Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hoşgeldin canım inşallah tutar

Ya tamam kabızlık için önemli evet ama duphalac içiyodum diğerlerinde ben onuda transfer günü veriyolardı.
Bu erken verdi içerisinde başka şeylerde varmış vitamin gibi bişey heralde
Bağırsaklara genel oalrak iyi aslında probiyotik bencede vitamin amaçlı vermiş inşallah sürecin su gibi aksın gecsin canim

İçinden hep öyle geçsin gönlüne göre olsun

2 ocakta oldum, henüz bir belirti olabilecegini düşünmüyorum. Cünkü çok yenidir belki labaratuvar sonucuyla görülebilir, fiziksel tepkimeye ihtimal veremiyorum
Ben de hiç birşey hissetmiyorum öyle ev temizliği fln yapmıyorum ama normal hayatıma devam ediyorum yemek fln ama bu arada düşünüyorum acaba tuttu mu ki diye ama hiç belirti yok sanki hiç transfer olmamışım gibi

Hanımlar bende sürekli açlık hissi var. Uzun süredir diyetteydim, sabah aksam besleniyordum, transfer olur olmaz sık acıkmalar basladi, araya bir de ögle yemekleri ekledim. İlaclar aciktirir mi ya

Benim üçüncü transferim pozitifti, hic belirti yasamadim. Kese göründü kalp atisi her sey tamam yine belirti yoktu. Hamdolsun ne bulanti ne baska bi sey.

Bana doktorum transferden sonra calışanların daha cok tutunma oldugunu soyledi ama daha ne kadar yatıcam falan konuşmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…