Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Cevaplar için sağolun, mümkün olduğunca bana hiç ilaç vermemişler ya da az vermişler anladığım kadarıyla
Doğal siklus muydu? Çünkü doğal olmayan siklusta yapılan çalışmalarda en az 3 günde 1 intramuskuler veya subkutan enjeksiyon ile desteklenmesi gerektiği bilgisi saptanmış.

5.günden sonra belirti olursa onu bekliyorum demek istemiştim erken canım evet çıkmayabilir
Merhaba, benim de 3 ocakta 5.gun embrıyosu transferım oldu. Transferden sonra 5. Gunde test yapmak erken degıl mı? Kan testınden mı bahsedıyorsunuz. Kusura bakmayın konudan gerıde kaldım daha yenı yazıyorum :)

Doğal siklus muydu? Çünkü doğal olmayan siklusta yapılan çalışmalarda en az 3 günde 1 intramuskuler veya subkutan enjeksiyon ile desteklenmesi gerektiği bilgisi saptanmış.
Evet doğal siklus estrofem tarzı ilaç kullanmadım transfer aşamasında, doğal takip yumurta 18mm olduğunda çatlatma iğnesi, 2gün sonra progestan fitil başladım günde üç kere hala devam ediyorum işte. Çoğunluk iğne ekstra haplar yazınca kafam karıştı

Sizinki zaten doğal siklus ama yine destekleme yapmış. Çatlatma iğnesi ile ovulasyon oluşturuluyor ki vücut corpus luteumu yok etmesin, vücut sanıyor ki o çatlayan yumurta dölleniyor ve corpus luteum progesteron üretimine başlıyor. Doğal olmayan siklusta ise bizde corpus luteum yok, 12. haftaya kadar plasenta progesteron üretene kadar dışardan almak zorundayız.

Canım dediğn gibi senin ki naturel bir tedavi olmuş böyle tedaviler de kan sulandırıcı iğne progestan içrekli iğne falan kullanılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…