- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.241
19 Ocak okumuşum pardon canımOn gün oluyor benimde, transfer 4ocaktı 14ünde gel dedi
Gayet normal ya daha ne versinler kiBenimde sadece progestan fitil ve folik asit var başka vermedi bilemedim
Monodoks vermişti transfer öncesi 4 gün o da operasyon sırasında sanırım herhangi bi enfeksiyon vs olmasın diye verdiler sanırım opudan sonra da kullanmıştım çünküAmin canim.anbiyotik ne verdi
Himm banada histereskopi sonrası vermişti onu opu sonrası da. Transfer hazırlığında başka bir antibiyotik verdi 3lu sadeceMonodoks vermişti transfer öncesi 4 gün o da operasyon sırasında sanırım herhangi bi enfeksiyon vs olmasın diye verdiler sanırım opudan sonra da kullanmıştım çünkü
:Hadi bakalım hayirola yarın olaAyak uyduracak mi göreceğiz daha belli değil
Benim ki alt katımda
He olursun inşallah hemen yaEvet canım, gecikme olabilir dedi.
İdrar testleri negatif..
İlaç vermek için kan testi istedi de iki üç güne gelmezse bir gitcem bakalım
Probiyotik önemli diyorlar ama bende aslında almayı düşünüyordum ama gerekli mi acaba dedim.Ya probiyotik verdi bana 350 lira verdm şunaEki Görüntüle 3188026
Günde 3 estrofem 1 corospin 1 probiyotik canımkaramel Latte canım ne başladı ilaç olarak doktor
Doktordan çıktın mı canmGünde 3 estrofem 1 corospin 1 probiyotik canım
Ya tamam kabızlık için önemli evet ama duphalac içiyodum diğerlerinde ben onuda transfer günü veriyolardı.Probiyotik önemli diyorlar ama bende aslında almayı düşünüyordum ama gerekli mi acaba dedim.
EvetDoktordan çıktın mı canm
Bazı ilaçlar çok pahalı ya banada redostim vermişti 500 tlYa probiyotik verdi bana 350 lira verdm şunaEki Görüntüle 3188026
Yok baktım şimdi benimki biyerde 500 biyerde 325Bazı ilaçlar çok pahalı ya banada redostim vermişti 500 tlhatta bitmek üzere bugün internette buldum 370 tl internetten sipariş edicem
Baya pahalı amaa olsun şifa olsun probiyotik iyidir. Henüz iğne yok o zaman güzel iğneler beni çok ürkütüyor yaGünde 3 estrofem 1 corospin 1 probiyotik canım
Bence bu faydalı birşey çünkü cranberry meyvesinin bu dönemde çok faydalı olduğunu duydum çok kez hatta marketten alıp kullanmayıda düşünüyorum bende canım. Şifa olsun inşallah sana daYok baktım şimdi benimki biyerde 500 biyerde 325
Yok kuzum daha var onaBaya pahalı amaa olsun şifa olsun probiyotik iyidir. Henüz iğne yok o zaman güzel iğneler beni çok ürkütüyor ya
Sağol aşko ama bidaha almamBence bu faydalı birşey çünkü cranberry meyvesinin bu dönemde çok faydalı olduğunu duydum çok kez hatta marketten alıp kullanmayıda düşünüyorum bende canım. Şifa olsun inşallah sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?