- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.221
2 ocakta oldum, henüz bir belirti olabilecegini düşünmüyorum. Cünkü çok yenidir belki labaratuvar sonucuyla görülebilir, fiziksel tepkimeye ihtimal veremiyorumTransfer olan arkadaşlarım neler hissediyorsununuz bir belirti var mı
Transferden sonra strese gircek arkadaş ya birde dinlenmesi gereken dönemde çok yorulacaksa diye şeyttim ama tabi bir bahaneHahaha yok ya bence yalana gerek yok çok uzun kalmazlarsa bırak gelsinler ve kendini kötü hossediyorsan bilemem de en azından aradan çıkar rahatsızım hastayım dersin
Yoook vallahiiiiTransfer olan arkadaşlarım neler hissediyorsununuz bir belirti var mı
Çok geç test istemiş sizin doktor bizim doktor 10 gün sonra çağırıyorBenimde 14ocak test tarihi şimdilik erken yapmaya niyetim yok inşallahama haftayı doldurunca da kurtlanmam inşallah
Dedim onuda ama yok biz daha mı onemsizi dediUzaktan arkadaşlarımız gelecek 10 gün kadar onlar gidincede siz gelirsiniz diyin
Hahaha yok ya bence yalana gerek yok çok uzun kalmazlarsa bırak gelsinler ve kendini kötü hossediyorsan bilemem de en azından aradan çıkar rahatsızım hastayım dersin
Uzaktan arkadaşlarımız gelecek 10 gün kadar onlar gidincede siz gelirsiniz diyin
Yok canm gelicekler 10 gün iş güç esirgemeden geçiricem süreci kısmet böyle artık yapicak birşey yok bu bahaneler daha işlemez benm kaynanam kafaya gelmeyi koyduysa gelir.Korona olduk gelmeyin diyin
Şu an ne iğnesi kullanıyorsun cnm benim hastanede proluton yapıldı sadece kalçadan pztesi yapılacak birde5.gün öğrenen baya var aslında ama çıkmama ihtimalide var tabi 7.gün fln yapılabilir
Bi belirtin var mı ya bende pek bişey yok gibi çok arada kasık ağrısı oluyo ama ilaçlardan bence karnım iğnelerden acıyo zaten başkada bişey yok bende
O zaman keşke biz gidiyoruz deseydinizDedim onuda ama yok biz daha mı onemsizi dedi
Yok canm gelicekler 10 gün iş güç esirgemeden geçiricem süreci kısmet böyle artık yapicak birşey yok bu bahaneler daha işlemez benm kaynanam kafaya gelmeyi koyduysa gelir.
Benimde sadece progestan fitil ve folik asit var başka vermedi bilemedimBende çok ilaç kullanmadım transfer için dediğiniz gibi doğal siklus denilen bi yöntemle hazırladılar. İşte doğal şekilde yumurtalar büyüdü benimde çatlatma iğnesi oldum sadece transfer gününe kadar prednol ve bi antibiyotik ve progeteron için iğne fitil kullandım transfer
Sonrası da sadece progesteron için iğne ve fitil kaldı bide folik asit işte o kadar.
Dediğiniz gibi rabbim ol derse olur hepiöiz
İçin hayırlısı hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı sıhhatli tutunmalar gebelikler nasip etsin inşaalllahh
Düştüğümuz hallere bak vallahi hiç sevmiyorum böyle durumları yok yere yalan söylemeyi ama buna mecbur ketum olgun bir kaynanam olsa bende mecbur kalmasam.O zaman keşke biz gidiyoruz deseydinizönceden planladık falan
Ama geçmiş artık
Daha ben yalanını yarın söyleyeceğim bakalım nasıl ilerleyecek
On gün oluyor benimde, transfer 4ocaktı 14ünde gel dediÇok geç test istemiş sizin doktor bizim doktor 10 gün sonra çağırıyor
O zaman akışına bırak canım kendini faZla yormadan dikkat ederek devam et. Bakarsın böylesi daha iyi geçer günler transferi düşünmedenDedim onuda ama yok biz daha mı onemsizi dedi
Yok canm gelicekler 10 gün iş güç esirgemeden geçiricem süreci kısmet böyle artık yapicak birşey yok bu bahaneler daha işlemez benm kaynanam kafaya gelmeyi koyduysa gelir.
Bilmiyorum canim belkideO zaman akışına bırak canım kendini faZla yormadan dikkat ederek devam et. Bakarsın böylesi daha iyi geçer günler transferi düşünmeden
Of ya keşke öyle olmasaydıKaramel keşke saklamasam canimbunca skntiya girmesem onlara bunu söylemem hayatımdaki en son iş benm basım patlar sora yine..
Yok yok hiç olumsuzu düşünmeyelim sen ilk 3 gün dikkat etmeye bak sadece sonra rutine devam edersin çok ağır iş yapmadan. Birşey olmaz Allahın izniyleBilmiyorum canm olumsuz olursa eşime bı tık suç atabilrim ama o stresle
Evet canım muayene mi oldum ilaçlara başladımSen başladınmı muayene oldunmu canım
3.gün doldu ilaç yen etkisi var başka da bişey yokTransfer olan arkadaşlarım neler hissediyorsununuz bir belirti var mı
Misafir gelicekse ben ve ağırdan almak çok zor bı durum:) inşallah ilk 3 günüme denk gelmez bari. Rahim kalınlığı istediği gibi çıkmadı bise pazartesi belli olcak transfer olcakmiyim bide o var canm zaten bakalım kısmetYok yok hiç olumsuzu düşünmeyelim sen ilk 3 gün dikkat etmeye bak sadece sonra rutine devam edersin çok ağır iş yapmadan. Birşey olmaz Allahın izniyle
Amin canim.anbiyotik ne verdiBende çok ilaç kullanmadım transfer için dediğiniz gibi doğal siklus denilen bi yöntemle hazırladılar. İşte doğal şekilde yumurtalar büyüdü benimde çatlatma iğnesi oldum sadece transfer gününe kadar prednol ve bi antibiyotik ve progeteron için iğne fitil kullandım transfer
Sonrası da sadece progesteron için iğne ve fitil kaldı bide folik asit işte o kadar.
Dediğiniz gibi rabbim ol derse olur hepiöiz
İçin hayırlısı hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı sıhhatli tutunmalar gebelikler nasip etsin inşaalllahh
Şu an ne iğnesi kullanıyorsun cnm benim hastanede proluton yapıldı sadece kalçadan pztesi yapılacak birde
Ayak uyduracak mi göreceğiz daha belli değilDüştüğümuz hallere bak vallahi hiç sevmiyorum böyle durumları yok yere yalan söylemeyi ama buna mecbur ketum olgun bir kaynanam olsa bende mecbur kalmasam.
Seninkiler biraz daha sana ayak uyduruyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?