarak ne olduğunu söylemem işte canım eşime transferi iptal edelim diyorum oda kızıyor bu sefer. Yani tam transfer olcam gelicekler ve 10 gün kalırlar düşünsene hizmet vs mecbur olucak iğne var sürekli gidip gelme olucak yani çok saçma oldu bu durum strese girdim şuan bı suru.. off eşimde sanki benm ailem geliyormus gibi bana kızıyor hayır benim suçum ne yani..
Benm herif iptal edersem yüzüme bakmazStres yok stres Nooo... Transfer ertelemekte mantıklı aslında, Geldiklerinde daha çok strese gireceksen eğer. Bilemedim canım Allah kolaylaştırsın şimdiden strese girme
Tamam canmHaber edersin canım
Yani bilmiyorum her ailenin iletişimi farklıdır ama eşiniz ikna edebilirse gözlerini hastalıkla salgınla korkutupBugün yine konuştuk hava kötü 2 vesait nasıl degisceksiniz zor olucak filan diye yok kararlilar 3 kişi gelicekler. Gelmeyin nasil diyelim hayır tamam süreci de geçtim sürekli iğne vurulmaya etmeye bahane nasıl turetcem ben
Herkeste aynı olmuyor canım inşallah tutar inşallahBEnimde ilk denememde tuttu ama 2 yine yoktu ne lekelenme ne kanama bu 3 dede olmadı anlamadım inşallah tutar bu sefer
Saklarsan öyle olur işteBugün yine konuştuk hava kötü 2 vesait nasıl degisceksiniz zor olucak filan diye yok kararlilar 3 kişi gelicekler. Gelmeyin nasil diyelim hayır tamam süreci de geçtim sürekli iğne vurulmaya etmeye bahane nasıl turetcem ben bilmiyorum yılan hikayesine döndü benm iş gene..
Yok canım o şekilde hicbir şekilde bahane sökmez bize. Ayarlamış onlar eşimin eniştesi getircekmiş. Bide bunların misafirleri olucak bana gelen tek onla kalsa neysede..Yani bilmiyorum her ailenin iletişimi farklıdır ama eşiniz ikna edebilirse gözlerini hastalıkla salgınla korkutupYani bence de iğne işi zor bide hizmet etmesi çok zor tam tersi onlar etmesi laızm onlar da anlamazlar bide 3 kişinin yükü yemesi içmesi çok sıkıntı. Eşiniz biraz bastırsın şuanda işim yoğun felan dese
Süreci biliyorlar mı? Ben hastanede tanıdıklara hatta kendi aileme hormon tedavisi görüyorum demiştim aşılama yaptırdığım zaman, değerlerimi düzenleme aşaması demiştim.Bugün yine konuştuk hava kötü 2 vesait nasıl degisceksiniz zor olucak filan diye yok kararlilar 3 kişi gelicekler. Gelmeyin nasil diyelim hayır tamam süreci de geçtim sürekli iğne vurulmaya etmeye bahane nasıl turetcem ben bilmiyorum yılan hikayesine döndü benm iş gene..
Karamel keşke saklamasam canimSaklarsan öyle olur işte
O zaman Allah yardımcınız olsun.Yok canım o şekilde hicbir şekilde bahane sökmez bize. Ayarlamış onlar eşimin eniştesi getircekmiş. Bide bunların misafirleri olucak bana gelen tek onla kalsa neysede..
Bencede tüp bebek tedavisi görüyorum desen direk daha iyi olur ama tabiki sen aikeni taniyosan bilemedim şimdiKaramel keşke saklamasam canimbunca skntiya girmesem onlara bunu söylemem hayatımdaki en son iş benm basım patlar sora yine..
O zaman içini ferah tut, seçeneği sunmuşsun.Benm herif iptal edersem yüzüme bakmazne olucaksa olsun nabalim yan gelip yatmak yok bize demekki tutmassa suçlu kişi eşim olucak
Sağol canım 3 düşük yaptım sürece dair korkularım olmasa ama işte bundan stresimO zaman Allah yardımcınız olsun.Belki daha iyi olur kafanız meşgul olur felan çabuk geçer günleriniz.
Hayır paparayi ben yiyorum sanki sürece limonu ben sıktımO zaman içini ferah tut, seçeneği sunmuşsun.
Haklısınız neyse stres yapmayın inşallah güzel geçer günleriniz.Sağol canım 3 düşük yaptım sürece dair korkularım olmasa ama işte bundan stresim
Bende 1 tane düşük yaptım ama benimde korkularım vae biri de tutmadi boş gebelik oldu Zor süreçSağol canım 3 düşük yaptım sürece dair korkularım olmasa ama işte bundan stresim
Onu demeyeyim de ne dersem diyeyim xBencede tüp bebek tedavisi görüyorum desen direk daha iyi olur ama tabiki sen aikeni taniyosan bilemedim şimdi
Hahaha Allah seni napsin kızOnu demeyeyim de ne dersem diyeyim x
İnşallah canm ne diyim benm şansim bu zatenHaklısınız neyse stres yapmayın inşallah güzel geçer günleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?