- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.281
Hayır doktorum bana vermedi yumurta toplamadan sonra verılıyoMerhaba transfer öncesi antibiyotik kullandınız mı
Olur valla o bendede oluyor hormon ilacı sonuçta birde kortizon varHanımlar bende sürekli açlık hissi var. Uzun süredir diyetteydim, sabah aksam besleniyordum, transfer olur olmaz sık acıkmalar basladi, araya bir de ögle yemekleri ekledim. İlaclar aciktirir mi ya
Hangi ilacin icinde varOlur valla o bendede oluyor hormon ilacı sonuçta birde kortizon var
Besinci gün dolmak üzereKaçıncı günü desin canım şuan
Tamam alırsa test öyle yapayımErken dönemler olduğu için canım ilk idrarla yapman. Daha iyi olur yarın sabah yap bence
Benimde transfer den sonra çok iştahım açılmıştı hamileydimde inşallah sende öylesindir. Kullanılan ilaçlardan da olablir tabiBesinci gün dolmak üzere
Bayadır yoktu sanki değil mi
Prednol decortil kullanmiyotmusunHangi ilacin icinde var
Kalınlaşma yapıyomuş kuzum
Aynen öyle dedi ben çalışmıyorum evdeyim, ama çalışmak daha iyi gelirdi dedi. Gün içinde yüzlerce kez düşünmek yerine bir kaç kez düşünmek sağlıklı olurdu, hemde kan akışı için iyi dedi. Dikkat ediyorum bende ama çok ayrıntılı düşünmüyorum açıkcasıBana doktorum transferden sonra calışanların daha cok tutunma oldugunu soyledi ama daha ne kadar yatıcam falan konuşmadık
Hiçbir aşamada antibiyotik kullanmadım ben, ne için veriyorlar?Merhaba transfer öncesi antibiyotik kullandınız mı
Transfer de kataterle işlem yapıldığı için enfeksiyon felan engellemesiHiçbir aşamada antibiyotik kullanmadım ben, ne için veriyorlar?
Özelden konuştuk dün canım gel buraya dedimBayadır yoktu sanki değil mi
Evet doğruTransfer de kataterle işlem yapıldığı için enfeksiyon felan engellemesi
Adına sanırım uani ben öyle bir yorum yaptım kendimce.
transferden dolayı enfeksiyon oluşmasın diyeHiçbir aşamada antibiyotik kullanmadım ben, ne için veriyorlar?
Merhaba, benim de 3 ocakta 5.gun embrıyosu transferım oldu. Transferden sonra 5. Gunde test yapmak erken degıl mı? Kan testınden mı bahsedıyorsunuz. Kusura bakmayın konudan gerıde kaldım daha yenı yazıyorum :)Transfer gününü saymazsak bugün 3.gündeyim canım ama hiçbişey yok henüz kasığım arada gerliyo gibi oda ilaçlardan muhtemelen
Sürekli belirti arıyorum ama bişey yok5.günü bekliyorum genelde o zman ortaya çıktığı için
Ben transfer olup eve geldim basladi doyumsuzlukBenimde transfer den sonra çok iştahım açılmıştı hamileydimde inşallah sende öylesindir. Kullanılan ilaçlardan da olablir tabi
Prednol transfer öncesi beş,birde transfer günü olmak üzere toplm alti tane aldim. Bildigim kadariyla transferden sonra vermiyorlarPrednol decortil kullanmiyotmusun
Merhaba, Ben transferden sonra kullanmaya basladım prednol u. Sanırım herkes de degısıyor.Prednol transfer öncesi beş,birde transfer günü olmak üzere toplm alti tane aldim. Bildigim kadariyla transferden sonra vermiyorlar
İyi yapmışsın canımÖzelden konuştuk dün canım gel buraya dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?