- 12 Mart 2019
- 16.267
- 35.813
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.261
Hoşgeldin canım inşallah tutarKızlar 11 ocakta ikinci transferim yapılacak kalan son donmuş embriyoyu transfer edecekler umarım bu defa tutarbende şu an monodoks kullanıyorum ve duphaston tablet ile birlikte progestan fitil de kullanıyorum. İçimden bir ses bu defa tutacak diyor embriyom.
Bağırsaklara genel oalrak iyi aslında probiyotik bencede vitamin amaçlı vermiş inşallah sürecin su gibi aksın gecsin canimYa tamam kabızlık için önemli evet ama duphalac içiyodum diğerlerinde ben onuda transfer günü veriyolardı.
Bu erken verdi içerisinde başka şeylerde varmış vitamin gibi bişey heralde
İçinden hep öyle geçsin gönlüne göre olsunKızlar 11 ocakta ikinci transferim yapılacak kalan son donmuş embriyoyu transfer edecekler umarım bu defa tutarbende şu an monodoks kullanıyorum ve duphaston tablet ile birlikte progestan fitil de kullanıyorum. İçimden bir ses bu defa tutacak diyor embriyom.
Merhaba transfer öncesi antibiyotik kullandınız mıTransfer hazırlığı için estrofem ve progesteron fitil, iğne kullanılıyo
Ben zitromax kullandım 3 lu başlayınca bitek.Merhaba transfer öncesi antibiyotik kullandınız mı
1 ay gitse zaten birdaha gerek kalmaz nSipseSağol aşko ama bidaha almam
Ben kullandım 4 gün monodoksMerhaba transfer öncesi antibiyotik kullandınız mı
İnşallah canım sağolBağırsaklara genel oalrak iyi aslında probiyotik bencede vitamin amaçlı vermiş inşallah sürecin su gibi aksın gecsin canim
Gidiyo 1 ay şükür1 ay gitse zaten birdaha gerek kalmaz nSipse
Evet 5.günYoook vallahiiiisabırla bekliyoruz. Siz transfer olmuş muydunuz
Ben de hiç birşey hissetmiyorum öyle ev temizliği fln yapmıyorum ama normal hayatıma devam ediyorum yemek fln ama bu arada düşünüyorum acaba tuttu mu ki diye ama hiç belirti yok sanki hiç transfer olmamışım gibi2 ocakta oldum, henüz bir belirti olabilecegini düşünmüyorum. Cünkü çok yenidir belki labaratuvar sonucuyla görülebilir, fiziksel tepkimeye ihtimal veremiyorum
Kacinci gündesinBen de hiç birşey hissetmiyorum öyle ev temizliği fln yapmıyorum ama normal hayatıma devam ediyorum yemek fln ama bu arada düşünüyorum acaba tuttu mu ki diye ama hiç belirti yok sanki hiç transfer olmamışım gibi
Benim üçüncü transferim pozitifti, hic belirti yasamadim. Kese göründü kalp atisi her sey tamam yine belirti yoktu. Hamdolsun ne bulanti ne baska bi sey.Ben de hiç birşey hissetmiyorum öyle ev temizliği fln yapmıyorum ama normal hayatıma devam ediyorum yemek fln ama bu arada düşünüyorum acaba tuttu mu ki diye ama hiç belirti yok sanki hiç transfer olmamışım gibi
Genelde ilk idrarla dogru sonuc diyorlar.Bu erken gebelik testleri illa sabah idrarıyla olmak zorunda mı acaba ?
Yok ya elimde test yok sabretmeye çalışıyorum eşimde almak istemiyor o alırsa belki yaparımGenelde ilk idrarla dogru sonuc diyorlar.
Test yapilacak galiba
Kaçıncı günü desin canım şuanHanımlar bende sürekli açlık hissi var. Uzun süredir diyetteydim, sabah aksam besleniyordum, transfer olur olmaz sık acıkmalar basladi, araya bir de ögle yemekleri ekledim. İlaclar aciktirir mi ya
Bana doktorum transferden sonra calışanların daha cok tutunma oldugunu soyledi ama daha ne kadar yatıcam falan konuşmadıkValla şöyle diyeyim transferi yaptı 5dk dinlendirdi ve kalkıp WC ye gidebilirsin sonrada evine dedi. Hayatına devam et, yatmak psikolojik olarak yorar bunu istemiyoruz dedi, kendini çok yorma sadece dedi.Bilimsel bi veri olmadığı için şunu yap ya da yapma demem dedi
Erken dönemler olduğu için canım ilk idrarla yapman. Daha iyi olur yarın sabah yap benceBu erken gebelik testleri illa sabah idrarıyla olmak zorunda mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?