Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kaçıncı gün embriyosu cnm senin bir de kalitesi hakkında ne dediler
Benim 5. Gün dü ama hani diyorlar ya 5aa felan öyle vişey yok bende Grade haldeydi o durumda olanlar blastokist halde oluyormuş yani 5aa felsn olanlar. O yüzden benim de pek ümidim yok açıkcası zaten.

Benim 5. Gün dü ama hani diyorlar ya 5aa felan öyle vişey yok bende Grade haldeydi o durumda olanlar blastokist halde oluyormuş yani 5aa felsn olanlar. O yüzden benim de pek ümidim yok açıkcası zaten.
Orta kalite diye adlandirilan nice embriyolar şu sağlikli doğdular.. ümidini yitirme, yazilmiş olsun yeter ki

Orta kalite diye adlandirilan nice embriyolar şu sağlikli doğdular.. ümidini yitirme, yazilmiş olsun yeter ki
Tabikiii rabbim ol derse olue ona hiç şüphem yok. Ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum. Hayırlısıysa sağlıklıysa embriyo tutunur sağlıklı bi evlat olur inşallah. değilse önümüzdeki maçlara bakacağız vardır bi hayır

Ben her seferinde 2 kez gittim, ilkinde adetin 2.günü gibi diğerinde 7-10 gün sonra gibi o gün transfer günü belirleniyor
Bı adetken birde rahim kalonligi için canm tahminen
Bende 3 kere gittim.
Ben ş.disindaydim doktor direk reglin üçüncü günü ilaclara baslatti. Adetin 10.gününde 14.günlerinde cagirdi, 21.gün de kavustuk
Oo iyiymiş kızlar yumurta takibi gibi çok sık gidilmiyor benim ilk randevu pazartesi günü

Rica ederim, doğal siklus aslında daha rahat en azından enjeksiyon yok ama adet siklusu düzenli olan kişilerde yapılabiliyor ancak.
Evet daha az yan etkilerim var inşallah ilaçlar yeterlidir. Adetler düzenliyse böyle yapalım dedi aynen. Sıkıntım endometriozis ve dermoid kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…