- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.361
Ben her seferinde 2 kez gittim, ilkinde adetin 2.günü gibi diğerinde 7-10 gün sonra gibi o gün transfer günü belirleniyorKızlar transferden önce tahminen kaç kez muayneye gidiliyor
Bı adetken birde rahim kalonligi için canm tahminenKızlar transferden önce tahminen kaç kez muayneye gidiliyor
Evet belki görürüz ordaki çizgiyi.. silik çizgileri görme de üstümuze yokturTesti bizede at da bizde bakalım
Attım valla. Ama baya tertemizdiTesti bizede at da bizde bakalım
Ay yok ya imkansız görmeniz ❤Evet belki görürüz ordaki çizgiyi.. silik çizgileri görme de üstümuze yoktur
Bende 3 kere gittim.Kızlar transferden önce tahminen kaç kez muayneye gidiliyor
O zaman tamam yakın zamanda görelim inşallahAy yok ya imkansız görmeniz ❤
Evet şu an için bende de hiç belirti yok ilaç iğne kullandığım için ağrılarım var diye düşünüyorum açıkçası zaten tutanmasi 48 saatte oluyormuşİster istemez belirti arıyor ınsan ama hıc belırtı yok bende. Daha 4. Gunum doğrusu
Ben sadece meyve yedim o kadar normal çilek üzüm ne bilim ayva muz falanHanimlar transfer sonrasi özellikle tükettiğiniz besin var mi? Ben size kendi bildiklerimi yazayim.. avokado, kabak cekirdegi,bol sebze meyve ve protein agirlikli besleniyorum.
Ben ş.disindaydim doktor direk reglin üçüncü günü ilaclara baslatti. Adetin 10.gününde 14.günlerinde cagirdi, 21.gün de kavustukKızlar transferden önce tahminen kaç kez muayneye gidiliyor
Ohh afiyet olsunBen sadece meyve yedim o kadar normal çilek üzüm ne bilim ayva muz falan
Kaçıncı gün embriyosu cnm senin bir de kalitesi hakkında ne dedilerAy yok ya imkansız görmeniz ❤
Benim 5. Gün dü ama hani diyorlar ya 5aa felan öyle vişey yok bende Grade haldeydi o durumda olanlar blastokist halde oluyormuş yani 5aa felsn olanlar. O yüzden benim de pek ümidim yok açıkcası zaten.Kaçıncı gün embriyosu cnm senin bir de kalitesi hakkında ne dediler
Orta kalite diye adlandirilan nice embriyolar şu sağlikli doğdular.. ümidini yitirme, yazilmiş olsun yeter kiBenim 5. Gün dü ama hani diyorlar ya 5aa felan öyle vişey yok bende Grade haldeydi o durumda olanlar blastokist halde oluyormuş yani 5aa felsn olanlar. O yüzden benim de pek ümidim yok açıkcası zaten.
Tabikiii rabbim ol derse olue ona hiç şüphem yok. Ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum. Hayırlısıysa sağlıklıysa embriyo tutunur sağlıklı bi evlat olur inşallah.Orta kalite diye adlandirilan nice embriyolar şu sağlikli doğdular.. ümidini yitirme, yazilmiş olsun yeter ki
Ben her seferinde 2 kez gittim, ilkinde adetin 2.günü gibi diğerinde 7-10 gün sonra gibi o gün transfer günü belirleniyor
Bı adetken birde rahim kalonligi için canm tahminen
Bende 3 kere gittim.
Oo iyiymiş kızlar yumurta takibi gibi çok sık gidilmiyor benim ilk randevu pazartesi günüBen ş.disindaydim doktor direk reglin üçüncü günü ilaclara baslatti. Adetin 10.gününde 14.günlerinde cagirdi, 21.gün de kavustuk
Evet daha az yan etkilerim var inşallah ilaçlar yeterlidir. Adetler düzenliyse böyle yapalım dedi aynen. Sıkıntım endometriozis ve dermoid kistRica ederim, doğal siklus aslında daha rahat en azından enjeksiyon yok ama adet siklusu düzenli olan kişilerde yapılabiliyor ancak.
Sizin kaç gun oldu transfer benım 4. Gunum bugunEvet şu an için bende de hiç belirti yok ilaç iğne kullandığım için ağrılarım var diye düşünüyorum açıkçası zaten tutanmasi 48 saatte oluyormuş
Hadi bakalım hayırlısı olsunOo iyiymiş kızlar yumurta takibi gibi çok sık gidilmiyor benim ilk randevu pazartesi günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?