Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Öyle ama tüp bebek diyince uzaya firliyoruz zannediyor millet
Niye ki artık her yerde bu şekilde yani ben kendi aileme eşimin ailesine söyledim mesela tüp bebek olarak ama bizde yumurta Donasyonu yaptirdik .Onlar o şekilde biliyor ki zaten tüp bebekten farkı da yok

İyi geciyor, bugun 5.gün dolacak. Allaha teslim oldum, her seyin en güzelini o bilir. İns Saglikla sihhatle hayirla kolaylikla pozitif alip kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.. çok ilacim yok benim dondurulmus transfer oldum. Doktor adet ile birlikte femara kullandirdi, iki tane folikül büyüdü sonra çatlatma ignesi vurdurdu, o salgıdan faydalanicaz dedi, fazladan ilaç kullandirmiycam dedi. Estrofeme trasnfer sonrasi iki seklinde hemen baslatti. Gün icinde sabah aksam ac karna estrofem var folic 1var,günde 1 tane prolutex vuruyorum göbekten,gece yatmadan da progesyan kapsül kullaniyorum, ilaclardan yana rahatim. Önce Rabbime sonra Doktoruma güveniyorum. Yillardir bu işin icindeyim duymadigim prosedürü uyguladi bu kez. Allah ol desin olsun ins

Kaynanamlar illa gelicekmis kızlar esim hastane işlerimiz var diyeyim diyor ama bu sefer herkes ogrenicek nabicam ya bilmiyorum öyle desekte gelelim nolcak diyecekler yine.. stresime stres eklendi resmen.
Korona olduk gelmeyin diyin

Benim öyle bir sorunum olmadı çatlatma iğnesi hiç kullanmadim ama ilaçların hepsini kullanıyorum baya da fazla ilaçlarım ignem var Allah yardım etsin inşallah pozitifi görürüz

Bende çok ilaç kullanmadım transfer için dediğiniz gibi doğal siklus denilen bi yöntemle hazırladılar. İşte doğal şekilde yumurtalar büyüdü benimde çatlatma iğnesi oldum sadece transfer gününe kadar prednol ve bi antibiyotik ve progeteron için iğne fitil kullandım transfer
Sonrası da sadece progesteron için iğne ve fitil kaldı bide folik asit işte o kadar.
Dediğiniz gibi rabbim ol derse olur hepiöiz
İçin hayırlısı hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı sıhhatli tutunmalar gebelikler nasip etsin inşaalllahh

Amin canım inşallah

Kaynanamlar illa gelicekmis kızlar esim hastane işlerimiz var diyeyim diyor ama bu sefer herkes ogrenicek nabicam ya bilmiyorum öyle desekte gelelim nolcak diyecekler yine.. stresime stres eklendi resmen.
Uzaktan arkadaşlarımız gelecek 10 gün kadar onlar gidincede siz gelirsiniz diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…