Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet doktorum da bu tarz anlatmıştı ama ilk deneyimim olduğu için çok anlayamıyorum aşamaları,herkesin süreci farklı aslında ama merak işte soru işareti oluyor.Teşekkür ederim

Bn kaset testi denedim şimdi ama negatif gösterdi doğruluk payı var mıdır sizce 5. Gün olmuş oluyor bugün sabah idrarıyla da yapmamış oldum.

Cnm bence kaset testte çıkmayabilir çünkü normal gebelikte bile adet geciktikten sonra doğru sonuç veriyor diye biliyorum bence negatif değil hem
Bende öyle düşünüyorum kaset test anca normal gebeliklerde bile bi hafta geçince koyulaşıyor. Ama tabi bilemiyorum belki de doğrudur. Nasip Kısmet bekliyoruz bakalım şimdilik inşallah pozitiftir

Bende öyle düşünüyorum kaset test anca normal gebeliklerde bile bi hafta geçince koyulaşıyor. Ama tabi bilemiyorum belki de doğrudur. Nasip Kısmet bekliyoruz bakalım şimdilik inşallah pozitiftir
İnşallah cnm inşallah rabbim maddi manevi emeklerimizi boşa çıkarmasın yuvamızı mübarek bir şekilde neşelendirsin hepimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…