- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.321
Kasette çıkmsz ki ya. Yapsam daYap gitsin ya 5.günmü bugün
Doktor ne zaman verdi gününü yap diyeBen eşime al demiştim ama kaset test almış onda da yapmadım yapsam çıkmasına imkan yok. Çıkmaz değil mi kaset testte anca erken gebelikte Çıkar
Öyle mi 5. Gün de Çıkar mı kasette şimdi gidip denerim o zamanNormalde çıkar ama sabah yap daha net olur birde en iyisi kanda çıkıyor canım daha net sonuç oluyor
11 i çarşamba.Doktor ne zaman verdi gününü yap diye
Benım de 14 ünde ama dayanamayıp 13 ünde yapabılırım bı kan testi.5.gün embriyosu canım 13 ü test günüm
Evet doktorum da bu tarz anlatmıştı ama ilk deneyimim olduğu için çok anlayamıyorum aşamaları,herkesin süreci farklı aslında ama merak işte soru işareti oluyor.Teşekkür ederimSizinki zaten doğal siklus ama yine destekleme yapmış. Çatlatma iğnesi ile ovulasyon oluşturuluyor ki vücut corpus luteumu yok etmesin, vücut sanıyor ki o çatlayan yumurta dölleniyor ve corpus luteum progesteron üretimine başlıyor. Doğal olmayan siklusta ise bizde corpus luteum yok, 12. haftaya kadar plasenta progesteron üretene kadar dışardan almak zorundayız.
Evet kan sulandırıcı da yok, hadi bakalım hayırlısı inşallahCanım dediğn gibi senin ki naturel bir tedavi olmuş böyle tedaviler de kan sulandırıcı iğne progestan içrekli iğne falan kullanılmıyor
Daha çok erken test gününü bekle derimBn kaset testi denedim şimdi ama negatif gösterdi doğruluk payı var mıdır sizce 5. Gün olmuş oluyor bugün sabah idrarıyla da yapmamış oldum.
Neyse hayırlısı bekleyip göreceğiz şimdilik negatifDaha çok erken test gününü bekle derim
Bence biraz daha beklesen iyi olur netlik kazanır belli olmayabilir 5.gun erken çünkü birazÖyle mi 5. Gün de Çıkar mı kasette şimdi gidip denerim o zaman
Aynen bakacağız artık nasip Kısmet tutmadıysa da yapacak vişey yokBence biraz daha beklesen iyi olur netlik kazanır belli olmayabilir 5.gun erken çünkü biraz
Cnm bence kaset testte çıkmayabilir çünkü normal gebelikte bile adet geciktikten sonra doğru sonuç veriyor diye biliyorum bence negatif değil hemNeyse hayırlısı bekleyip göreceğiz şimdilik negatif
Bende öyle düşünüyorum kaset test anca normal gebeliklerde bile bi hafta geçince koyulaşıyor. Ama tabi bilemiyorum belki de doğrudur. Nasip KısmetCnm bence kaset testte çıkmayabilir çünkü normal gebelikte bile adet geciktikten sonra doğru sonuç veriyor diye biliyorum bence negatif değil hem
İnşallah cnm inşallah rabbim maddi manevi emeklerimizi boşa çıkarmasın yuvamızı mübarek bir şekilde neşelendirsin hepimizin inşallahBende öyle düşünüyorum kaset test anca normal gebeliklerde bile bi hafta geçince koyulaşıyor. Ama tabi bilemiyorum belki de doğrudur. Nasip Kısmetbekliyoruz bakalım şimdilik inşallah pozitiftir
Daha önce pozitif gördün mü cnm sonra düşük fln mı olduBen yaptım daha öncesi ama ilk transferimde olumluydu bu 3 transferim test günüm 19 Canım
Hayırlısı olsun canım inşallahAynen bakacağız artık nasip Kısmet tutmadıysa da yapacak vişey yok
Hayırlısı olsun olacak inşallahEvet kan sulandırıcı da yok, hadi bakalım hayırlısı inşallah
Hadi inşallahhh hep birlikte iyi sonuçlar alalımHayırlısı olsun canım inşallahPozitifi görürsün bende bekliyorum 19 test günüm
???Daha önce pozitif gördün mü cnm sonra düşük fln mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?