- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.301
Doğrudur canım hayırlısı olsun inşallah yarın sende bi test yap istersenBen transfer olup eve geldim basladi doyumsuzluk
Enfeksiyon riskine karşı kullanmıştım fakat çok mantıklı gelmemiştiHiçbir aşamada antibiyotik kullanmadım ben, ne için veriyorlar?
Cevaplar için sağolun, mümkün olduğunca bana hiç ilaç vermemişler ya da az vermişler anladığım kadarıylaEnfeksiyon riskine karşı kullanmıştım fakat çok mantıklı gelmemişti
Sizde iğne yok mu sadece fitil mi vardı ? Folikasitle bi fitil miydi.Cevaplar için sağolun, mümkün olduğunca bana hiç ilaç vermemişler ya da az vermişler anladığım kadarıyla
Yok yok aman ben bu sefer günümü bekleyecegimDoğrudur canım hayırlısı olsun inşallah yarın sende bi test yap istersen
Evet folik asit ve fitil sadece, kan tahlili ne baktı bunlar yeter dedi, çatlatma iğnesi yapmıştım sadece transfer öncesi. Duphaston aldırmıştı kullanma dedi sonra daSizde iğne yok mu sadece fitil mi vardı ? Folikasitle bi fitil miydi.
Doğal siklus muydu? Çünkü doğal olmayan siklusta yapılan çalışmalarda en az 3 günde 1 intramuskuler veya subkutan enjeksiyon ile desteklenmesi gerektiği bilgisi saptanmış.Cevaplar için sağolun, mümkün olduğunca bana hiç ilaç vermemişler ya da az vermişler anladığım kadarıyla
İşte sizin progesteron hormonunuz yeterli olduğu için vermemişlerdi hatırladım şimdi.Evet folik asit ve fitil sadece, kan tahlili ne baktı bunlar yeter dedi, çatlatma iğnesi yapmıştım sadece transfer öncesi. Duphaston aldırmıştı kullanma dedi sonra da
Merhaba, benim de 3 ocakta 5.gun embrıyosu transferım oldu. Transferden sonra 5. Gunde test yapmak erken degıl mı? Kan testınden mı bahsedıyorsunuz. Kusura bakmayın konudan gerıde kaldım daha yenı yazıyorum :)
Sizin kan testı ne zaman normalde5.günden sonra belirti olursa onu bekliyorum demek istemiştimerken canım evet çıkmayabilir
Evet doğal siklus estrofem tarzı ilaç kullanmadım transfer aşamasında, doğal takip yumurta 18mm olduğunda çatlatma iğnesi, 2gün sonra progestan fitil başladım günde üç kere hala devam ediyorum işte. Çoğunluk iğne ekstra haplar yazınca kafam karıştıDoğal siklus muydu? Çünkü doğal olmayan siklusta yapılan çalışmalarda en az 3 günde 1 intramuskuler veya subkutan enjeksiyon ile desteklenmesi gerektiği bilgisi saptanmış.
Sizinki zaten doğal siklus ama yine destekleme yapmış. Çatlatma iğnesi ile ovulasyon oluşturuluyor ki vücut corpus luteumu yok etmesin, vücut sanıyor ki o çatlayan yumurta dölleniyor ve corpus luteum progesteron üretimine başlıyor. Doğal olmayan siklusta ise bizde corpus luteum yok, 12. haftaya kadar plasenta progesteron üretene kadar dışardan almak zorundayız.Evet doğal siklus estrofem tarzı ilaç kullanmadım transfer aşamasında, doğal takip yumurta 18mm olduğunda çatlatma iğnesi, 2gün sonra progestan fitil başladım günde üç kere hala devam ediyorum işte. Çoğunluk iğne ekstra haplar yazınca kafam karıştı
Canım dediğn gibi senin ki naturel bir tedavi olmuş böyle tedaviler de kan sulandırıcı iğne progestan içrekli iğne falan kullanılmıyorEvet doğal siklus estrofem tarzı ilaç kullanmadım transfer aşamasında, doğal takip yumurta 18mm olduğunda çatlatma iğnesi, 2gün sonra progestan fitil başladım günde üç kere hala devam ediyorum işte. Çoğunluk iğne ekstra haplar yazınca kafam karıştı
Hadi hayırlısı inşallahOn gün oluyor benimde, transfer 4ocaktı 14ünde gel dedi
Ben yaptım daha öncesi ama ilk transferimde olumluydu bu 3 transferim test günüm 19 Canımkızlarr iyi akşamlar hiç evde test yapanınız oldu mu
Ben eşime al demiştim ama kaset test almış onda da yapmadım yapsam çıkmasına imkan yok. Çıkmaz değil mi kaset testte anca erken gebelikte Çıkarkızlarr iyi akşamlar hiç evde test yapanınız oldu mu
Sizin kan testı ne zaman normaldebi de kacıncı gun embrıyosu
Ben eşime al demiştim ama kaset test almış onda da yapmadım yapsam çıkmasına imkan yok. Çıkmaz değil mi kaset testte anca erken gebelikte Çıkar
Normalde çıkar ama sabah yap daha net olur birde en iyisi kanda çıkıyor canım daha net sonuç oluyorBen eşime al demiştim ama kaset test almış onda da yapmadım yapsam çıkmasına imkan yok. Çıkmaz değil mi kaset testte anca erken gebelikte Çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?