- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.201
Hayırlısı olsun neyse kısmet herşey bakalım basinizi sisirdimBende 1 tane düşük yaptım ama benimde korkularım vae biri de tutmadi boş gebelik oldu Zor süreç
Öyle ama tüp bebek diyince uzaya firliyoruz zannediyor milletHahaha Allah seni napsin kızhayırlı artik canim
Yok ya EstağfirullahHayırlısı olsun neyse kısmet herşey bakalım basinizi sisirdim
Amin canım olur mu öyle şey burda hepimiz aynıyız değişiklik iyi oluyor birbirimize arkadaş oluyiruz güzel oluyorHayırlısı olsun neyse kısmet herşey bakalım basinizi sisirdim
Sen başladınmı muayene oldunmu canımİnşallah canım benim
Niye ki artık her yerde bu şekilde yani ben kendi aileme eşimin ailesine söyledim mesela tüp bebek olarak ama bizde yumurta Donasyonu yaptirdik .Onlar o şekilde biliyor ki zaten tüp bebekten farkı da yokÖyle ama tüp bebek diyince uzaya firliyoruz zannediyor millet
Öyle canm bende hicbiyere yazamadigim için buraya içimi dökmek istedimAmin canım olur mu öyle şey burda hepimiz aynıyız değişiklik iyi oluyor birbirimize arkadaş oluyiruz güzel oluyor
İyi geciyor, bugun 5.gün dolacak. Allaha teslim oldum, her seyin en güzelini o bilir. İns Saglikla sihhatle hayirla kolaylikla pozitif alip kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.. çok ilacim yok benim dondurulmus transfer oldum. Doktor adet ile birlikte femara kullandirdi, iki tane folikül büyüdü sonra çatlatma ignesi vurdurdu, o salgıdan faydalanicaz dedi, fazladan ilaç kullandirmiycam dedi. Estrofeme trasnfer sonrasi iki seklinde hemen baslatti. Gün icinde sabah aksam ac karna estrofem var folic 1var,günde 1 tane prolutex vuruyorum göbekten,gece yatmadan da progesyan kapsül kullaniyorum, ilaclardan yana rahatim. Önce Rabbime sonra Doktoruma güveniyorum. Yillardir bu işin icindeyim duymadigim prosedürü uyguladi bu kez. Allah ol desin olsun insBenim 11 yazmışlar o gün gidip vereceğim. Bişey yapmıyorum ilk 3 gün daha dikkatliydim de artık saldım yani bi yerden sonra sıkıyor artık. Evdeyim ama hiç çıkmadım yani benim evim de asansör yok merdiven çıkmak istemedim gene de. Ama ev hali yani eğildiğim zaman da oluyo oturuyorum kalkıyorum sadece uzanmıyorum. bu şekildesizin nasıl geçiyor
İyi yapmışsın canım streste atıyorsun hem güzel site bence bazı şeyleri de öğreniyorsun bilmediklerini öğreniyorsunÖyle canm bende hicbiyere yazamadigim için buraya içimi dökmek istedim
Korona olduk gelmeyin diyinKaynanamlar illa gelicekmis kızlar esim hastane işlerimiz var diyeyim diyor ama bu sefer herkes ogrenicek nabicam ya bilmiyorumöyle desekte gelelim nolcak diyecekler yine.. stresime stres eklendi resmen.
Benim öyle bir sorunum olmadı çatlatma iğnesi hiç kullanmadim ama ilaçların hepsini kullanıyorum baya da fazla ilaçlarım ignem var Allah yardım etsin inşallah pozitifi görürüzİyi geciyor, bugun 5.gün dolacak. Allaha teslim oldum, her seyin en güzelini o bilir. İns Saglikla sihhatle hayirla kolaylikla pozitif alip kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.. çok ilacim yok benim dondurulmus transfer oldum. Doktor adet ile birlikte femara kullandirdi, iki tane folikül büyüdü sonra çatlatma ignesi vurdurdu, o salgıdan faydalanicaz dedi, fazladan ilaç kullandirmiycam dedi. Estrofeme trasnfer sonrasi iki seklinde hemen baslatti. Gün icinde sabah aksam ac karna estrofem var folic 1var,günde 1 tane prolutex vuruyorum göbekten,gece yatmadan da progesyan kapsül kullaniyorum, ilaclardan yana rahatim. Önce Rabbime sonra Doktoruma güveniyorum. Yillardir bu işin icindeyim duymadigim prosedürü uyguladi bu kez. Allah ol desin olsun ins
Bende çok ilaç kullanmadım transfer için dediğiniz gibi doğal siklus denilen bi yöntemle hazırladılar. İşte doğal şekilde yumurtalar büyüdü benimde çatlatma iğnesi oldum sadece transfer gününe kadar prednol ve bi antibiyotik ve progeteron için iğne fitil kullandım transferİyi geciyor, bugun 5.gün dolacak. Allaha teslim oldum, her seyin en güzelini o bilir. İns Saglikla sihhatle hayirla kolaylikla pozitif alip kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.. çok ilacim yok benim dondurulmus transfer oldum. Doktor adet ile birlikte femara kullandirdi, iki tane folikül büyüdü sonra çatlatma ignesi vurdurdu, o salgıdan faydalanicaz dedi, fazladan ilaç kullandirmiycam dedi. Estrofeme trasnfer sonrasi iki seklinde hemen baslatti. Gün icinde sabah aksam ac karna estrofem var folic 1var,günde 1 tane prolutex vuruyorum göbekten,gece yatmadan da progesyan kapsül kullaniyorum, ilaclardan yana rahatim. Önce Rabbime sonra Doktoruma güveniyorum. Yillardir bu işin icindeyim duymadigim prosedürü uyguladi bu kez. Allah ol desin olsun ins
Hahaha yok ya bence yalana gerek yok çok uzun kalmazlarsa bırak gelsinler ve kendini kötü hossediyorsan bilemem de en azından aradan çıkar rahatsızım hastayım dersinKorona olduk gelmeyin diyin
Amin canım inşallahBende çok ilaç kullanmadım transfer için dediğiniz gibi doğal siklus denilen bi yöntemle hazırladılar. İşte doğal şekilde yumurtalar büyüdü benimde çatlatma iğnesi oldum sadece transfer gününe kadar prednol ve bi antibiyotik ve progeteron için iğne fitil kullandım transfer
Sonrası da sadece progesteron için iğne ve fitil kaldı bide folik asit işte o kadar.
Dediğiniz gibi rabbim ol derse olur hepiöiz
İçin hayırlısı hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı sıhhatli tutunmalar gebelikler nasip etsin inşaalllahh
Evet canım, gecikme olabilir dedi.Doktoruna söyledin mi canım
Uzaktan arkadaşlarımız gelecek 10 gün kadar onlar gidincede siz gelirsiniz diyinKaynanamlar illa gelicekmis kızlar esim hastane işlerimiz var diyeyim diyor ama bu sefer herkes ogrenicek nabicam ya bilmiyorumöyle desekte gelelim nolcak diyecekler yine.. stresime stres eklendi resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?